Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#5651 Van Aartsen-gate blijft dooretteren

2014-07-31 15:21

Het hele college, inclusief coalitiepartijen als het CDA, is overigens in ontkenningsfase. Even ter herinnering: Van Aartsen greep niet in toen er werd gezwaaid met ISIS- en jihadvlaggen en er werd opgeroepen tot het doden van Joden.

Maar er zijn meer ontwikkelingen in Van Aartsen-gate die de zaak nog erger maken. Telegraaf-verslaggever Alexander Bakker ontdekte het schokkende nieuws dat de locoburgemeester van dienst die bewuste avond Joris Wijsmuller was:
Wijsmuller is van de nieuwe coalitiepartij Haagse Stadspartij (HSP), die, zoals Bakker opmerkt, zelf ook meeloopt met Gaza-demonstraties. De HSP is een partij van ex-krakers en zit nu iets langer dan een maand in het college van Den Haag. Wethouder Wijsmuller komt dus nog maar net kijken als het gaat om bestuursverantwoordelijkheid.

Van Aartsen had moeten weten dat deze demonstratie uit de hand zou kunnen lopen, net zoals de "pro-Gaza"-demonstratie van zaterdag 12 juli uit de hand liep met antisemitische teksten, hakenkruizen en Hitlergroeten. Het is heel simpel: Wijsmuller had die avond geen locoburgemeester moeten zijn.

Het feit dat Wijsmuller locoburgemeester was, is het zoveelste bewijs dat Van Aartsen veel te makkelijk doet over de Jodenhaat in zijn stad. Het lijkt hem allemaal bar weinig te kunnen schelen. Waarom anders laat je het toe dat een politieke amateur toezicht houdt op een "pro Gaza"-demonstratie die zeer waarschijnlijk uit de hand zou lopen? Een politieke amateur bovendien die een partij leidt die regelmatig meedoet met dat soort demonstraties.

Wat ik Van Aartsen nog het meest kwalijk neem is dat hij geen excuses heeft gemaakt voor zijn slappe optreden tegen Jodenhaat. Ja, het is de schuld van Van Aartsen, want hij is en blijft eindverantwoordelijk. Ik ben het daarom van harte eens met de PVV: Van Aartsen kan maar beter wieberen. Vandaag nog.

 

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/van-aartsen-gate-blijft-dooretteren


Gast

#5652 Coalitie Den Haag in ontkenningsfase na ISIS-demo

2014-07-31 15:24

Niet alleen Jozias van Aartsen draait om de hete brij heen.

Nou, we hebben ze, hoor. Antwoorden (pdf) van de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen op de raadsvragen naar aanleiding van de pro-ISIS-demo in de Schilderswijk. Een woordvoerder zei meteen na de demonstratie dat er geen grenzen waren overschreden. Nu zegt Van Aartsen dat hij nooit heeft gezegd dat er "geen morele grenzen zijn overschreden".

Het is een woordspelletje van de burgemeester, zoals Annabel Nanninga terecht opmerkt op GeenStijl. De grenzen zijn weldegelijk overschreden. Er werd opgeroepen tot Jodenhaat en tot het vermoorden van Joden, de terreurorganisatie en genocide plegende ISIS werd verheerlijkt met vlaggen, posters en t-shirts, en Nanninga van Geenstijl werd bedreigd door demonstranten en omstanders.

Het is ronduit walgelijk dat Van Aartsen, die beweert "diep geraakt te zijn door de onheuse en onterechte aantijgingen", deze feiten niet erkent. Van Aartsen doet alsof het allemaal aan het Openbaar Ministerie ligt, die niet genoeg ruimte zou hebben om op te treden tegen demonstraties. Oftewel, Van Aartsen schuift de schuld in de schoenen van het OM in plaats van dat hij excuses maakt en toegeeft dat hij had moeten ingrijpen op basis van bestaande wetgeving:

Nog erger is de reactie van coalitiepartij CDA. Die partij schrijft vandaag in een stuk op de eigen site dat het verbieden van demonstraties "niets oplost". Citaat:

Het is klip en klaar dat volgens onze wet niet mag worden opgeroepen tot geweld, of worden aangezet tot haat. Of daar echter sprake van is geweest in de demonstraties de afgelopen weken, is niet altijd even duidelijk, ook niet voor de deskundigen. Daarom is het onderzoek van het Openbaar Ministerie hiernaar ook zo belangrijk. Maar in de media weet iedereen het al wel zeker. Velen hadden hun oordeel gelijk al klaar. Soms gefundeerd, maar ook vaak ongefundeerd.


http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/coalitie-den-haag-in-ontkenningsfase-na-isis-demo


Gast

#5653

2014-07-31 15:26

U heer Van Aartsen heeft geen enkele reden om 'diep geraakt' te zijn.

De Joden in Nederland hebben alle reden om diep geraakt te zijn.

Zij worden openlijk met de dood bedreigd en u doet niets!

Gast

#5654 Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

2014-07-31 15:30

#5642: - Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

ik denk dat iedere niet-kneus en iedere niet-trol wel begrijpt wat ik geschreven heb.

 

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-07-31 15:32


W.
Gast

#5656

2014-07-31 15:33

Hitler was nog mild in vergelijking met deze gasten. Deze willen alle ongelovigen, christenen, vrouwen in boerka, geen homoseksualiteit etc etc

Iedereen hetzelfde geloof en anders ga je eraan. En dat mag in de straten demonstreren schande!!


Gast

#5657

2014-07-31 15:33

Jozias van Aartsen mag van mij vertrekken. Het is absoluut onnaceptabel dat hij niets doet tegen de grove antisemitische uitlatingen en zelfs beweert dat de antie Israél demonstranten daarmee het boekje niet te buiten zijn gegeaan.

Gast

#5658 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

2014-07-31 15:33

#5654: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

Ik denk het niet, want de participatiemaatschappij heeft hier helemaal niets mee te maken.


Gast

#5659 Jonge Marokkaanse criminelen moorden voor merkkleding (Elsevier 31-7-2014)

2014-07-31 15:38

Lees en huiver:

Van de jonge generatie Marokkaanse Amsterdammers werd een schokkend aantal crimineel, de inzet van politie, justitie en hulp-verleners ten spijt. Hun opvolgers staan al klaar. ‘Een hele tijd het hok in’ is de enige remedie.

http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/7/Jonge-Marokkaanse-criminelen-moorden-voor-merkkleding-1569457W/

Ook deze jonge Marokkaanse criminelen koesteren ook een intens haat tegen Joden.



Ben reuze benieuwd hoe de hypocriete T- shirt dragers zullen reageren? Ze blijven nu zo stil?



https://twitter.com/hansspeknan/status/447707045522071552




Gast

#5660

2014-07-31 15:39

Deze man heeft nog nooit ook maar iets voor Den Haag gedaan , behalve zijn zakken vullen.

Gast

#5661 Zaterdag 29 maart voerde GroenLinks actie tegen Geert Wilders' uitlatingen over Marokkanen.

2014-07-31 15:41

Uit heel Nederland kwamen actievoerders naar het verkiezingspand van GroenLinks Den Haag, van waaruit de actie van start ging.

Rik Grashoff (partijvoorzitter) en Linda Voortman (Tweede Kamerlid) lichten toe waar het volgens hen om gaat vandaag:
https://denhaag.groenlinks.nl/nieuws/je-kunt-communist-%C3%A9n-marokkaan-zijn-verslag-van-de-actie-ik-ben-een-marokkaan

Even afwachten of Groen Links in Den Haag nu ook zo moedig en daadkrachtig zal optreden tegen de Jodenhaat in hun stad/Nederland, ben bang van niet :-)
p.

#5662

2014-07-31 15:44

Daar gaan we. Joodse vrouw mishandeld in 020 vers van de pers! Blijf maar wegkijken.  Een schande!!

http://www.geenstijl.nl/


Gast

#5663 'ik had alles kapot gemaakt in Den Haag'

2014-07-31 15:45


Gast

#5664 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

2014-07-31 15:47

#5658: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

kijk sufferd en nu ga je dus helemaal de mist in.

De mensen die dit doen zijn de potentiele buren van de autochtone Nederlanders.

En participatiemaatschappij houdt in dat je je naasten en je buren helpt.

Welnu, dit soort haatzaaiers ga ik dus niet helpen.

Nog afgezien van het feit of ze dat wel willen.

De o zo geliefde participatiemaatschappij (het woord alleen al) die de bonusgraaiers in samenwerking met de deregulerende en privatiserende politiek veroorzaakt hebben voor de gewone burgers gaat dus niet lukken als jan en alleman bloeddorstig over straat gaat lopen.

De joden hier hebben niks te maken met wat er in Israel gebeurd.

De Nederlanders hebben niks te maken met wat er in israel gebeurd.

Zo zou het tenminste moeten zijn.

Ware daar niet de "van Aartsen en co".

Burgemeester van aartsen zorgt niet voor een fundament voor de participatiemaatschappij.

Integendeel, hij zorgt voor een verdeelde elkaar haatmaatschappij waarin klokkeluiders worden veroordeeld en waar nu gezocht moet worden naar excuses als het uit de hand gaat lopen.

Het is nog niet te laat voor excuses als "wir haben es nicht gewusst" maar dan moet de van Aartsen en co nu wel opbokken en plaats maken voor mensen die weten wat er buiten hun ivoren toren gebeurd.

En als jij hier nu blauw gras van wil maken, dan doe je dat toch gewoon, schoolmeester.


Gast

#5665

2014-07-31 15:49

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?


Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!

Als het fout loopt -en dat is nu reeds gaande- dan staan de wegkijkers (zij die nu stil blijven) en de hypocriete T-shirt dragers 'met ik ben ook Marokkaan' wel vooraan om te melden dat ze diep geschokt zijn!


Gast

#5666 Stop de Jodenhaat

2014-07-31 15:51

Een vrouw in Oost is afgelopen dinsdag zwaar mishandeld omdat zij een vlag van Israël aan haar balkon had gehangen.

Seraphina Verhofstadt werd geslagen in haar maag en gezicht. 'Kankerjood', riepen haar belagers. Ze heeft een zware hersenschudding, gekneusde ribben en verwondingen in haar gezicht. Ook werd er een brandende fakkel naar haar gegooid.

Uiteindelijk wist ze aan haar belagers te ontkomen door met een verfbus te spuiten. Die had ze op zak omdat ze al eerder was bedreigd. Toen riepen jongens dat ze haar keel door zouden snijden.

Getuigen
Verhofstadt is bang dat de daders terug zullen komen. De situatie is zo dreigend, dat de politie haar per direct heeft beveiligd.

http://www.at5.nl/artikelen/132302/joodse-vrouw-zwaar-mishandeld-om-israelische-vlag


Gast

#5667 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

2014-07-31 15:52

#5664: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

Redeneer jezelf maar in de rondte. Je gebruikt een foutief woord en wilt net zolang rondtollen tot jouw woordkeuze bijna goed lijkt. Nou joh, dan is het in jouw ogen toch goed?

Mag ik dan een tripje Specsavers aanrader?

 

http://www.arcon.nl/uploads/pdf/2013_08Literatuurstudie%20van%20verzorgingsstaat%20naar%20participatiesamenleving.pdf

Over het begrip participatieis al wel meer bekend. In de literatuur zijn er veel verschillende definities en varianten van het trefwoord participatie te vinden. Woorden die onder andere gerelateerd zijn aan participatie, zijn: zelfsturing, burgerinitiatieven, burgerparticipatie, burgerkracht, maatschappelijke en politiek participatie, overheidsparticipatie, betaalde en onbetaalde participatie. Veel van deze woorden kunnen gezien worden als verschillende stappen op de zogenoemde participatieladder, die in 1969 door Sherry Arnstein werd geïntroduceerd. Volgens Vreugdenhil (2011) ontstaat in de beleidspraktijk gemakkelijk spraakverwarring rond het begrip participatie. Bijvoorbeeld zelfsturing en burgerparticipatie kunnen gezien worden als verschillende vormen. Bij zelfsturing zijn burgers eigenaar van hun eigen initiatieven en wordt de overheid hooguit gevraagd om mee te doen (overheidsparticipatie). Bij burgerparticipatie is de overheid eigenaar en worden burgers gevraagd om mee te doen. Het begrip heeft dan ook uiteenlopende betekenissen en vormen, zoals: economische participatie, politieke of beleidsparticipatie, onderwijsparticipatie, maatschappelijke en sociale participatie. Door het gebruik van participatieladders wordt participatie al snel een normatief begrip: een ladder zou betekenen dat de ene vorm van participatie hoger staat dan een andere vorm. Is de ene vorm van participatie beter dan de andere? En is er echt een opeenvolging van treden of kunnen burgers op verschillende manieren participeren (en kunnen ze dus op verschillende treden staan)?

In het kader van de Wmo lijkt de definitie simpel: Meedoen! Daadwerkelijk staat er in de Memorie van Toelichting geschreven dat er wordt beoogd om “participatie van alle burgers mogelijk [te] maken en [te] bevorderen” (Tweede Kamer, 2005). Er wordt dus beoogd om zoveel mogelijk mensen (in het bijzonder mensen met beperkingen) zo lang mogelijk mee te laten doen aan hun eigen zorg en welzijn en aan die van de samenleving in het algemeen. Meest centraal staat de vraag naar een nieuwe balans van verantwoordelijkheden. In dit verband stelt Vreugdenhil (2012) dat de Wmo vraagt om meer eigen verantwoordelijkheid van mensen over hun eigen zorg, maar ook om meer verantwoordelijkheid van mensen voor elkaar. In de uitwerkingen van de Wmo wordt participatie dan ook begrepen als een “gewenste vernieuwing van de verhouding tussen overheden, individuen en de verschillende sociale structuren waarvan ze deel uitmaken” (Vreugdenhil, 2012, p.14).

[…]

4. Wat is de rol van de burger?

De meest centrale rol in de participatiesamenleving kan per definitie worden toegedicht aan de burger. Volgens de bestudeerde literatuur kan de rol van de burger worden geïdentificeerd door de opvattingen over wat ze niet kunnen doen, ofwel welke taken aan de overheid of professionals moeten worden overgelaten. Waar de lijn moet worden getrokken schetsen De Boer & Van den Lans (2011) in hun onderzoek met het begrijp “kerntaken”. Dit zijn de taken die de overheid direct of indirect moet overnemen en die ze niet aan de burger kan overlaten. Volgens hun interview met adviseur Jeroen Hoenderkamp zijn de grenzen van burgers beperkt zichtbaar, maar kan er toch een duidelijke lijn worden getrokken. Hij ziet kerntaken van de overheid in activiteiten als het verhelderen van de vraag, het doorverwijzen en ondersteuning bieden aan de meest kwetsbare groepen.

In het bijzonder als het gaat om geweld en complexe problemen zijn meerdere respondenten het er over eens dat dit een taak van de overheid moet blijven. Ook Polie (2007) benadrukt dat, als het gaat om aspecten van veiligheid, de rol van de burger beperkt zou moeten zijn. Dit is primair een taak van de overheid en professionals. Toch betekent ‘beperkt’ niet dat er geen rol voor de burger kan zijn. Zo stelt een directeur van een Amsterdamse welzijnsinstelling dat participatie van burgers ook bij kerntaken wel een belangrijk bijdrage kan leveren, maar onder voorwaarde dat er professionals en overheidsfinanciering beschikbaar is (De Boer & Van der Lans, 2011).

In ieder geval lijkt er dus een onderscheid te moeten worden gemaakt tussen welke taken burgers geheel kunnen overnemen en aan welke taken zij een bijdrage kunnen leveren. Toch moet er bij de zoektocht naar deze grenzen een duidelijke markering worden aangebracht, want grenzen verschuiven en zijn niet statisch (Polie, 2007). In deze zin lijken de grenzen van zelfsturing afhankelijk van de wijze van hoe men dit veld benadert. In de woorden van directeur van Vorkmeer, Jan Custers, zou dit betekenen: “Zelfsturing is geen doel op zich, maar een weg waarlangs een gemeenschap kan werken aan een eigen, leefbare toekomst” (Custers, 2010: 21).

Ook Polie (2007) ondersteunt het idee van een proces naar meer zelfsturing en doet verschillende aanbevelingen over hoe men mogelijkheden van zelfsturing kan bevorderen in een bestuurlijk perspectief. Ook meer recente stellingen als “alles wat we aandacht geven groeit” lijken deze denkwijze te steunen (Custers, 2012: 1). Het lijkt vanuit dit perspectief twijfelachtig of een te beperkte denkwijze en het zoeken naar grenzen in plaats van het benutten van de krachten van burgers daadwerkelijk meerwaarde oplevert op weg naar een participatiesamenleving. Sommige auteurs zien een relatief strakke lijn tussen kerntaken van de overheid en organisaties en mogelijkheden voor maatschappelijke zelfsturing. Anderen vinden echter dat zelfsturing geen grenzen kent (Custers, 2010: 1). Toch is er overeenstemming te vinden in het feit dat de burger zelf ook mee moet willen doen en niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn welzijn zoekt bij maatschappelijke organisaties of overheidsinstellingen.

Alleen als de burger zelf naar mogelijkheden zoekt om mee te doen zou de participatiesamenleving gestalte kunnen krijgen. De kleine lokale gemeenschap en de burger zelf vormen de bron van maatschappelijke actie. In deze samenhang ziet Vreugdenhil (2012) mogelijke knelpunten wat betreft de overheersende opvattingen over wat zelfredzaamheid voor de burger eigenlijk betekent. In haar onderzoek concludeert zij dat burgers het al zelfredzaam vinden als ze weten naar welke instelling ze moeten om hun probleem op te lossen. Volgens haar is de hoofduitdaging van bestuurlijke organen en van de samenleving zelf om opvattingen van zelfredzaamheid te veranderen van ‘zoveel mogelijk zelf doen met behulp van professionele zorgverleners’ naar ‘zoveel mogelijk zelf doen met behulp van de directe sociale omgeving’ (Vreugdenhil, 2012: 227). Dit vereist dus een “cultuuromslag bij burgers” (ROB, 2012a: 105).

Wat betreft de rol van de burger kan worden opgemerkt dat deze actief moet worden om zelf oplossingen te zoeken in plaats van direct naar het voorzieningenaanbod te kijken. Ook Koops & Kwekkeboom (2005) constateren dat, ook als het gaat om mensen met beperkingen, elk lid van het sociaal netwerk naar vermogen moet bijdragen aan het opvangen en ondersteunen van deze mensen en aan het behoud van hun zelfstandige leefsituatie. Pas wanneer hun eigen mogelijkheden en die van hun directe sociale omgeving zijn uitgeput, kunnen ze een beroep te doen op de lokale overheid (Vreugdenhil, 2012). Burgers moeten zich bewust worden van deze nieuwe verantwoordelijkheid en het ook gewoon durven om dergelijke taken voor de mensen in hun sociale omgeving over te nemen.

In het advies Redzaam ouderpleit de RVZ (2012) ervoor dat burgers eerder in hun leven nadenken over hun oude dag en tijdig voorzorgsmaatregelen nemen. Het “huidige beroep op collectieve voorzieningen is immers onhoudbaar voor de toekomst en dit vraagt van burgers meer eigen verantwoordelijkheid” (RVZ, 2012: 33). Een suggestie is om dit via een zorgverklaring te regelen, waarin burgers aangeven hoe ze de zorg op hun oude dag willen regelen en hoe zij deze bekostigen (ROB, 2012b).

[…]

Conclusie: Samen op weg naar de participatiesamenleving

In deze korte uitwerking werd beoogd om de rolverdeling in de komende participatiesamenleving te verhelderen. De centrale onderzoeksvraag was: Wat is er vanuit de literatuur bekend over de rolverdeling tussen burgers, gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen in de participatiesamenleving?

Het werd duidelijk dat er geen specifieke antwoorden zijn op deze vraag behalve dat elk gemeente zelf een antwoord moet vinden. Uit de literatuur blijkt dat in het algemeen een regisserende rol en geen uitvoerende rol voor gemeenten wordt weggelegd. Ze bemiddelen en coördineren de bestaande sociale structuren, initiatieven en organisaties. Behalve dat gemeenten als opdrachtgever en instellingen als opdrachtnemer te zien zijn, worden instellingen ook gezien als bondgenoten voor gemeenten in de transities. Voor de instellingen geldt dat zij dezelfde grondhouding als gemeenten zouden moeten hebben tegenover burgers: faciliterend en uitnodigend. Zorg voor de meest kwetsbare burgers blijft belangrijk maar daarnaast wordt steeds belangrijker: betrekken van familie, vrienden, buurtbewoners en vrijwilligers bij leefbaarheid, zorg en welzijn; ondersteunen en stimuleren van mantelzorgers, vrijwilligers en burgerinitiatieven; verbindingen leggen in wijken; bemiddelen, faciliteren, verwijzen; het initiëren van (nieuwe) preventieve en collectieve oplossingen. Oftewel het ondersteunen en inzetten van bestaande participatiecontexten. De rol van burgers ligt in het mee willen doen en actief naar mogelijkheden zoeken om meer regie over hun leven te kunnen voeren. Ook moet er een actieve houding worden aangenomen als het gaat om het verlenen van hulp en het ondersteunen van elkaar. De zoektocht naar een participatiesamenleving is een zoektocht naar een andere cultuur, die gedragen wordt door zowel overheden, instellingen als burgers. Custers (2012) stelt dat er alleen een goede rolverdeling kan worden gevonden als er een wederzijdse en constante dialoog tussen gemeenten, instellingen en burgers gevoerd wordt. “In deze dialoog wordt gezamenlijk gezocht waar de grenzen van [...] verantwoordelijkheid van burgers liggen en hoe deze grenzen verlegd kunnen worden om de openbare ruimte voor burgers ‘op te rekken “.

 


Gast

#5669

2014-07-31 15:58

Iedereen die dit aan zag komen en ons wijst/heeft gewezen op het gevaar (gif) voor onze democratie:

Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983
Hans Janmaat
Pim Fortuyn
Theo van Gogh
Pamela Hemelrijk
Ayaan Hirsi Ali
Afshin Ellian
Leon de Winter


Etc. etc.
Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!


Gast

#5670

2014-07-31 15:59

Propaganda filmpje van ISIS. Wat in Nederland in de straten mag demonstreren. Stop de Jodenhaat en ISIS demonstraties!

WAARSCHUWING SCHOKKENDE BEELDEN!!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isis-pleegt-genocide-en-is-er-trots-op

Gast

#5671

2014-07-31 16:00

Super!

Gast

#5672 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

2014-07-31 16:02

#5667: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: participatiemaatschappij

Je bent een onnozele zwetser met je woordspelletjes.

Je wil het gewoon niet begrijpen, dat is het punt.

je zult waarschijnlijk ook Wilders aangeklaagd hebben middels een voorgedrukt aangiftebiljet.

Dit is wat ik bedoel met de o zo geliefde participatiemaatschappij on van Aartsen en co.

Kijk maar eens op geen stijl het nieuwe topic.

"daargaan we dan"

Simpele ziel

 

 


Gast

#5673 Dank voor uw steun, het gaat fantastisch!

2014-07-31 16:02

17.650 handtekeningen en 1.551 x gedeeld via twitter.



Stuur de petitie a.u.b. door, ook via twitter en facebook



Het is en blijft zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

  • Alle Joden dood wensen
  • Hakenkruizen tonen
  • ISIS vlaggen tonen
  • Hitlergroeten tonen
  • Ernstige bedreigingen van verslaggevers


Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de heren en dames politici blijven oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat uw stem horen. Laat horen dat oproepen tot dood van alle Joden, het tonen van hakenkruizen, het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen van onze verslaggevers ontoelaatbaar is.


Gast

#5674

2014-07-31 16:03

we zijn te lang STIL geweest

Gast

#5675

2014-07-31 16:05

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?


Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!

Als het fout loopt -en dat is nu reeds gaande- dan staan de wegkijkers (zij die nu stil blijven) en de hypocriete T-shirt dragers 'met ik ben ook Marokkaan' wel vooraan om te melden dat ze diep geschokt zijn!