Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#5951

2014-08-01 18:21



AMSTERDAM (ANP) - Moskeeën in Nederland gaan in preken oproepen tot tolerantie. Dat maakten de Raad van Moskeeën en de Unie van Marokkaanse Moskeeën Nederland bekend in de nacht van donderdag op vrijdag. De organisaties maken zich zorgen over het groeiend aantal racistische geweldsincidenten en uitingen van haat richting joden en moslims.
De Raad neemt in een verklaring nadrukkelijk afstand van moslimjongeren die zich schuldig maken aan antisemitische incidenten. ,,Er zijn allerlei mensen die zeggen dat ze gebruikmaken van de vrijheid van meningsuiting. Daar zijn we niet tegen, maar we moeten in dit land wel zuinig zijn op elkaar'', stelde een woordvoerder van de islamitische organisaties.
Volgens de moskeeën is kritiek op Israël niet verboden, maar mag het geen vrijbrief zijn voor antisemitische of anti-islamitische uitingen of daden. ,,Joden in Nederland zijn broeders van het heilige boek en zo dient onze relatie ook te zijn, broederlijk'', aldus de schriftelijke verklaring.
Volgens de woordvoerder hebben vrijwel alle moskeeën in Nederland laten weten mee te werken aan het plan. 

Om te laten zien dat er ook ander nieuws is, maar dat door de wildplakker hier doelbewust wordt verzwegen. Ook de moslimgemeenschap is niet oorverdovend stil en kijkt niet weg.


 

Gast

#5952 zondag 10 augustus loop mee in een mars door Den Haag

2014-08-01 18:22



https://www.facebook.com/IslamitischeStaatInSchilderswijkII



De ISIS aanhang in Nederland kan al een tijd ongestoord demonstreren en manifesteren in de zo geheten Sharia Driehoek. Dit gebied ligt in de Haagse wijken Transvaal en de Schilderswijk. Een gebied waar de sharia wetgeving in de praktijk wordt gebracht op straat.

Tijdens de laatste manifestatie waar ook de ISIS aanhang aan deelnam op 24 juli 2014 was er volgens de burgemeester van Aartsen niets strafbaars gebeurd.

Toch werd er opgeroepen tot het doden van Nederlanders, werden er journalisten geintimideerd en bedreigd. En de politie? Die zag het, hoorde het en keek de andere kant op. Dit is Nederland anno 2014.

Op de politie hoeven wij als volk niet te rekenen. De politici in de ivoren toren kijken de andere kant op terwijl delen van ons land wordt ingepalmd. En het zijn niet een paar gekken. We hebben het over honderden salafisten in Den Haag alleen al.

Deze pagina is opgezet om zoveel mogelijk mensen te verzamelen. Een burgergroep die doet wat de politiek en de politie na laat. Om een duidelijk signaal af te geven aan de salafisten in Nederland: Tot hier, niet verder en terug als het moet.

Want helaas grijpt de politiek en politie pas in wanneer het volk zich roert. Wij moeten in verzet komen om onze vrijheid te behouden, om een toekomst veilig te stellen voor de generatie na ons.

Daarom roepen wij elke Nederlander op om op zondag 10 augustus mee te lopen in een mars door Den Haag. Om te laten zien dat ook de eerder genoemde wijken Transvaal en de Schilderswijk nog steeds Nederlands gebied is. Als signaal aan de salafisten: Dit is ons land, met onze regels. Bevalt je dat niet?~Pak dan jouw spullen en vertrek!

Nodig jouw vrienden uit voor deze pagina en/of meld je aan voor de mars door Den Haag! Genoeg is genoeg! Geen woorden maar daden!


Gast

#5953 Zaterdag 29 maart voerde GroenLinks actie tegen Geert Wilders' uitlatingen over Marokkanen.

2014-08-01 18:24


Uit heel Nederland kwamen actievoerders naar het verkiezingspand van GroenLinks Den Haag, van waaruit de actie van start ging.

Rik Grashoff (partijvoorzitter) en Linda Voortman (Tweede Kamerlid) lichten toe waar het volgens hen om gaat vandaag:
https://denhaag.groenlinks.nl/nieuws/je-kunt-communist-%C3%A9n-marokkaan-zijn-verslag-van-de-actie-ik-ben-een-marokkaan

Even afwachten of Groen Links in Den Haag nu ook zo moedig en daadkrachtig zal optreden tegen de Jodenhaat in hun stad/Nederland, ben bang van niet :-)


Gast

#5954

2014-08-01 18:26

Het is en blijft zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

Alle Joden dood wensen
Hakenkruizen tonen
ISIS vlaggen tonen
Hitlergroeten tonen
Ernstige bedreigingen van verslaggevers

Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de meeste heren en dames politici blijven NU oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat uw stem horen. Laat horen dat oproepen tot dood van alle Joden, het tonen van hakenkruizen, het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen van onze verslaggevers ontoelaatbaar is

Gast

#5955 Nooit meer Jodenhaat!

2014-08-01 18:27


Israëlische voetballers worden belaagd tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. In de voorsteden van Parijs en Brussel lopen protesten tegen Joden verschrikkelijk uit de hand. Ook in Nederland groeit de Jodenhaat. Het maakt één ding duidelijk, antisemitisme is levendiger dan ooit.
Jodenhaat in Nederland

Zoals gezegd gaat de Jodenhaat aan Nederland niet voorbij.

  • Afgelopen week werd tijdens een Gaza-demonstratie in Den Haag opgeroepen om ‘alle Joden te doden’.

 

  • Mensen liepen onherkenbaar rond. Een GeenStijl journaliste werd bijna gelyncht.

 

  • En aan het einde van de demonstratie werd de Hitlergroet uitgebracht.

 

  • Een week eerder liep eenzelfde protest ook uit de hand. Demonstranten liepen rond met vlaggen vol hakenkruizen.

 

  • Zelfs een PVDA-politica deed aan deze demonstratie mee!




De Haagse burgemeester Van Aartsen zwijgt. Hij en Nederland lijken de lessen van het verleden niet serieus te nemen.'



http://www.leenardkanselaar.nl/nooit-meer-jodenhaat/


Gast

#5956 Re:

2014-08-01 18:29

Gaat u even op bezoek bij deze burger en zijn vrienden? Zij kunnen u heel precies uitleggen hoe het zit met het zaaien van haat :-)

 

Wel een keppeltje opzetten :-)

https://www.facebook.com/photo.php?v=1524110521145705&set=vb.1504151356474955&type=2&theater

#5951: -

 


Gast

#5957 Oproep aan Duitse Joden: zorg dat je niet herkenbaar bent (Elsevier, 30 juli 2014)

2014-08-01 18:30




Een dringend advies aan de in Duitsland wonende Joden: presenteer je voorlopig niet openlijk als Jood, anders is het risico doelwit te worden van een aanval te groot.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/7/Oproep-aan-Duitse-Joden-zorg-dat-je-niet-herkenbaar-bent-1568696W/


Gast

#5958 Algemeen Dagblad 30-7-2014: Rotterdamse joden zijn bang voor incidenten.

2014-08-01 18:32

Zie wat er gebeurt in
Nederland en omringende landen. Groeiende haat en agressie tegen Joden.
Algemeen Dagblad 30-7-2014: Rotterdamse joden zijn bang voor incidenten. De
voorzitters van de liberale en orthodoxe joodse gemeente proberen hun
achterban gerust te stellen. 'Iedere jood in Rotterdam vraagt zich nu af of
hij veilig is.'

http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3706052/2014/07/30/Angst-onder-Rotterdamse-joden-na-bedreiging-op-straat.dhtml


Gast

#5959

2014-08-01 18:33

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-08-01 18:34



Gast

#5961

2014-08-01 18:35

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?

U bent als Burgemeester een grens overgegaan, u ben ongeschikt, u verklaart met uw lafhartige gedrag de Joden vogelvrij. Ze hebben hier geen deel van leven meer en dat komt door u!

Welke groep volgt, de homo's?

Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!


Gast

#5962

2014-08-01 18:35


Tijdens de demonstratie vanavond in Den Haag tegen politiegeweld mogen geen vlaggen van de islamitische terreurorganisatie ISIS worden gedragen. Ook gezichtsbedekking is niet toegestaan.
Het Openbaar Ministerie in Den Haag heeft dat gemeld in een aangepast persbericht. Gisteren nog meldde de Haagse driehoek (OM, gemeente en politie) dat ISIS-vlaggen en gezichtsbedekking 'onder bepaalde omstandigheden in beslag kunnen worden genomen". Dat was niet juist, zei een woordvoerster van het OM vandaag. De tekst is daarom gecorrigeerd.

Met de aanpassing zit Den Haag op de lijn van Amsterdam die gisteren al meldde geen IS-vlaggen en gezichtsbedekking toe te staan.
 

Om te laten zien dat er ook ander nieuws is, maar dat door de wildplakker hier doelbewust wordt verzwegen. Nederland, haar burgers en haar overheid zijn niet oorverdovend stil en kijken niet weg.


 

Gast

#5963 Re:

2014-08-01 18:38

#5962: -

Werd tijd.


Gast

#5964 Joden zijn VOGELVRIJ verklaard maar de gemeente betreurt het dat deze petitie is ingediend! 2014-0

2014-08-01 18:39



Reactie Den Haag

De gemeente Den Haag betreurt het dat de petitie is ingediend op basis van verkeerde informatie. De gemeente benadrukt dat een woordvoerder van burgemeester Van Aartsen heeft gezegd dat er tijdens de demonstratie van vorige week donderdag geen strafbare feiten zijn geconstanteerd door de politie en niet dat er geen grenzen zijn overschreden. Dat is iets heel anders, aldus de gemeente.

Dat het Openbaar Ministerie deze week toch twee aanhoudingen heeft verricht op basis van videobeelden, is volgens Den Haag begrijpelijk. Maar op het moment van de demonstratie constateerden politiemensen volgens de gemeente geen strafbare feiten.

http://nos.nl/artikel/681665-petitie-van-aartsen-naar-kabinet.html


Gast

#5965

2014-08-01 18:41

http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2014/08/17000_mensen_ontsla_van_aartse.html

 

Een petitie die oproept tot het ontslaan van burgemeester Jozias van Aartsen wordt naar de Tweede Kamer gestuurd. De petitie werd 17.000 keer ondertekend.

Initiatiefnemer is Michael Mans, zo weet Omroep West. Volgens Mans heeft Van Aartsen, burgemeester van Den Haag, "keer op keer gefaald door niet op te treden tijdens demonstraties tegen Israël". Vooral de ISIS-vlaggen vindt Mans onacceptabel.

Het feit dat Van Aartsen vindt dat er geen grenzen overschreden zijn, maakt het voor Mans "nog verwerpelijker" dat er geen maatregelen zijn genomen: "De grenzen van de wet zijn met het oproepen tot volkerenmoord overschreden. Dat is de laatste grens."

Het duurt nog zeker een maand voordat de Tweede Kamer reageert. De volksvertegenwoordigers hebben tot september vakantie reces.


Gast

#5966 Petitie Van Aartsen naar kabinet

2014-08-01 18:44


vrijdag 1 aug 2014, 08:06 (Update: 01-08-14, 10:00)

Een petitie waarin gevraagd wordt om het ontslag van burgemeester Van Aartsen is verstuurd naar het kabinet, de Tweede Kamerfracties en de gemeente Den Haag. Ruim 17.500 mensen hebben hun handtekening gezet.

De Haagse burgemeester kreeg kritiek op zijn besluit om niet in te grijpen tijdens een pro-Gaza-demonstratie, vorige week donderdag. Toen riepen radicale moslims antisemitische leuzen. Sommige deelnemers riepen op tot het vermoorden van Joden.
Grenzen overschreden

''Als er bij een demonstratie wordt opgeroepen Joden te doden, en de woordvoerder van Van Aartsen meldt dat er geen grenzen zijn overschreden, zijn er grenzen overschreden'', schrijft initiatiefnemer Michiel Mans.

Tijdens het protest waren er vlaggen te zien van ISIS, de terreurgroep die een streng islamitische staat heeft uitgeroepen in delen van Syrië en Irak.

Later besloot het Openbaar Ministerie voortaan eerder in te grijpen bij discriminatie tijdens betogingen. Het OM heeft geleerd van de pro-Gaza-demonstraties in Den Haag, zei persofficier Lisan Wösten.
Reactie Den Haag

De gemeente Den Haag betreurt het dat de petitie is ingediend op basis van verkeerde informatie. De gemeente benadrukt dat een woordvoerder van burgemeester Van Aartsen heeft gezegd dat er tijdens de demonstratie van vorige week donderdag geen strafbare feiten zijn geconstanteerd door de politie en niet dat er geen grenzen zijn overschreden. Dat is iets heel anders, aldus de gemeente.

Dat het Openbaar Ministerie deze week toch twee aanhoudingen heeft verricht op basis van videobeelden, is volgens Den Haag begrijpelijk. Maar op het moment van de demonstratie constateerden politiemensen volgens de gemeente geen strafbare feiten.

 

Zijn al weer vrij hoor, er gebeurt dus helemaal niks!! Allemaal voor de buhne!


Gast

#5967 Re:

2014-08-01 18:46

#5962: -

Geen IS vlaggen maar ook geen HAKENKRUIZEN, ook geen HITLERGROET etc,

 

slappe happen


Gast

#5968

2014-08-01 19:01

Ik steun deze petitie om mede een signaal te geven aan alle bestuurders die het pluche verkiezen boven het bewaken van onze rechtstaat.
Deze mensen hebben geen rug als het gaat om de bescherming van potentiële slachtoffers van het kalifaat dat een bedreiging van de vrede vormt en vrijheden van anders denkenden genadeloos af straft. Van Aersten is het prototype van een burgemeester die is bedreven in het openen van feesten, recepties en partijen met een chronisch gebrek aan daadkracht

Gast

#5969 Re:

2014-08-01 19:02

#5966: -

Het gaat  u niet lukken :-)

U levert geen enkele toegevoegde waarde.

Gaat u a.u.b. weg.


Gast

#5970 Re:

2014-08-01 19:14

#5952: -

Moeten wij die link van IslamitschestaatinschilderswijkiII leuk vinden?? of is dat een verkeerde link die u geplaatst heeft?


Gast

#5971 The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague.

2014-08-01 19:16



“Death to the Jews” chanted the crowd waving the black flags of the Islamic State, or ISIS as it used to be known.

They were looking for new supporters for their cause, the creation of a worldwide caliphate answering to the man who now calls himself Ibrahim: a zealot too radical even for Al Qaeda who has stormed through Syria and Iraq carrying out mass executions, crucifying rivals, beheading enemies. But these marchers were not in Syria or Iraq; they were in The Hague in The Netherlands. And their message was one tailored to the disaffected young descendants of Muslim immigrants in Europe.

We are Moroccans,” went out the cry over a portable loudspeaker. "The French killed the Moroccans but they didn’t kill them all; the grandchildren of the few men left protest against the West, America and the Jews.”

Many of the demonstrators covered their faces with Palestinian scarves or balaclavas. “Anyone who doesn’t jump is a Jew,” someone shouted as the whole group started jumping in a scene that might have been ludicrous if it weren’t for the hateful message. “Death to the Jews!” the crowd shouted in Arabic.

http://www.thedailybeast.com/articles/2014/07/27/isis-s-black-flags-are-flying-in-europe.html?utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=cheatsheet_morning&cid=newsletter%3Bemail%3Bcheatsheet_morning&utm_term=Cheat%20Sheet


Gast

#5972 Heeft iemand Mark Rutte gehoord om Joodse kindertjes in Nederland gerust te stellen?

2014-08-01 19:18




"Je kunt erop rekenen dat de overheid je beschermt. Kinderen hoeven die angst in Nederland niet te hebben, nooit.” (Mark Rutte 26 maart 2014 in het Jeugdjournaal)

De zeer agresieve en openlijke Jodenhaat telt niet mee heer Rutte? Joden worden belaagd in Nederland.

'Heeft men even geen electoraal voordeel te behalen door het op te nemen voor de Joden? Staan Joden op een uitzonderingslijst van volkeren waarvan je wel mag oproepen hen te vermoorden? Mag het discrimineren en uitsluiten van Joden om de één of andere reden dan ook wel? Is 'vermoord alle Joden' niet de overtreffende trap van 'minder, minder, minder' door remigratie van Marokkanen aan te moedigen.'

Misschien kan de heer Rutte een voorbeeld nemen aan Duitsland?

http://www.bild.de/politik/ausland/israel/bild-begleitet-politiker-37012944.bild.html


Gast

#5973 Er is met twee maten gemeten door Van Aartsen

2014-08-01 19:27



Israëlische voetballers worden belaagd tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. In de voorsteden van Parijs en Brussel lopen protesten tegen Joden verschrikkelijk uit de hand. Ook in Nederland groeit de Jodenhaat. Het maakt één ding duidelijk, antisemitisme is levendiger dan ooit.
Jodenhaat in Nederland

Zoals gezegd gaat de Jodenhaat aan Nederland niet voorbij.

Afgelopen week werd tijdens een Gaza-demonstratie in Den Haag opgeroepen om ‘alle Joden te doden’.
Mensen liepen onherkenbaar rond.
Een GeenStijl journaliste werd bijna gelyncht.
En aan het einde van de demonstratie werd de Hitlergroet uitgebracht.
Een week eerder liep eenzelfde protest ook uit de hand. Demonstranten liepen rond met vlaggen vol hakenkruizen. Zelfs een PVDA-politica deed aan deze demonstratie mee!
De Haagse burgemeester Van Aartsen zwijgt.
Hij en Nederland lijken de lessen van het verleden niet serieus te nemen.'


http://www.leenardkanselaar.nl/nooit-meer-jodenhaat/


Gast

#5974 Juden raus’, want wij willen ze hier duidelijk niet

2014-08-01 19:28


'De herinnering aan Auschwitz, die de volkeren van Europa moest doordringen van het feit dat dit nie wieder mag gebeuren, is nu verworden tot een dreigement’

'Grenzen stellen

Ergens moet een grens gesteld worden, eens moet gezegd worden dat het dan Joden mogen zijn, het zijn godverdomme wel onze Joden. Zij zijn niet verantwoordelijk voor wat in Israël gebeurt, zij hebben lang genoeg in angst in ons midden geleefd. Doen we dat niet dan zijn we geen haar beter dan onze voorvaders die zich verwonderden waar al die treinen toch heen gingen.

Met de kennis van nu is het onverteerbaar dat het flagrante antisemitisme heden ten dage onder het mom van vrijheid van meningsuiting getolereerd wordt. Zij die nu nog menen dat dit een overtrokken reactie is: ga eens in de schoenen staan van iemand wiens halve familie uitgeroeid is, om vervolgens een paar decennia later dezelfde leuzen te horen. Verplaats je daar eens in, stel je zijn of haar angst voor, en ga je daarna diep, heel diep schamen.'

http://politiek.thepostonline.nl/2014/07/29/juden-raus-want-wij-willen-ze-hier-duidelijk-niet/


Gast

#5975 Re:

2014-08-01 19:29

#5973: -

Het gaat  u niet lukken :-)

U levert geen enkele toegevoegde waarde.

Gaat u a.u.b. weg.