Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#6276

2014-08-03 08:59

De overtreffende trap van minder, minder, minder is DOOD AAN ALLE JODEN!


Gast

#6277 Op 10 augustus zet Nederland een punt tegen Jodenhaat

2014-08-03 09:03


Er is misschien niet veel, maar wel iets waarop wij, Nederlanders trots kunnen zijn, qua gedrag in WO II. Dat was de Februaristaking, de enige keer dat tijdens de oorlog een volk in Europa, onder bezetting van de nazi’s, massaal in opstand kwam tegen de Jodenvervolging.

En nu is het opnieuw zo ver. Alweer neemt de Jodenhaat alom toe in Europa.

In Rome.

In Wuppertal.

In Parijs.

En in Den Haag.

Niet vreemd dat de internationale pers zich verbaasd afvraagt wat er in Nederland gaande is.

Niet vreemd ook dat er een bezorgde bijeenkomst was in de Knesset over de vrees voor een nieuwe Holocaust in Europa.

De openlijke haat, al dan niet gepaard gaand met openlijk geweld, komt nu van de kant van de moslims. Niet van alle moslims. Maar moslimsdemonstraties tegen het antisemitisme zie ik ook niet. En dat is de reden dat links Nederland, dat altijd zo’n grote broek aantrekt als het gaat om het morele gelijk uit de oorlog, nu zwijgt. De moslimimmigranten, hun vermeende nieuwe achterban, gedraagt zich niet zoals die zich in hun optiek zou moeten gedragen.

Maar dat de linkse partijen zwijgen over de oorzaak van het geweld en de haat, betekent niet dat linkse mensen hoeven te zwijgen. Of rechtse. Of welke mensen dan ook.

Integendeel. Dit is het moment voor de bezorgde Nederlandse burgers om hun stem te laten horen. Het is nu of nooit. Straks zijn er in dit land al zoveel moslims dat niemand meer durft.

Heel goed dus dat er nu een initiatief is om te gaan demonstreren in de Haagse Schilderswijk tegen het antisemitisme van een groeiende groep salafisten in diezelfde Schilderswijk die openlijk opriepen tot het doden van Joden en daarbij geen strobreed in de weg werd gelegd door de burgemeester van Den Haag, Jozias van Aartsen.

Ook tegen de burgemeester is protest. Er zijn op een Facebookpagina al 6300 handtekeningen gezet om zijn vertrek te eisen.

  • Het is onverdraaglijk dat een Nederlandse burgemeester zoveel openlijke Jodenhaat in zijn stad toestaat, en dat hij dan achteraf laconiek vaststelt dat er geen grenzen zouden zijn overschreden.
  • Wie de Nederlandse geschiedenis een beetje kent, weet dat hier alle grenzen zijn overschreden.

 

  • Oproepen tot het doden van Joden bij een demonstratie die bovendien de apocalyptische beweging ISIS openlijk ondersteunt, mogen in dit land nooit getolereerd worden.

 

  • De organisatie van de demonstratie, Pro Patria, opgericht door de Hagenaar Patrick Schouten, zei dat er met Nederlandse vlaggen gelopen zal worden op 10 augustus in de Schilderswijk. De prominente moslim Arnoud van Doorn noemt de demonstratie een ‘provocatie.’ Hij beschouwt kennelijk de shariadriehoek als ‘zijn gebied’, waar een Nederlandse vlag niet meer thuis hoort.

 

  • Ook een Nederlandse verslaggever vond een Nederlandse vlag in de Schilderswijk ‘provocatie.’ Hoe kun je zo verdwaasd zijn.

 

  • Net zo vond de politie het een ‘provocatie’ dat Geenstijl verslaggeefster Annabel Nanninga foto’s maakte bij de afgelopen demonstratie van de ISIS vrienden die oproepen tot het doden van Joden.


Nee hoor, dat zijn niet de provocaties.

Jodenhaat, dat is de provocatie.

Een Jihadvlag bij de Dokwerker, dat is provocatie.

Deze ISIS demonstraties moeten verboden worden.

Oproepen tot haat valt nu eenmaal in dit land niet onder de vrijheid van meningsuiting.

 

  • Ze wachten nog op de definitieve toestemming van Van Aartsen. Het zal me benieuwen

 

 

( niet te bevatten dat er nog geen toestemming is gegeven, meten met twee maten?)



Bron De Nieuwe Realis


Gast

#6278 Nooit meer Jodenhaat!

2014-08-03 09:09

Israëlische voetballers worden belaagd tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. In de voorsteden van Parijs en Brussel lopen protesten tegen Joden verschrikkelijk uit de hand. Ook in Nederland groeit de Jodenhaat. Het maakt één ding duidelijk, antisemitisme is levendiger dan ooit.
Jodenhaat in Nederland

Zoals gezegd gaat de Jodenhaat aan Nederland niet voorbij.

Afgelopen week werd tijdens een Gaza-demonstratie in Den Haag opgeroepen om ‘alle Joden te doden’.
Mensen liepen onherkenbaar rond.
Een GeenStijl journaliste werd bijna gelyncht.
En aan het einde van de demonstratie werd de Hitlergroet uitgebracht.
Een week eerder liep eenzelfde protest ook uit de hand.
Demonstranten liepen rond met vlaggen vol hakenkruizen.
Zelfs een PVDA-politica deed aan deze demonstratie mee!
De Haagse burgemeester Van Aartsen zwijgt. Hij en Nederland lijken de lessen van het verleden niet serieus te nemen.'


http://www.leenardkanselaar.nl/nooit-meer-jodenhaat/

Fleur

#6279

2014-08-03 09:10

Ik heb getekend ben tegen ISIS demonstraties en Jodenhaat. Een Moslim vriendin van mij heeft ook getekend en staat achter deze petitie.

Het heeft niets met Moslim haat te maken, zoals sommige denken. Ieder mens die maar ook een beetje kennis heeft van de ISIS weet hoe verschrikkelijk eng deze mensen zijn en mogen geen podium krijgen.


Gast

#6280 Re:

2014-08-03 09:10

#6279: Fleur -

Klopt  helemaal wat u schrijft.

 

Dank voor uw steun!


Gast

#6281

2014-08-03 09:12

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!

Gast

#6283 Delft deed niets met melding moskee over Syriëgangers

2014-08-03 09:16


Gast

#6284 Islamitische Staat In Schilderswijk II Community

2014-08-03 09:20

Dit is niet te bevatten, Nederland 2014!

Sta op!

https://www.facebook.com/IslamitischeStaatInSchilderswijkII/timeline


Gast

#6285 Onze helden in Syrië (zijn ook Jodenhaters!)

2014-08-03 09:23

'Uit een onderzoek door het bedrijf Motivaction – zulks in opdracht van de NCRV – is gebleken dat in Nederland woonachtige moslims de z.g. ‘jihadgangers’ die naar Syrië vertrokken, massaal steunen. Van de ondervraagden is 73% er trots op en beschouwt hen zelfs als ‘helden.’ Die cijfers kunnen gerust schokkend worden genoemd en wel in het bijzonder wanneer gekeken wordt naar de mening van autochtone Nederlanders. De meting onder de autochtonen liet namelijk het omgekeerde beeld zien: 70% ziet het heldhaftige er bepaald niet van in. '

http://www.osl-stavast.nl/?p=4780

Gast

#6286 Hamas = Hiding Amongst Mosques And Schools

2014-08-03 09:25

Hamas = Hiding Amongst Mosques And Schools

Gast

#6287 En zo wordt de Jodenhaat gevoed! (PressTV 3-8-2014)

2014-08-03 09:30

German supermarket chain Aldi bans Israeli goods in Netherlands

'The Netherlands branch of the German supermarket chain Aldi has started boycotting products from Israeli settlements in a bid to avoid controversy in its sales. '

http://www.presstv.ir/detail/2013/07/26/315671/german-supermarket-bans-israeli-goods/


Gast

#6288 Dood aan de Joden’, el-mawta li-l-Yahoed.

2014-08-03 09:33

'Dood aan de Joden’, el-mawta li-l-Yahoed. We hebben het lang niet in het echt gehoord, de meesten van ons zelfs helemaal nooit. Maar we zullen er aan moeten wennen, want de politie gedoogt dat demonstrerende moslims dat roepen. Van die gedoogzucht wordt nu alleen nog gebruik gemaakt door groepen van enkele honderden demonstranten (waarvan er twee in Den Haag achteraf enkele uren bij justitie op gesprek zijn geweest). Gezien het tempo waarin het aantal moslims in Nederland groeit, kon de tijd die u krijgt om aan antisemitische leuzen te wennen, wel eens niet zo lang zijn. Wat gebeurt er als niet honderden maar duizenden moslims ‘Dood aan de Joden’ roepen? Kan en wil de overheid dan nog wel optreden? Ook als dat tot een veldslag leidt? En als de daad bij het woord gevoegd wordt, en er worden door zo’n menigte pogingen gedaan willekeurige Joden te lynchen? Gaan we daar ongewapende marechaussees op af sturen? Of wordt het burgerzelfhulp? Wat doen we tegen de tijd dat ook hier iedereen weet wie er bedoeld worden met ‘de kleinkinderen van apen en varkens’?'

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/na_zaterdag_komt_zondag.html#more

Gast

#6289 Blijf a.u.b. doorgaan met het steunen van deze petitie, ook via twiter en facebook

2014-08-03 09:34



Het nut is dat deze actie blijft leven ook via facebook en twitter. Wat er gebeurt (oproep tot dood aan alle Joden, Hitlergroet brengen, het aanmoedigen van IS terreur, het dragen van HAAT vlaggen, het ernstig bedreigen en intimideren van verslaggevers is zeer gevaarlijk en kan onze samenleving ernstig bedreigen en kan verregaande onlusten en destabiliteit bevorderen!

Een Burgemeester die te laf is om in te grijpen moet opstappen!

 

Deze zeer gevaarlijk ontwikkeling dient gestopt te worden.

Het gevaar van verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving wordt bevorderd door openlijke Jodenhaat te gedogen!


Gast

#6291

2014-08-03 09:37

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?


Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!

Als het fout loopt -en dat is nu reeds gaande- dan staan de wegkijkers (zij die nu stil blijven) en de hypocriete T-shirt dragers 'met ik ben ook Marokkaan' wel vooraan om te melden dat ze diep geschokt zijn!

Gast

#6292 Dat spreekwoord betekent dat na de Joden de Christenen er aan gaan.

2014-08-03 09:40

'Onze overheden kijken weg, omdat het de meeste politici aan verbeeldingskracht en studiezin ontbreekt. Er zijn heus geen deskundo’s nodig om te weten welk potje er op het vuur staat.

Bovendien zijn onze bestuurders van hoog tot laag bronstig, waardoor het ze moeilijk valt hun hoofd bij het landsbelang en de realiteit te houden: veel politici willen maar één ding, een overbetaalde baan bij de Europese Unie.

Dat het ze straks niet zal meevallen om heen en weer te fladderen tussen hun woonplaats, den Haag, Brussel, Luxemburg en Straatsburg is van later zorg. Als je in de EU-hiërarchie maar hoog genoeg stijgt, krijg je heus wel voldoende personeel om zulks geriefelijk te laten verlopen.

Bestaat er iets als een kosmisch evenwicht? Het moet haast wel, want de politici die nu wegkijken van wat de Joden wordt aangezegd, zullen gaan ondervinden wat het Arabische spreekwoord ‘Na de zaterdag komt de zondag’ betekent. Dat spreekwoord betekent dat na de Joden de Christenen er aan gaan. ‘Geen bezwaar’, zegt u als atheïst nu, maar de islamitische definitie van ‘Christen’ is nogal ruim.'

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/na_zaterdag_komt_zondag.html#more


Gast

#6293

2014-08-03 09:41

Toen de nazi's de communisten arresteerden heb ik gezwegen;

ik was immers geen communist.

Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten heb ik gezwegen;

ik was immers geen sociaaldemocraat.

Toen ze de syndicalisten kwamen halen heb ik gezwegen;

ik was immers geen syndicalist.

Toen ze de Joden opsloten heb ik gezwegen;

ik was immers geen Jood.

Toen ze de katholieken arresteerden heb ik gezwegen;

ik was immers geen katholiek.

Toen ze mij kwamen halen

...was er niemand meer die nog kon protesteren.

Martin Niemöller



Gast

#6294 Het gevaar van verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving wordt bevorderd door openlij

2014-08-03 09:46

Het gevaar van verregaande onlusten en destabiliteit van de samenleving wordt bevorderd door openlijke Jodenhaat te gedogen!

Gast

#6295 Na de Joden de Homo's? Lees en huiver, Nederland 2014!

2014-08-03 09:56


Gast

#6296 'Die Hetzer sind immer noch da, nichts ist gut'

2014-08-03 09:59

'Letzte Woche kamen mir die Tränen (ohne auf die Tränendrüse drücken zu wollen). Meine beiden Söhne, 9 und fast 6, fragten mich: "Papa, was haben die eigentlich gegen uns? Warum wollen die uns töten?" Ich schaute sie entsetzt an und fragte, was sie denn eigentlich meinten. Ihre Antwort lautete: "Auf den Straßen, auch in Frankfurt, wo wir leben, schreien Menschen, dass man Juden umbringen soll."

http://www.welt.de/debatte/kommentare/article130815824/Die-Hetzer-sind-immer-noch-da-nichts-ist-gut.html

Gast

#6297 Islamitische Staat uitgeroepen in Schilderswijk

2014-08-03 10:01

'Een stel radicale malloten heeft een Islamitische Staat uitgeroepen in de Haagse Schilderswijk.

Zoals we allemaal weten hebben veel grote steden te kampen met serieuze problemen met bepaalde groepen immigranten. Zo ook in Den Haag. Er zijn daar hele wijken die feitelijk zijn overgenomen door radicale moslims en die hun wil vervolgens proberen op te leggen aan de andere bewoners.

Hoewel dit al jaren gebeurt is het voor het eerst dat zo'n groep radicale moslims een hele wijk openlijk voor zichzelf heeft opgeëist. Zie hier de pagina "Islamitische Staat in Schilderswijk II." Dichtbij.nl legt uit:'

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/islamitische-staat-uitgeroepen-in-schilderswijk

Gast

#6298 ISIS pleegt genocide en is er trots op

2014-08-03 10:04

En dan wordt de HAATVLAG van deze groep gedoogd door Burgemeester Van Aartsen? En dan zijn er geen grenzen overschreden?

ISIS doet aan genocide en ze schamen zich er niet voor. Sterker nog, ze gebruiken het als propaganda in een film die ze speciaal voor het Suikerfeest online hebben gezet.

Even een waarschuwing vooraf: het filmpje onderaan deze post is misselijkmakend en ronduit walgelijk. Mensen met een zwakke maag kunnen beter niet kijken. Maar het is van het grootste belang dat we hier aandacht aan besteden. Het moet. Want het kan niet vaak genoeg gezegd worden: ISIS is een islamitische terreurorganisatie die ongenadig hard moet worden aangepakt. We kunnen niet blijven wegkijken.

De terroristen van ISIS laten in de nieuwe propagandafilm opnieuw zien niet bang te zijn voor een slecht imago in de rest van de wereld - waarschijnlijk omdat ze weten dat er toch niet wordt ingegrepen door het Westen. De complete film van meer dan 36 minuten lang staat hier online.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isis-pleegt-genocide-en-is-er-trots-op


Gast

#6299 „Ich werde als Judenhure beschimpft“ Duitsland 2014

2014-08-03 10:07


Gast

#6300 Verheerlijking van ISIS

2014-08-03 10:13