Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#6751

2014-08-08 10:32

 

Het is u niet gelukt (-:

U mag weg blijven.

 


Gast

#6752

2014-08-08 10:35


Gast

#6753

2014-08-08 11:23

Heb je ook al eens het kleinere bericht rechts gelezen? Of plak je maar wat in het wilde weg? Een en ander lijkt mij namelijk nogal in tegenspraak met wat je hier zoal plakt.


Gast

#6754 Egyptische politie mishandelt straatkinderen op grote schaal

2014-08-08 11:24

 

Eens opgepakt, worden de kinderen vaak misbruikt en verwaarloosd. Ze worden dagen of zelfs weken achtereen vastgehouden in onhygiënische en zelfs gevaarlijke omstandigheden, in overbevolking cellen en zonder voedsel, water, slaapgelegenheid en medische verzorging. Hoewel de wet voorschrijft dat ze naar Caïro's enige jeugdgevangenis zouden moeten gaan, waar ze samen zitten met veel oudere kinderen met een crimineel verleden, komen ze vaak terecht in gewone gevangenissen, waar politie én volwassen gevangenen hen kunnen misbruiken.

Gedurende de hele periode hebben de kinderen te lijden onder beledigingen en vernederingen door de politie. Seksuele vernederingen tegenover meisjes worden soms gevolgd door seksueel geweld. Kinderen die klagen over de manier waarop ze worden behandeld, riskeren de wraak van diegenen die hen misbruiken én van hogere officieren.

 

http://www.hrw.org/press/2003/02/egypt021903.htm


Waar blijven de hypocrieten die demonstreren tegen de Joden?


Gast

#6755 Syrische kinderen overal slachtoffer

2014-08-08 11:25

 

Zowel het regimeAssad als de opstandelingen schenden stelselmatig en op grote schaal de rechten van Syrische kinderen. Dat stelt de Britse kinderrechtenorganisatie War Child in een maandag gepubliceerd rapport over Syrië.

AMSTERDAM - Het Syrische regime maakt kinderen bewust doelwit in zijn strijd tegen de rebellen. De strijdende partijen houden geen van beide rekening met de aanwezigheid van de Syrische kinderen. Ze belemmeren hen de toegang tot hulpverlening, medische zorg en een veilig heenkomen.

 

Dat was medio 2012 het is alleen maar erger geworden.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/3290771/2012/07/24/Syrische-kinderen-overal-slachtoffer.dhtml

 

Waar blijven de hypocrieten die demonstreren tegen de Joden?


Gast

#6756

2014-08-08 11:33

 

 

Waarom verheerlijk je geweld, wildplakkert?

Ik ben je al twee weken aan het uitleggen waarom jouw geplak eenzijdig, achterhaald en/of domweg foutief is, maar je dramt maar door en door. Ik kan geen andere conclusie trekken, dan dat je enorm kickt op het optellen van slachtoffers, liefst kinderen.

Ga me niet zeggen dat jouw geplak een 'bijdrage aan deze petitie' is, want dat is het na de tweehonderdenvijftigste pagina echt niet meer.

 

 


Gast

#6757 Hamas gebruikt vrouwen en kinderen als menselijk schild

2014-08-08 11:35


Gast

#6758

2014-08-08 11:37

 

 

Precies ja, jouw constructieve bijdrage: dezelfde foto voor de -tigste keer. Ga je lekker?

 

 


Gast

#6759 De moordenaars zijn onder ons: ‘ISIS-terreur geworteld in islamitische cultuur’ zegt Leon De Winter

2014-08-08 11:37


Gast

#6760

2014-08-08 11:38

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#6761 Massa-executies door barbaren van ISIS in naam van Allah. Gesteund door wahhabieten uit Saoedi-Arabi

2014-08-08 11:39

 

http://twadl.com/Netherlands/ISIS/

 

Zwarte ISIS vlag boven geexecuteerde lijken in Irak...Zelfe vlag wapperde in Den Haag, Amsterdam, Antwerpen, Brussel, etc.


Gast

#6762 Re:

2014-08-08 11:40

#6760: -  

 

Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken.

Geef het moorddadige ISIS haattuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop.

Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf.

Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen.

Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer.

Hun enige uitweg uit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie.

Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen.

Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde.

Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert.

Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi.

En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#6763 Re: Re:

2014-08-08 11:41

#6762: - Re:  

 Oh wat een flauw aftreksel van mijn opmerking.


Gast

#6764 De drie strafbare feiten die Jozias van Aartsen toestond bij de pro-Gaza demonstratie

2014-08-08 11:41


Gast

#6765 Van Aarsten als Burgemeester bent u een grens overgegaan!

2014-08-08 11:43

 




Elke vorm van geloofwaardigheid bent u kwijt.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?

U bent als Burgemeester een grens overgegaan, u ben ongeschikt, u verklaart met uw lafhartige gedrag de Joden vogelvrij. Ze hebben hier geen deel van leven meer en dat komt door u!

Welke groep volgt, de homo's?

Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!


Gast

#6766

2014-08-08 11:44


Gast

#6767

2014-08-08 11:45

Moskeeen in actie tegen antisemitisme

De Raad van Moskeeën en de Unie van Marokkaanse moskeeën maken zich zorgen over de toenemende Jodenhaat in Nederland. Tijdens het vrijdaggebed wordt daarom opgeroepen tot tolerantie.


De instanties maken zich niet alleen zorgen over haat tegenover Joden, maar ook tegenover moslims. De moskeeën in Nederland gaan daarom in preken oproepen tot tolerantie. "Kritiek op Israël is niet verboden, maar het mag geen vrijbrief zijn voor antisemitische of anti-islam uitingen of daden. Er zijn allerlei mensen die zeggen dat ze gebruikmaken van de vrijheid van meningsuiting. Daar zijn we niet tegen, maar we moeten in dit land wel zuinig zijn op elkaar'', aldus een woordvoerder.

De organisaties nemen nadrukkelijk afstand van antisemitische incidenten door moslimjongeren. "Joden in Nederland zijn broeders van het heilige boek en zo dient onze relatie ook te zijn, broederlijk", aldus de zegsman. Volgens de instanties hebben vrijwel alle moskeeën in Nederland laten weten mee te werken aan het plan. Vandaag is het vrijdaggebed en daarop is er al een mogelijkheid om op te roepen tot meer tolerantie jegens elkaar. 

De afgelopen weken stond het in de polder bol van incidenten rondom het thema Israel en de Palestijnen, en de huidige Gaza-oorlog. Tijdens pro-Gaza-demonstraties werden antisemitische leuzen en symbolen getoond. Ook werd de Hitlergroet gebracht. Anderzijds werd een Joodse mevrouw hard in elkaar geslagen omdat zij de Israelische vlag uit haar raam had gehangen. Vooralsnog veroordeelden alleen Joodse en christelijke organisaties de sfeer en het geweld, maar nu zijn daar dan ook twee moslimorganisaties bijgekomen. 

 

Gast

#6768 Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam

2014-08-08 11:52

Het meevoeren van borden met hakenkruizen bij een demonstratie tegen Israël schokt beschaafd Nederland. Maar dit openlijk vertoon van antisemitisme is een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie van moslims.

 

http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2014/7/Wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/


Gast

#6769

2014-08-08 11:54

 

Wat zeg ik je: eenzijdig, achterhaald en/of domweg foutief.

 


Gast

#6770 https://www.youtube.com/watch?v=Ac_AXVq3qVk

2014-08-08 11:57

https://www.youtube.com/watch?v=Ac_AXVq3qVk

 

Pure Jodenhaat

 

Graag MINDER, MINDER, MINDER :-)


Gast

#6771 Re: https://www.youtube.com/watch?v=Ac_AXVq3qVk

2014-08-08 11:59

#6770: - https://www.youtube.com/watch?v=Ac_AXVq3qVk   Pure Jodenhaat

 

 Je bedoeld zo'n beetje als jij hier pure moslimhaat tentoon spreidt?

 


Gast

#6772 Den Haag 10-08

2014-08-08 11:59

 15:00 verzamelen Den Haag CS. Obama regelt het in de zandbak, wij hoeven alleen hier even mee te lopen, kleine moeite. Tot dan.


Gast

#6773 Groter deel Marokkanen psychisch gestoord + inteelt oorzaak?

2014-08-08 12:00


Gast

#6774

2014-08-08 12:01

Obama regelt zijn eigen economie, verder niks. Hou je ogen maar gesloten en kijk maar de andere kant uit. Du hast nichts gewusst.


Gast

#6775 HAMAS de laffe hypocrieten

2014-08-08 12:02