Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.

Leraar uit Troje
Gast

#5726

2014-07-31 17:38

Ooit hadden we een sterke poort. Een poort waarop stond: DIT NOOIT WEER! Het waren fiere en ferme letters geschreven met het bloed van miljoenen onschuldigen die de dood in zijn gejaagd, met het bloed van Russen, Canadezen, Amerikanen en onze eigen helden van het verzet. DIT NOOIT WEER! zeiden we. En als er al eens een gek clubje rechtse fanatiekelingen iets te wild deden werden deze, geheel terecht, rechtstreeks van straat geplukt. DIT NOOIT WEER! immers...


Maar met de gezinshereniging, het bouwen van moskeeen, het oogluikend toelaten dat vrouw of dochter wordt 'geeerwraakt', het continu blijven roepen dat het 'slechts een incident betrof', met het voortdurende 'had ook een Nederlander kunnen zijn', met het recht op speciaal onderwijs, met slap straffen, met speciale zwemuurtjes voor burka's, met 'positieve discriminatie', met pamperen en theedrinken, met steeds maar weer begrip en respect tonen zonder dit terug te krijgen of het zelfs maar te vragen, met het verstrekken van uitkeringen zonder te verwachten dat men NL spreekt, met het toejuichen van het 'integreren met behoud van cultuur, met het toestaan van meerdere paspoorten, met het toestaan van middeleeuwse dierslachterijen, met het negeren van rapporten van de COC, politie, blijfvanmijnlijfhuizen en vele andere, met het trekken van de racisme-kaart, en met de islamofobie-kaart, na het laakkwartier en Theo van Gogh waren het natuurlijk 'slechts individuen', met het stukknuffelen, met voorbedrukte aangiftes tegen kriticasters, met het afvoeren in plaats van beschremen van de kritische pers,met het laffe laaghartige gedrag van links en nu dus eindelijk ook rechts...
Hiermee heeft Troje de poort stuk gemaakt. De poort is nu echt stuk. DIT NOOIT WEER is eraf gevallen. De stenen zijn weg, het fundament is weg, de hele poort is gesloopt.
En het paard is binnen. De soldaten zijn er al uitgeslopen. Het wachten is op de rest van het Helleense leger.
Het leger dat geen strobreed in de weg zal worden gelegd omdat dit niet politiek correct is en ook dit weer met de mantel der liefde moet worden bedekt. De burgers zijn op zichzelf aangewezen en durven niets... Laat dat Helleense leger maar komen, dit volk zal krijgen wat ze verdiend, zoals ieder volk krijgt wat ze verdiend!

Het is een zeer tragisch verhaal dit!


Gast

#5727

2014-07-31 17:44

Deze man MOET ontslagen worden !!

Gast

#5728

2014-07-31 17:45

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?


Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!

Als het fout loopt -en dat is nu reeds gaande- dan staan de wegkijkers (zij die nu stil blijven) en de hypocriete T-shirt dragers 'met ik ben ook Marokkaan' wel vooraan om te melden dat ze diep geschokt zijn!

Gast

#5729 Heeft iemand Rutte al gezien of gehoord om Joodse kindertjes gerust te stellen?

2014-07-31 17:46

Heeft iemand Rutte al gezien of gehoord om Joodse kindertjes gerust te stellen?




Gast

#5730 Re: Heeft iemand Rutte al gezien of gehoord om Joodse kindertjes gerust te stellen?

2014-07-31 17:56

#5729: - Heeft iemand Rutte al gezien of gehoord om Joodse kindertjes gerust te stellen?

Ben je niet vergeten er "hypocriet" bij te zetten?

Of is het kopiëren weer mislukt?


Gast

#5731 Heel veel dank voor uw steun, het gaat fantastisch! Blijft u ons a.u.b. steunen.

2014-07-31 18:01




17.702 handtekeningen en 1.552 x gedeeld via twitter.


Blijft u a.u.b. de petitie steunen en stuur deze petitie door, ook via twitter en facebook

Het is en blijft zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

Alle Joden dood wensen
Hakenkruizen tonen
ISIS vlaggen tonen
Hitlergroeten tonen
Ernstige bedreigingen van verslaggevers

Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de meeste heren en dames politici blijven NU oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat uw stem horen. Laat horen dat oproepen tot dood van alle Joden, het tonen van hakenkruizen, het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen van onze verslaggevers ontoelaatbaar is.


Gast

#5732 Re: Re: Heeft iemand Rutte al gezien of gehoord om Joodse kindertjes gerust te stellen?

2014-07-31 18:03

#5730: - Re: Heeft iemand Rutte al gezien of gehoord om Joodse kindertjes gerust te stellen?

Heeft iemand Rutte al gezien of gehoord om Joodse kindertjes gerust te stellen?

2014-07-31 18:46

 

 

De Hypocriet!


Gast

#5733 Meten met twee maten en de Joden vogelvrij verklaren?

2014-07-31 18:03


Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?

U bent als Burgemeester een grens overgegaan, u ben ongeschikt, u verklaart met uw lafhartige gedrag de Joden vogelvrij. Ze hebben hier geen deel van leven meer en dat komt door u!

Welke groep volgt, de homo's?

Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!


Gast

#5734

2014-07-31 18:03

Het zetten van valse handtekeningen mag stoppen. Trapt niemand meer in en geloofwaardig was deze petitie toch van begin af aan al niet.

 

 

 

 


Gast

#5735 Re:

2014-07-31 18:04

Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken.

Geef het moorddadige ISIS haattuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop.

Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf.

Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen.

Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer.

Hun enige uitweg uit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie.

Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen.

Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde.

Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert.

Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi.

En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'

#5734: -

 


Gast

#5736 Van Aartsen-gate blijft dooretteren

2014-07-31 18:05

Het hele college, inclusief coalitiepartijen als het CDA, is overigens in ontkenningsfase. Even ter herinnering: Van Aartsen greep niet in toen er werd gezwaaid met ISIS- en jihadvlaggen en er werd opgeroepen tot het doden van Joden.

Maar er zijn meer ontwikkelingen in Van Aartsen-gate die de zaak nog erger maken. Telegraaf-verslaggever Alexander Bakker ontdekte het schokkende nieuws dat de locoburgemeester van dienst die bewuste avond Joris Wijsmuller was:
Wijsmuller is van de nieuwe coalitiepartij Haagse Stadspartij (HSP), die, zoals Bakker opmerkt, zelf ook meeloopt met Gaza-demonstraties. De HSP is een partij van ex-krakers en zit nu iets langer dan een maand in het college van Den Haag. Wethouder Wijsmuller komt dus nog maar net kijken als het gaat om bestuursverantwoordelijkheid.

Van Aartsen had moeten weten dat deze demonstratie uit de hand zou kunnen lopen, net zoals de "pro-Gaza"-demonstratie van zaterdag 12 juli uit de hand liep met antisemitische teksten, hakenkruizen en Hitlergroeten. Het is heel simpel: Wijsmuller had die avond geen locoburgemeester moeten zijn.

Het feit dat Wijsmuller locoburgemeester was, is het zoveelste bewijs dat Van Aartsen veel te makkelijk doet over de Jodenhaat in zijn stad. Het lijkt hem allemaal bar weinig te kunnen schelen. Waarom anders laat je het toe dat een politieke amateur toezicht houdt op een "pro Gaza"-demonstratie die zeer waarschijnlijk uit de hand zou lopen? Een politieke amateur bovendien die een partij leidt die regelmatig meedoet met dat soort demonstraties.

Wat ik Van Aartsen nog het meest kwalijk neem is dat hij geen excuses heeft gemaakt voor zijn slappe optreden tegen Jodenhaat. Ja, het is de schuld van Van Aartsen, want hij is en blijft eindverantwoordelijk. Ik ben het daarom van harte eens met de PVV: Van Aartsen kan maar beter wieberen. Vandaag nog.



http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/van-aartsen-gate-blijft-dooretteren


Gast

#5737 Nooit meer Jodenhaat!

2014-07-31 18:06



Israëlische voetballers worden belaagd tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. In de voorsteden van Parijs en Brussel lopen protesten tegen Joden verschrikkelijk uit de hand. Ook in Nederland groeit de Jodenhaat. Het maakt één ding duidelijk, antisemitisme is levendiger dan ooit.
Jodenhaat in Nederland

Zoals gezegd gaat de Jodenhaat aan Nederland niet voorbij.

  • Afgelopen week werd tijdens een Gaza-demonstratie in Den Haag opgeroepen om ‘alle Joden te doden’.

 

  • Mensen liepen onherkenbaar rond. Een GeenStijl journaliste werd bijna gelyncht.

 

  • En aan het einde van de demonstratie werd de Hitlergroet uitgebracht.

 

  • Een week eerder liep eenzelfde protest ook uit de hand. Demonstranten liepen rond met vlaggen vol hakenkruizen.

 

  • Zelfs een PVDA-politica deed aan deze demonstratie mee!




De Haagse burgemeester Van Aartsen zwijgt. Hij en Nederland lijken de lessen van het verleden niet serieus te nemen.'



http://www.leenardkanselaar.nl/nooit-meer-jodenhaat/


Gast

#5738

2014-07-31 18:07

In de roep om ongelimiteerde vrijheid van meningsuiting is een sfeer van onverdraagzaamheid aan het ontstaan. Als de vertegenwoordigers van ons land dit negeren en ook nog aangeven diep te zijn geraakt door de daardoor ontstane persoonlijke aantijgingen aan hun adres en daarmee voorbijgaan aan wat er werkelijk aan de hand is, wordt het tijd om je stem te laten horen.

Gast

#5739

2014-07-31 18:07

Iedereen die dit aan zag komen en ons wijst/heeft gewezen op het gevaar (gif) voor onze democratie:

Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983
Hans Janmaat
Pim Fortuyn
Theo van Gogh
Pamela Hemelrijk
Ayaan Hirsi Ali
Afshin Ellian
Leon de Winter


Etc. etc.
Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!


Gast

#5740

2014-07-31 18:08

U heer Van Aartsen heeft geen enkele reden om 'diep geraakt' te zijn.

De Joden in Nederland hebben alle reden om diep geraakt te zijn.

Zij worden openlijk met de dood bedreigd en u doet niets!


Gast

#5741 Meten met twee maten en de Joden vogelvrij verklaren?

2014-07-31 18:09

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?


Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!

Als het fout loopt -en dat is nu reeds gaande- dan staan de wegkijkers (zij die nu stil blijven) en de hypocriete T-shirt dragers 'met ik ben ook Marokkaan' wel vooraan om te melden dat ze diep geschokt zijn!

een mens

#5742 Re: Onderwerp

2014-07-31 18:09

#10: Kies een pseudoniem - Onderwerp

Beter had ik het niet kunnen verwoorden!


Gast

#5743 Bedenkelijke tellerstanden

2014-07-31 18:24

Dubbele en valse handtekeningen moeten de tellerstand flatteren

 

 

Het percentage ondertekenaars van deze petitie zonder internet blijkt méér dan dubbel zo hoog als het percentage Nederlanders zonder internet. En dat verschil blijft lineair groeien. Hard.

 

 

 

 

Maurice de Hond gebruikt voor zijn peilingen 2500 personen als representatie voor heel Nederland. De steekproef hier is 17.700 personen groot (ruim ZEVEN keer groter), dus nog veel méér representatief dan die van Maurice de Hond. Dan kan het enorme verschil tussen de percentages personen zonder internet hier en in heel Nederland niet anders dan zéér opvallend genoemd worden. Wie rekenen kan: trek uw conclusies!

 


Gast

#5744

2014-07-31 18:37

Prima actie!

Gast

#5745

2014-07-31 18:37

je hebt ieder een te respecteren. dat betekend niet dat je alles moet tolereren.

Gast

#5746

2014-07-31 18:45

als ik kijk naar Nederland met alle culturele en verschillende achtergronden mag dit gewoon niet gebeuren, we weten toch hoe dit in de tweede wereld oorlog uit de hand is gelopen!!!! laten we hiervoor waken en met elkaar tegen dit soort van volkerenhaat ons verzetten!
Michiel Mans
De auteur van deze petitie

#5747 petitie is verstuurd

2014-07-31 18:59

Aan iedereen.

De petitie is verstuurd. Zie aankondiging 6.

Iedereen bedankt voor het deelnemen. Morgen komt er nog een soort nawoord.

Grote groet,

Michiel Mans

Gast

#5748

2014-07-31 19:04

wat er met de MH17 is gebeurd is werkelijk verschrikkelijk, en had nooit mogen gebeuren.
maar ipv dat onze geweldige misselijk makende regering hun eigen ook bekommeren over het wel en wee van nederland, zitten zij alleen maar meer zaagsel in die koppen te kweken door te speculeren over een passende straf voor de daders van de vliegramp.
dat nederland nog verder naar de verdoemenis gaat, de islam steeds meer de macht overneemt en isis alle radicalen oproept tot massamoord op de joden,een verslaggeefster van Geen Stijl bedreigd, interesseerd ze helemaal niet, NEE!! waarom zou het onze eurofiele kl... regering interesseren? ze geven Jozias van Aartsen liever een schouderklopje dan hem met een flinke trap onder zijn reet uit zijn ambt en richting zijn woestijnratten vriendjes te trappen.
WEG MET DIE LANDVERRADER! EN WEG MET DIE ASOCIALE MISLUKTE KABINET!
ik sta volledig achter de MINDER roep van Geert Wilders, want dat valt volledig in het niet bij de racistische leuze oproep van het isis tuig.

Gast

#5749

2014-07-31 19:07

wat een lafaard die jozias!

Gast

#5750

2014-07-31 19:10

Nou Eddy, je hebt je huiswerk af.

Prettige avond verder

:-)