Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#6201

2014-08-02 15:50

Nee, de overtreffende trap van dood is doder, niet minder.

Gast

#6202 Blijf a.u.b. doorgaan met het steunen van deze petitie, ook via twiter en facebook

2014-08-02 15:50



Het nut is dat deze actie blijft leven ook via facebook en twitter. Wat er gebeurt (oproep tot dood aan alle Joden, Hitlergroet brengen, het aanmoedigen van IS terreur, het dragen van HAAT vlaggen, het ernstig bedreigen en intimideren van verslaggevers is zeer gevaarlijk en kan onze samenleving ernstig bedreigen en kan verregaande onlusten en destabiliteit bevorderen!

Een Burgemeester die te laf is om in te grijpen moet opstappen!


Gast

#6203

2014-08-02 15:50

Te laat.

Gast

#6204

2014-08-02 15:51

De overtreffende trap van minder, minder, minder is DOOD AAN ALLE JODEN!


Gast

#6205 Nooit meer Jodenhaat!

2014-08-02 15:53

Israëlische voetballers worden belaagd tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. In de voorsteden van Parijs en Brussel lopen protesten tegen Joden verschrikkelijk uit de hand. Ook in Nederland groeit de Jodenhaat. Het maakt één ding duidelijk, antisemitisme is levendiger dan ooit.
Jodenhaat in Nederland

Zoals gezegd gaat de Jodenhaat aan Nederland niet voorbij.

  • Afgelopen week werd tijdens een Gaza-demonstratie in Den Haag opgeroepen om ‘alle Joden te doden’.
  • Mensen liepen onherkenbaar rond.
  • Een GeenStijl journaliste werd bijna gelyncht.
  • En aan het einde van de demonstratie werd de Hitlergroet uitgebracht.
  • Een week eerder liep eenzelfde protest ook uit de hand.
  • Demonstranten liepen rond met vlaggen vol hakenkruizen.
  • Zelfs een PVDA-politica deed aan deze demonstratie mee!
  • De Haagse burgemeester Van Aartsen zwijgt. Hij en Nederland lijken de lessen van het verleden niet serieus te nemen.'


http://www.leenardkanselaar.nl/nooit-meer-jodenhaat/


Gast

#6206

2014-08-02 15:54


Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!

Gast

#6207

2014-08-02 15:55

Een artikel over de denkwijze van de IS(IS).               Geen Jodenhaat en IS demonstraties in Nederland!

Een grote schande om deze mensen in het openbaar een podium te geven!



WAARSCHUWING ZEER SCHOKKENDE FOTO'S!!!

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Gruwelvideo-ISIS-creert-letterlijke-rivier-van-bloed

 

 

 


Gast

#6208 Algemeen Dagblad 30-7-2014: Rotterdamse joden zijn bang voor incidenten.

2014-08-02 15:56





voorzitters van de liberale en orthodoxe joodse gemeente proberen hun
achterban gerust te stellen. 'Iedere jood in Rotterdam vraagt zich nu af of
hij veilig is.'

http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3706052/2014/07/30/Angst-onder-Rotterdamse-joden-na-bedreiging-op-straat.dhtml


Gast

#6209 Van Aartsen-gate blijft dooretteren

2014-08-02 15:57




Het hele college, inclusief coalitiepartijen als het CDA, is overigens in ontkenningsfase. Even ter herinnering: Van Aartsen greep niet in toen er werd gezwaaid met ISIS- en jihadvlaggen en er werd opgeroepen tot het doden van Joden.

Maar er zijn meer ontwikkelingen in Van Aartsen-gate die de zaak nog erger maken. Telegraaf-verslaggever Alexander Bakker ontdekte het schokkende nieuws dat de locoburgemeester van dienst die bewuste avond Joris Wijsmuller was:
Wijsmuller is van de nieuwe coalitiepartij Haagse Stadspartij (HSP), die, zoals Bakker opmerkt, zelf ook meeloopt met Gaza-demonstraties. De HSP is een partij van ex-krakers en zit nu iets langer dan een maand in het college van Den Haag. Wethouder Wijsmuller komt dus nog maar net kijken als het gaat om bestuursverantwoordelijkheid.

Van Aartsen had moeten weten dat deze demonstratie uit de hand zou kunnen lopen, net zoals de "pro-Gaza"-demonstratie van zaterdag 12 juli uit de hand liep met antisemitische teksten, hakenkruizen en Hitlergroeten. Het is heel simpel: Wijsmuller had die avond geen locoburgemeester moeten zijn.

Het feit dat Wijsmuller locoburgemeester was, is het zoveelste bewijs dat Van Aartsen veel te makkelijk doet over de Jodenhaat in zijn stad. Het lijkt hem allemaal bar weinig te kunnen schelen. Waarom anders laat je het toe dat een politieke amateur toezicht houdt op een "pro Gaza"-demonstratie die zeer waarschijnlijk uit de hand zou lopen? Een politieke amateur bovendien die een partij leidt die regelmatig meedoet met dat soort demonstraties.

Wat ik Van Aartsen nog het meest kwalijk neem is dat hij geen excuses heeft gemaakt voor zijn slappe optreden tegen Jodenhaat. Ja, het is de schuld van Van Aartsen, want hij is en blijft eindverantwoordelijk. Ik ben het daarom van harte eens met de PVV: Van Aartsen kan maar beter wieberen. Vandaag nog.



http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/van-aartsen-gate-blijft-dooretteren


Gast

#6210 Misschien komt Linda Voortman wel met een T-shirt met de tekst : 'Ik ben ook een Jood'?

2014-08-02 16:09



Het duurde werkelijk hooguit slechts enkele uren, nadat Geert Wilders een paar van zijn volgers 'Minder, Minder, Minder [criminele Marokkanen]' liet scanderen, voordat uit alle hoeken en gaten de initiatieven om dit af te straffen gutsten. Groenlinks kwam met de snelheid van het licht op de proppen met een 'Ik ben een Marokkaan' solidariteits-T-shirt.

Een gigantische hetze tegen Geert Wilders en de PVV was het gevolg. Eveneens op initiatief van allerhande politieke entiteiten werd iedere meeloper geïnstrueerd om aangifte te doen tegen Geert Wilders. Op hoge toon werd van jan en alleman geëist dat men openlijk en zeer nadrukkelijk afstand zou doen van de uitspraken van Wilders. En vele volgden gedwee deze opdracht van de Politieke Correcte elite, tot aan PVV'ers in het (Europese) parlement en lokale politiek aan toe. Deed je dat niet dan was je een racist, xenofoob, islamofoob en zelfs een nazi. De hetze zeurde weken door.

Veel scherper kan het contrast tussen die volstrekt overtrokken reactie op de uitspraken van Wilders, die immers sprak over criminele Marokkanen en Marokkanen die zich op iedere denkbare manier weigeren aan te passen, volgens onze democratische regels te spelen en voor grote problemen zorgen in onze samenleving, en de huidige toestanden rondom het openlijke antisemitisme van o.a. Marokkanen in het bijzonder en moslims in het algemeen, niet zijn.

Het zwijgen over de steunbetuigingen aan de terroristen van o.a. ISIS, de hakenkruizen die in verband worden gebracht met de Joden, de antisemitische leuzen en leugens en zelfs het in praktijk brengen van vooroorlogse razzia's op Joden, uitsluiting van Joden, aanvallen op Joodse bezittingen, winkels, bedrijven en synagogen door heel Europa en elders in de wereld en zelfs oproepen om alle Joden te vermoorden, kan niet oorverdovender zijn! De politie, die in geval van de uitspraken van Geert Wilders de opportunisten van dienst was met voorgedrukte aangifteformulieren, stonden erbij en keken ernaar. De antidiscriminatiebureaus doen even of ze met vakantie zijn. Het gros van de bevolking doet, en bepaald niet voor het eerst, alsof men van niets weet. Het OM 'onderzoekt 'met frisse tegenzin de demonstratie in Den Haag. De politiek hult zich in stilzwijgen. En als 'de politiek' al spreekt dan val je van verbijstering uit je stoel. Want zo waren er volgens van Aartsen, zo liet hij via zijn woordvoerder weten, tijdens een zogenaamde 'Gazademo' (lees: antisemitische hetze) in zijn stad, waar men opriep alle Joden te vermoorden geen (strafbare) grenzen overschreden.

Hoe kan dit nou? Heeft men even geen electoraal voordeel te behalen door het op te nemen voor de Joden? Staan Joden op een uitzonderingslijst van volkeren waarvan je wel mag oproepen hen te vermoorden? Mag het discrimineren en uitsluiten van Joden om de één of andere reden dan ook wel? Is 'vermoord alle Joden' niet de overtreffende trap van 'minder, minder, minder' door remigratie van Marokkanen aan te moedigen. Hebben wij dit soort zaken niet al eens meegemaakt in onze recente geschiedenis en zijn wij vergeten welke gevolgen het toen heeft gehad voor 6 miljoen Joden en een veelvoud van nabestaanden en mensen die op miraculeuze wijze de holocaust overleefden? Hebben we niet met z'n alleen afgesproken dat dit nooit meer mocht gebeuren, dat antisemitisme onder geen voorwaarden te tolereren was en wij ons diep schamen voor ons toenmalige zwijgen? Heb ik deze memo misschien even gemist?
Kan iemand mij uitleggen waarom er niet tenminste 'IK BEN [ook] EEN JOOD' T-shirt bestaat?

http://veelkantie.nl/blog/2014/07/26/waar-blijven-de-ik-ben-een-jood-t-shirts/


Gast

#6211 Van Aartsen heeft ronduit zijn plicht verzaakt !

2014-08-02 16:13

a, zélfs hoge Haagse bomen vangen wind

Dat begint vàst tot van Aartsen door te dringen

Hij heeft heel lang ‘n zorgeloos liedje kunnen zingen,

Maar dat dit fout moest lopen snapt allang ’n kind !


Want juist Wijsmuller had die dag geen “loco” mogen zijn

Dat is waar Jozias zich ronduit vergaloppeerde

Én toen hij zich dus achteraf niet excuseerde

Wat extra zout dus en de wond dééd al zo’n pijn !



Van Aartsen heeft ronduit zijn plicht verzaakt !

Zijn eigen Volk dus doelbewust verraden

Hij moet zich nu niet langer meer “beraden”

Maar nu snel maken dat hij benen maakt !!!

http://jasterke.wordpress.com/2014/07/31/van-aartsen-heeft-ronduit-zijn-plicht-verzaakt/


Gast

#6212

2014-08-02 16:16

'Voor het eerst in onze geschiedenis krijgt de laffe, al 15 jaar fout handelende burgemeester Van Aartsen zelfs een
brandbrief van het Simon Wiesenthal Centre. en die hebben toch wel recht van spreken!'

Gast

#6213 Profiel: Jozias Van Aartsen Een carrière vol blunders

2014-08-02 16:17


Gast

#6214 Burgemeester Van Aartsen: Wilders heeft zijn morele kompas echt verloren Burgemeester Jozias van Aa

2014-08-02 16:20


Gast

#6215 Re:

2014-08-02 16:47

#6204: -

Rot op hier, smerige moslimknuffelaar!


Gast

#6216

2014-08-02 16:54

De Joden Zijn het uitverkoren volk van God. https://www.youtube.com/watch?v=gTd5L6KCAZc
andre

#6217 Re:

2014-08-02 17:21

#1: -

Nederland moet keihard optreden tegen dit tuig, ze moeten de grens over en het kabinet moet volop investeren in het leger ipv al het geld over te maken naar die apenlanden.

gast

#6218 Re: Re:

2014-08-02 17:23

#6215: - Re:

Moslims zijn terroristen en geen gelovigen, ze maken misbruik van een geloof wat geen geloof is, alle landen moeten opstaan om dit tuig uit te roeien.


Gast

#6219

2014-08-02 17:26

weg met die man! incompetent.
anti moslim

#6220

2014-08-02 17:29

Wat doet dat tuig  hier wat tegen de joden demonstreert eigenlijk hier in Nederland, er is geen 1 Nederlander die problemen heeft met joden.Het zijn de buitenlanders die lopen te janken hier.
Ik zeg tegen die lui, opdonderen naar je eigen land , ga daar de boel verzieken , jullie zijn geen Hollanders maar tuig wat toegelaten is door de PVDA.
De echte Hollanders willen jullie niet, opzouten per direct.


Gast

#6221

2014-08-02 18:12

Het is het meten met twee maten voor mij, daarom heb ik getekend.


Gast

#6222

2014-08-02 18:14

Propaganda filmpje van de ISIS. Zeg nee tegen Jodenhaat en ISIS demonstraties!


WAARSCHUWING BEVAT ZEER SCHOKKENDE BEELDEN!!!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isis-pleegt-genocide-en-is-er-trots-op


Geen Stijl re: Na Zaterdag komt Zondag

#6223

2014-08-02 19:57

The Greatest Murder Machine in History:
www.americanthinker.com...
zeg niet dat je al gewaarschuwd was...

Gast

#6224 Re:

2014-08-02 20:39

#6223: Geen Stijl re: Na Zaterdag komt Zondag -

Hij heeft helemaal gelijk. Ik wou dat het anders was en inmiddels elke zondag vaste prik wel ergens een demonstratie


Gast

#6225

2014-08-02 21:09



Op sterven na dood …