Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#701

2014-07-26 20:56

Selectieve slappe houding speelt de vijand (.....)in de hand ! !!

Gast

#702

2014-07-26 20:59

Nooit meer Jodenvervolging in dit land!

Gast

#703

2014-07-26 21:02

Dit is een schande dat niemand hier tegen in op stand komt waar blijven die goede hagenesen dit is een schande voor Nederland dat de buiten landers hier meer kunnen doen als in het land van herkomst daar hebben ze niet zo'n grote bek.

Gast

#704

2014-07-26 21:05

Deze man is een grote lafaard . Hoe moet zo'n iemand leiding geven als er bijvoorbeeld een bomaanslag wordt gepleegd , of een aanslag met AK=47 geweren en handgranaten ? Dat wordt een gigantische catastrofe , deze man is volkomen incompetent voor zijn taak . . .

Gast

#705

2014-07-26 21:06

Zero tolerance!

Gast

#706

2014-07-26 21:07

Schandalige luie, gemakzuchtige houding van deze burgermeester. Niet democratisch gekozen, geen boodschap aan bescherming democratie. Deze man zit daar voor zijn eigen ijdelheid. Zijn mond houden dient zijn eigen belangen meer dan durven een meester te zijn voor de burgers. Gevaarlijke man.
Greetje

#707 Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-26 21:07

Nee, ik ben het er NIET mee eens dat Dhr. Van Aartsen hiervoor ontslag moet krijgen.

Er zijn wél grenzen overschreden.

er zijn ook grenzen overschreden met hoe wij met gastarbeiders, mensen die wij inclusief religie hier hebben uitgenodigd overschreden. Kijken we die van onszelf ook aan?

Wie hebben eigenlijk deze gekozen burgermeester geïnstalleerd?

Wie van jullie heeft opgemerkt dat rond 2001 we zelden tot niets van terrorisme gehoord hadden, terwijl gewaarschuwd wegens ons eigen gedrag (voornamelijk indirect vanwege in eerste plaats gedrag VS) qua internationale betrekkingen door behoorlijk wat van onze meest prominente leden van onze samenlevingen, en dat we nu mét alle maatregelen van dien een factor 10 meer probleem qua terrorisme genieten?

Precies, die burger doet niets op het moment supreme, terwijl iedere werkende democratie dat actieve burgerschap en bewustzijn vereisen! Zelfde als met Thatcher. Maakt ze de beslissing, staat er niemand op de barricade, gaat ze dood, staan diezelfde 'betrokken' burger op haar graf te dansen.

Zelfde met Cohen, maakt ie foute beslissingen, niemand op de barricades, hebben allemaal slechts met zichzelf te maken en controleren van de politiek gebeurd alleen wanneer het fout gaat. Dat is niet logisch. Je voedt je kinderen ook niet alleen op wanneer het fout gaat. Krijg je de kans? Die man, die met z'n hart (of ie nu gelijk had of niet) voor ons stond, wordt de kamer uitgejoeld. Je krijgt geen leiderschap zo, je hebt niets gedaan dan slechts je frustratie geshowed en daarmee problemen VERGROOT. De problemen vergroot waardoor je gefrustreerd was, wat leidt tot slechts meer frustratie en meer problemen. Denk je dat nieuw aankomend leiderschap wat werkelijk uit t hart werkt, nog zin heeft om voor je kar te gaan staan? Of dat aandurft? heeft geen zin om zo te kwaken over 'gebrek aan leiderschap'. Onze 'betrokken' burgers joelen dat wel kapot.

hetzelfde met politie. Als ik klaag in hun gezicht ben ik volgens mijn medemens onprofessioneel, zelf durven ze nog niet op te staan voor een boete en buigen ze 'professioneel' in het gezicht van de agent die ze even later buiten zijn zicht een eikel noemen.

Nu is Jozias het slachtoffer?

Hoeveel mensen van deze kenniseconomie hebben opgemerkt dat Moslim terrorisme bullshit is? Dat er 800 miljoen moslims zijn waarvan MAXIMAAL, MET ENORME SLAG OM DE ARM, 10 miljoen dusdanig extremistische dat ze terroristisch te noemen zijn. MAXIMAAL tien miljoen.

Dus is het woord moslim terrorisme hetzelfde als een heel dorp verkrachters noemen omdat er één woont.

Zelfde met NSA aanwijzen, NSA haar belang net als alle andere veiligheids en inlichtingendiensten is NIET in de eerste plaats onze privacy. Inlichtingendiensten etc worden vanwege extra bevoegdheden door politiek gecontroleerd. Inlichtingendiensten zijn niet getrained om onze privacy behoefte te behartigen. Het is de politiek die haar werk niet heeft gedaan, doordat de burger haar werk als controle van haar eigen politiek niet heeft gedaan en de NSA heeft nog het meeste van alles zijn werk gedaan.

Hoe gaanwe zo problemen oplossen? NIET. Moet er eerst dusdanig veel probleem zijn dat mensen ook WILLEN oplossen. En dat is niet wijzen, dat is eerder vragen stellen voordat je wijst. Heeft iemand Jozias gevraagd waarom alvorens te wijzen?

Meh, deze kenniseconomie kan de vraag inmiddels niet meer formuleren. Meer twitteren dan echte gesprekken, maar vooral niet toegeven. Voordat dat erkend en opnieuw geleerd wordt gaat er niets opgelost worden, ook niet met Van Aartsen wegsturen. Welke daadkrachtige leider komt voor zo'n achterlijke kar staan? Niemand, nooit, die gaan hooguit de industrie in en branden hun vingers niet aan zulke consumentjes.

Hey, dat hele Islamisering probleem is ook nog anders bijvoorbeeld te duiden;

hetzelfde als minder minder marrokkanen roepen.

Wat gebeurd er nu? De Marokkanen die wél geintegreerd zijn, Nederlands spreken en de politiek dus serieus nemen omdat ze ons land serieus nemen, krijgen nu hun kinderen jankend thuis omdat ze zog. 'ongewenst' zijn. Die hebben het geld om te vertrekken, en die emigreren nu langzamerhand, dat is inmiddels al statistisch bewezen als reactie op bijv. pvv geluiden als 'minder minder marrokanen'.

Die probleem marokkaan, die heeft al tabak aan je, je hebt nu een extra reden gegeven om te wijzen naar jou en te roepen waarom.. kijk maar, zegt ie marokkaan, geaccepteerd wordt ik toch mijn leven al niet, uitleggen waarom doen ze niet, maar na ons en onze ouders uitgenodigd te hebben ons wel weg willen hebben. die probleem marokkaan heeft al tabak aan het land, laat staan dat ie iets anders doet dan kloten met zulke uitspraken. het is niet de probleem marokkaan die weggaat. die het geld heeft om weg te gaan. het is de probleem marokkaan die je overhoudt.

zelfde trouwens als wilders met terug naar de gulden.

wij zijn een export land, een handels land. terug naar de gulden is problemen, wij zijn te klein om self sustainable te zijn, in de tijd van de gulden al want was aan de mark gekoppeld. toen we in de jaren tachtig eens probeerden ons daarvan te ontkoppelen renden we gillend terug. de schaalvergroting situatie is dusdanig veranderd dat we nu sneller gillen dan toen. gulden is dus niet meer mogelijk zonder een partner, dichtbij, zoals duitsland, een sterke economie met een ANDERE munt, om de onze aan te koppelen. zijn idee is dus realistisch en dat is allang bekend.

zo een zee van voorbeelden.

maar burgers moeten daarvoor vragen stellen. om zoiets te veranderen. in plaats van wijzen. stellen jullie vragen? nee, je hebt niet genoeg problemen, je wijst nog.

Van Aartsen eruit bonjouren gaat je niet helpen. Je politiek controleren en weten wat je aanwijst voordat je wijst, gaat je helpen, daarvoor moet je ZELF bewust zijn en ZELF vragen stellen, zodat je ZELF werkelijk het beste voor je kinderen kan willen!

Feiten zijn feiten, daar is geen links of rechts.

Echte leiders zouden zeggen

'the time of soothing and procrastination is over, in its place is an era of consequences'.

Dus jij wil echte leider? Echte leiders willen echte burgers, geen zoutzakken die zich voor laten liegen waar dan anderen het veld voor moeten ruimen. Wil je niet geloven? Denk je dat ik uit me nek lul? Mijn antwoord;

Voordat je dat snapt krijg je geen echte leiders, ook niet door Jozias eruit te bonjouren. JA, dat weet ik ZEKER.

Jullie willen een dictator. een 'leider' die oplossingen op presenteerblaadjes presenteert, waar je zelf zo min mogelijk voor hoeft te doen, dat wil je namelijk niet consumeren als het je niet uitkomt. Je wijst om een andere verantwoordelijke te bereiken, die het werk moet doen, voor je doet. KAN NIET, in SAMENleving. Gelooof me maar.

Suc6!

Gast

#708

2014-07-26 21:10

U lijkt totaal bezopen te zijn.

Gast

#709

2014-07-26 21:12

Van Aartsen is een krachteloze en potsierlijke openbaar bestuurder. Van Aartsen is onderdeel van het probleem geworden in plaats van de oplossing,
Weg met die man ontzetting uit het ambt oneervol ontslag zonder enige fin vergoeding
Greetje

#710 Jozias van Aartsen in combinatie met...

2014-07-26 21:15

Oh, rectificatie; wilders idee is dus IRrealistisch.

En; mensen denken dus meer aan zichzelf dan aan samenleving, daar valt ie om. daarom willen ze een ander die de oplossing doet en zijn ze zelf niet direct verantwoordelijk want ze hebben toch niets gedaan? is niet belangrijk of je wel of niet direct verantwoordelijk bent. wat belangrijk is, is;

het is ook JOU land, daarom ben je medeverantwoordelijk voor oplossingen en moet je dat niet steeds op andermans bord leggen, ongeacht of je wel of niet direct meegedaan hebt aan problemen maken.

waar de meerderheid in een land liever aan zichzelf denkt dan aan het land, is het land gevallen. En dat begint bij jezelf, bij vragen stellen VOOR te wijzen.
Greetje

#711 bezopen?

2014-07-26 21:16

Mijn feiten worden gestaafd door onze wetenschappelijk vindingen, statistieken et al

Vandaar dat vele prominenten ons hiervoor gewaarschuwd hebben. tot en met vanuit het bedrijfsleven.

Ze zullen allemaal bezopen zijn, denkt u niet?

LOL

Leer jij maar vragen stellen, wordt je nog eens constructief voor onze samenleving! Wie weet!

Gast

#712

2014-07-26 21:24

Wanneer de overheid, de politie, de andere kant uitkijkt als hier in ons land onze wetten ongestraft worden overtreden, is onze democratie in gevaar en wachten ons nog verschrikkelijke tijden...

Gast

#713

2014-07-26 21:24

Weg met die slapjanussen die ons land naar de verdommenis helpen met hun afwijkend gevoel voor moraliteit

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-07-26 21:27



Gast

#715

2014-07-26 21:27

De nieuwe nazi's zijn duidelijk actief maar Jozias houdt liever vakantie.

Gast

#716

2014-07-26 21:32

De heer Wilders een parlementslid wordt voor de rechter gedaagd omdat hij aan mensen vraagt meer of minder Marokkanen, maar met spandoeken door de straten van de Parlementsstad lopen met "dood aan de Joden", daarmee is volgens een stadsbestuurder niets mis, er zou geen grens zijn overschreden, indetrdaat weg met zo een bestuurder.

Gast

#717

2014-07-26 21:34

Ik vind het schandalig wat daar is gebeurd, als Wilders iets zegt te veel Marokanen in ons land een gewoon gezegde, willen ze hem direct straffen hij is Nederlander en heeft dit recht . Maar als zo'n moordenaars bende dit schreeuwt, dood aan de Joden, dan mag dat en is het niet strafbaar,een grof schandaal, dit was absoluut antisemitisme op zijn ergst. Dinkie.

Gast

#718 Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-26 21:37

#707: Greetje - Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

Maximaal 10 miljoen terroristen. In de betekenis van: "Wat is dat nu helemaal?"

Japan had in WW II nog minder soldaten en die waren niet allemaal zo enthousiast. Informeer u eens over Sjanghai.

 

Churchill

#719 Van Aartsen wegwezen

2014-07-26 21:40

Het is heel simpel: ben je voor westerse beschaving en ben je bereid die te verdediging of kies je voor dood en verderf onder een sharia wet? Het verschil: als de Joden de wapens neerleggen bestaat er geen Jood meer. Als de Palestijnen de wapens neerleggen is er vrede. "Evil wil rise if good men do nothing". Er bestaat geen neutraliteit voor een Jihadist. Of onderwerping aan Allah of je kop eraf.

Gast

#720

2014-07-26 21:42

goede petitie! Er zijn genoeg grenzen overschreden, harde maatregelen hiertegen. 76 jaar geleden is het ook zo begonnen met een Kristalnacht wat 'wij' ook hebben geslikt, met een vreselijke afloop. Dit nooit meer!

Gast

#721

2014-07-26 21:47

Den Haag is toe aan een burgermeester met ballen, geen papventje.

Gast

#722

2014-07-26 21:51

Prima initiatief. Wanneer wordt er in diverse grote steden in het land een landelijke demonstratie georganiseerd om een duidelijk tegengeluid te laten horen en de politieke wegkijkers te laten weten dat de maat vol is waar het gaat om de ideologie die islam heet en een gevaar is voor de wereldvrede?

Gast

#723

2014-07-26 21:53

De geschiedenis mag zich niet meer herhalen, nooit meer Jodenhaat.

Gast

#724

2014-07-26 21:56

Ingrijpen bij dit soort uitwassen. Met wortel en tak uitroeien . Dit heeft niets te maken met uiting van meningsvrijheid maar alles met intolerantie en ontwrichting van de eeuwenoude christelijke fundamenten van onze samenleving

Gast

#725

2014-07-26 21:59

De geschiedenis herhaalt zich!!!!!