Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#7826 Re: Re: Re:

2014-08-19 15:52

#7822: - Re: Re:  

 ouwe gek ben je

 


Gast

#7827 Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 15:53


Gast

#7828 Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 15:54


Gast

#7829 Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 15:54


Gast

#7830 Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 15:55


Gast

#7831 Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 15:56


Gast

#7832 Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 15:57


Gast

#7833 Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 15:58


Gast

#7834 Re: Jodenhaat is springlevend

2014-08-19 16:00

#7831: - Jodenhaat is springlevend 

 "Jodenhaat is springlevend"

Moslimhaat ook. Kijk maar naar de afgelopen méér dan driehonderd pagina's. Zelfs een petitie tegen van Aartsen wordt ondergekotst met haatzaaiende teksten en foto's tegen moslims. Alsof discriminatie een wedstrijdje is: kijken wie het hardst discimineert.

Zielig hoopje anti-Nederlanders.


Gast

#7835 Re: Stop de Jodenhaat

2014-08-19 21:57

#7783: - Stop de Jodenhaat 

 http://www.yaimo.com/search?ref=a2&q=MEHMET+SAHIN+holland&s=

 

Dutch Interviewer Receives Death Threat For Opposing Hitler Supporters
 

The interviewer is Mehmet Sahin, a Muslim doctoral student who helps counsel and reform radical Muslim youths. His did this interview for Dutch TV to show the extent of antisemitism among immigrant youth in the Netherlands.

After the interview, Sahin received death threats and was forced into hiding.


Read more at http://www.liveleak.com/view?i=194_1363098047#gE7V46bX6FbwgJLm.99


Gast

#7836 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft'

2014-08-19 22:14

Uit berichtgeving van SonHaber.nl bleek al snel dat er meer aan de hand was met Mehmet Şahin dan iedereen had gedacht. 

 

De Turkse pers heeft zich nu ook gericht op datgene wat nu in heel Nederland wordt besproken naar aanleiding van uitspraken van een paar Turkse jongeren. Deze jongeren kwamen in opspraak nadat onderzoeker en wijkbewoner Mehmet Şahin een interview hield over Joden, en zij negatieve uitlatingen lieten vallen over Joden.

 

In tegenstelling tot vele anderen vond Marcouch (PvdA-Kamerlid) het nodig om Şahin uit te roepen tot held, aldus berichtgeving in SonHaber.nl

 

Een inwoner uit Arnhem verklaarde aan SonHaber dat de deze jongeren zijn misbruikt en gebruikt zijn voor dit onderwerp als agendapunt.

 

SonHaber heeft ook gebeld met de altijd zeer kritische Veysel Eroğlu, voorzitter van de Türkiyem Moskee in Arnhem. Eroğlu waardeerde de inzet van SonHaber doordat ze hier aandacht aan gingen besteden.

 

Eroğlu vervolgde verder; 'Wij volgen de kwestie zeer nauwlettend. De families van de jongeren en de omgeving in 't Broek hebben hier enorm last van. Volgens ons en de bij ons beschikbare informatie zijn deze jongeren helaas het slachtoffer geworden van provocatie. Een van de hoofdacteuren hiervan is Mehmet Şahin. Nederland is een rechtsstaat en het is niet toegestaan om jongeren jonger dan 18 jaar dit soort uitspraken te laten doen op tv. Veel Arnhemmers hebben ook last van deze ontstane situatie'.

 

'Het mag ook niet zo zijn dat de uitspraken van deze jongeren toegerekend kunnen worden aan de Turkse samenleving. Dat Mehmet Şahin beveiligd en bedreigd zou zijn is naar mijn idee een onderdeel van een vies spelletje. Wij zullen hier niet in trappen. Maar Mehmet Şahin wilde zelf natuurlijk heel graag een bijdrage leveren aan dit spelletje. Şahin heeft jarenlang geprobeerd om overal zichtbaar te zijn en een bijdrage te leveren. Maar vanwege zijn houding houding en gedrag heeft hij het nergens kunnen volhouden.'

 

'Iedereen zal binnenkort begrijpen dat alles anders is dan Mehmet Şahin dat heeft verklaard. Wij hebben een van die jongeren gesproken en te horen gekregen dat ze misleidt zijn en dat Mehmet Şahin psychologische problemen zou hebben. Vanwege het starten van een juridische zaak zullen we hier verder niet op ingaan', vervolgde de voorzitter van de Turkse Moskee.

 

'İedereen kent ons en en onze kinderen. Wij hebben respect voor andere geloven en politieke opvattingen. Maar helaas heeft Mehmet Şahin het gemund op Turken doordat hij stelselmatig Turken probeert zwart te maken door Turken als volgt neer te zetten; Ze zijn analfabeet, onopgeleid of hebben geen kennis van zaken. Ik denk dat Mehmet Şahin een psychologische behandeling nodig heeft'

 

 

http://habergelderland.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=3699:ik-denk-dat-mehmet-sahin-een-psychologische-behandeling-nodig-heeft&catid=59:regionaal-nieuws&Itemid=57


Gast

#7837 'Mehmet Şahin is een held.'

2014-08-19 22:15

De inwoner Mehmet Şahin van de Arnhemse wijk Broek die openlijk afstand nam van antisemitische uitspraken van Turkse jongeren, heeft vorige week enige tijd ondergedoken gezeten.

Mehmet Şahin, die de Turks-Nederlandse jongeren uit de wijk onder meer huiswerkbegeleiding gaf, ging in het NTR-programma Onbevoegd Gezagopenlijk in tegen de anti-joodse sentimenten die de jongeren uitten. De jongeren zeiden dat 'Hitler goed werk had gedaan' en dat het vermoorden van vrouwen en baby’s goed was als het om joden ging.

Nadat hij op tv tegen de jongeren inging, kreeg hij (doods)bedreigingen uit de buurt.

 

 

http://dehalvemaan.ntr.nl/2013/03/13/stelling-mehmet-sahin-is-een-held/


Gast

#7839 Antisemitische Turkse jongeren in Arnhem zeggen in feite hetzelfde als Erdogan

2014-08-19 22:20

Het Openbaar Ministerie wil onderzoeken of er sprake is van antisemitisme onder Turkse jongeren in Arnhem, om ze te kunnen vervolgen. Ik ben tegen dit onderzoek.

 

Antisemitisme onder sommige moslims dreigt een onverwoestbare werkelijkheid te worden. De islam kent zijn eigen antisemitische verhalen. Door recente ontwikkelingen in Europa en de islamitische wereld wordt het antisemitisme alleen maar bevorderd.

Giftige vrucht

Te vaak benaderen westerse media de Joodse staat op onevenwichtige, gepassioneerde en uiterst negatieve wijze. Soms wordt een gebeurtenis veel te snel aan Israël toegeschreven. De zieke obsessie met Israël levert in samenhang met andere factoren een giftige vrucht op: het antisemitisme in Europa.

Zorgen om antisemitisme onder Nederlandse jongeren

Binnen- en buitenlandse organisaties maken zich zorgen om de antisemitische uitspattingen van jongeren in Arnhem. 

'Joden zijn gewoon slecht, daarom haten wij ze.' Deze uitspraak komt niet uit geschiedenisboeken over de jaren dertig van de vorige eeuw, en werd ook niet geuit door Nederlandse neonazi's.

Baby's

Het zijn de woorden van een paar Turkse jongeren. Janny Groen doet verslag in de Volkskrant: 'De minderjarige jongens, vol in beeld, zeggen de vreselijkste dingen. Dat iedereen op een dag Hitler dankbaar zal zijn dat hij alle Joden probeerde te vermoorden. Dat ze de moord op zigeuners tijdens de Tweede Wereldoorlog "wel zielig" vinden, maar van Joden niet. "Weten jullie wel dat Hitler ook baby's van 6 maanden liet ombrengen," zegt onderzoeker Mehmet Sahin vertwijfeld. "Als het Joden zijn, is het goed," antwoord een van de jongens.'

Laat tot u doordringen dat deze Turkse kinderen in Nederland zijn opgegroeid. Wie zijn deze Turkse jongeren?

Anne Frank

De Turkse onderzoeker Mehmet Sahin maakte voor de NTR een reportage over de Holocaust en Turkse jongeren. In het programma deden de jongeren antisemitische en nazistische uitspraken.

De jongeren wonen in de Arnhemse achterstandswijk 't Broek. Sahin woont zelf ook in deze wijk. Hij wilde in zijn programma met vier Turkse jongens van gedachten wisselen over het lot vanAnne Frank. Ze waren niet erg ontvankelijk voor het verhaal van Anne Frank. Ze hadden meer sympathie en begrip voor de nazi's.

Schrikbarend

Nu blijkt dat de Turkse jongeren uit 't Broek het eens zijn met de antisemitische uitspraken van de vier die door de NTR werden geïnterviewd. Na deze uitzending kwam ook de maker van de reportage in de problemen. Sahin werd geïntimideerd en uitgemaakt voor verrader en Joodse Turk, aldus de Volkskrant.

Janny Groen onderzocht hoe deze Turken precies over Sahin denken. Het beeld dat naar voren komt, is schrikbarend: 'Een Turkse man sist dat Sahin "een Koerdische verrader" is, die "werkt voor de joodse geheime dienst en kinderen misleidt". Een vrouw noemt hem "slecht", omdat hij kwetsbare minderjarigen op tv heeft gebracht zonder toestemming van de ouders. Diverse bronnen melden dat twee jongens aangifte tegen Sahin hebben gedaan.'

Impact

Het Openbaar Ministerie wil onderzoeken of er sprake is van antisemitisme, om deze jongeren te kunnen vervolgen. Ik ben tegen dit onderzoek.

Welllicht leveren deze uitspraken een strafbaar feit op. Maar wat is het doel van deze vervolging? Worden de jongeren veroordeeld door de rechter wegens aanzetten tot haat of groepsdiscriminatie, dan rijst de vraag welke impact deze veroordeling op hun denken zou hebben.

Zouden ze daarna niet meer antisemitisch denken? Het strafrecht helpt in dit geval niet. Het antisemitisme bij deze jongeren moet op brede, educatieve wijze worden aangepakt. Deze Turkse jongeren weten niet hoe aanhangers van het nazisme over Turken denken. Als het aan Duitse neonazi's ligt, worden alle Turken in Duitsland aan een uitroeiingsprogramma onderworpen.

Obsessie

We moeten de oorzaken van het antisemitisme bij de Turkse jongeren durven onderzoeken.

De Turkse jongeren kijken naar het Nederlandse Journaal en naar de Turkse televisie. De obsessie van het Journaal met de Joodse staat heb ik al genoemd.

De Turkse televisie produceert sinds de machtsovername door premier Recep Tayyip Erdogan en zijn vrienden anti-Israëlische en anti-Joodse series en programma's. Erdogan is een van de oorzaken van de toename van het antisemitisme bij Turken. Waar moslimfundamentalisten aan de macht komen, groeit het antisemitisme.

Misdaad tegen menselijkheid

Premier Erdogan zei recentelijk dat nazisme, communisme, zionisme en islamofobie misdaden tegen de menselijkheid zijn. Het zionisme is de politieke overtuiging waarop de Joodse staat is gebaseerd. Wanneer wordt gezegd dat het zionisme een misdaad tegen de menselijkheid is, wordt eigenlijk gezegd dat de Joodse staat een misdadige staat is en dus dat de meeste Joden misdadigers zijn. Islamofobie is niets anders dan kritiek op de islam. Ook dat is geen misdaad - laat staan een misdaad tegen de menselijkheid.

Erdogan is intelligent genoeg om de onzinnigheid van deze stelling te begrijpen. Maar hij is een fundamentalist en haat Atatürk (volgens deze zienswijze een islamofoob) en hij haat de Joodse staat.

Rotterdam

Wie de Turkse jongeren wil helpen, moet een kritische houding aannemen ten opzichte van Erdogan en zijn partij. Maar dat gebeurt niet in Nederland. De Islamitische Universiteit van Rotterdam - wat eigenlijk geen universiteit is - nodigde de haatdragende Erdogan uit om binnenkort een toespraak te houden.

Seculiere Turken moeten ruimte krijgen om het islamisme en de anti-Atatürk-politiek van Erdogan te kritiseren en te bestrijden. Niet Erdogan maar seculiere Turken moeten worden uitgenodigd om de Turken toe te spreken.

Dat is de beste manier om dit on-Turkse fenomeen, namelijk het antisemitisme, te bestrijden.

 

 

http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2013/3/Antisemitische-jongeren-in-Anhem-weten-niet-wat-neonazis-van-Turken-vinden-1198578W/


Gast

#7840 Re: 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft'

2014-08-20 06:10

#7836: - 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft' 

 Het gaat niet om Sahin, het gaat om die jongeren en wat ze zeggen.

Vind je dat ze in het film "geintimideerd" zijn?

Echt waar? Geintimideerd terwijl hun begeleider blijft zeggen "moet je echt zo denken, gezien dat hitler 6 maanden oud kinderen heeft laten vermoorden"?

Zegt het kind "Onzin, menheer mijn begeleider, die 6 maanden ou kinderen waren tog joden? het was dus goed".

WAAR IS DE INTIMIDATIE?

Volgens me zitten de jongen heel vrij en eongespannen en maken zelfs lol, ze lachen, ze maken stoere bewegingen.

In ieder geval, bliij je hoofd in de zand steken, ik persoonlijk heb dezelfde uitspraken uit volwassene mannen gehoord uit respectivelijk Egypte, Lebanon en Marocco. Waren ook mij contacten geintimeederd door een lilliputino als ik?

Hypocriet!

 

Michiel Mans
De auteur van deze petitie

#7841 Re: Jodenhaat is springlevend

2014-08-20 08:37

#7833: - Jodenhaat is springlevend 

 Is de serieposter  'Jodenhaat is springlevend' Gast bekend met de uitdrukking 'overdaad schaadt'?

Zo zijn er nog een aantal Gasten die denken dat als de boodschap maar vaak genoeg wordt herhaald -om het even welke boodschap- lezers vast wel 'om' gaan naar hun opvattingen.

Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar als gevolg van de irritante herhalingen heb ik besloten naar Syrie af te reizen om me daar bij ISIS aan te sluiten.

Bij wijze van spreken dan. Kortom, hou eens op met het die flauwekul. Ga eens een boek lezen of zo.

Groet,

Michiel Mans


Gast

#7842 Grootmoefti: IS is grootste vijand islam

2014-08-20 09:39

De Saudische grootmoefti Sheikh Abdul Aziz al-Sheikh beschouwt Islamitische Staat en al-Qaeda als ,,vijand nummer één'' van de islam.

ANP

De ideeën van het extremisme, radicalisme en terrorisme hebben niets van doen met de islam en hun aanhangers zijn de grootste vijanden van de moslims, stelde de hoogste geestelijk leider in Saudi-Arabië dinsdag in een verklaring.
Woensdag doneerde het Arabische land omgerekend ruim 75 miljoen euro aan het centrum van de Verenigde Naties dat met de strijd tegen het terrorisme is belast. ,,Het terrorisme is een kwaad dat met internationale inzet uit de wereld moet worden uitgeroeid'', aldus de Saudische ambassadeur bij de volkerenorganisatie.


Gast

#7843 Re: Re: 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft'

2014-08-20 09:54

#7840: - Re: 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft' 

 Tegen wie heb je het? De journalist die dat stukje schreef? Ga je beklag doen bij die site, de link staat eronder.

Joshua

#7844 Re: Re: Demo rotterdam

2014-08-20 10:29

#15: soemoed - Re: Demo rotterdam 

 

 

Wat zijn palestijnen liefhebbers toch korzichtig,jullie hebben je nog nooit aan het internationeel

recht gehouden.

De grote dieven zijn de palestijnen,zij hebben het over hun land, zij hebben geen  eigen land, het is een samen raapsel uit arabische landen.

Straks zeggen de moslims hier ook dit is ons land,moet dat ook kunnen???

Joshua

#7845 Re: Re: 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft'

2014-08-20 10:36

#7840: - Re: 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft' 

 Ik denk dat veel islamitische mensen een psychiatrische behandeling nodig hebben, om de gevolgen van het leugen boekje(koran) af te komen!!!!


Gast

#7846 Re: Re: Re: 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft'

2014-08-20 10:39

#7845: Joshua - Re: Re: 'Ik denk dat Mehmet Sahin een psychologische behandeling nodig heeft'   Ik denk dat veel islamitische mensen een psychiatrische behandeling nodig hebben, om de gevolgen van het leugen boekje(koran) af te komen!!!!

 Had je maar gelezen waar dat over ging, hè. Stond je nu niet zo dom te kijk.


Gast

#7847 Re: Re: Jodenhaat is springlevend

2014-08-20 13:49

#7841: Michiel Mans - Re: Jodenhaat is springlevend 

 Overdaad schaadt niet beste man. Niet als het Jodenhaat betreft. Het kan maar niet vaak genoeg benadrukt worden dat de Jodenhaat heel serieus ernstig is en springlevend is ( in Nederland en de rest van de wereld) Men kijkt weer weg ( ook de politiek) . Nederlanders zijn laf en de politiek buigt ( o.a. Van Aarsten) voor agressie, intimidatie en geweld vanuit de moslimgemeenschap. Dat is pas een overdaad die schaadt Michiel.

 


Gast

#7848 Re: Re: Re: Demo rotterdam

2014-08-20 14:02

#7844: Joshua - Re: Re: Demo rotterdam 

 Uw gebrek aan kennis van de geschiedenis is aandoenlijk. Of je nou de Exodus-versie of de wetenschappelijke (archeologische) versie van de geschiedenis van de streek aanhoudt, de Palestijnen waren er al voordat de Israëlieten daar aankwamen. Zij herkregen hun land met de diaspora. En in de twintigste eeuw werden zij er opnieuw verdrongen omdat de staat Israël opgericht werd. Het zijn dus, strikt genomen, tot tweemaal toe de Israëlieten die gezegd hebben "dit is vanaf nu ons land".

Geen enkel excuus voor de wreedheden die over en weer gepleegd worden, maar hou het wel even historisch correct en roep niet zomaar wat onzin.


Gast

#7849 Re: Re: Re: Jodenhaat is springlevend

2014-08-20 14:04

#7847: - Re: Re: Jodenhaat is springlevend 

 Dan ga je toch gezellig verder met plakken, nitwit.


Gast

#7850 Re: Re: Re: Jodenhaat is springlevend

2014-08-20 14:05

#7847: - Re: Re: Jodenhaat is springlevend 

 Kortom, je bevestigt weer dat je moslimhaat in plaats van jodenhaat geen enkel probleem vindt. Over plank voor je kop gesproken.