Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#5001

2014-07-30 16:30

Zou het liefst alles openbaar maken, maar ben echt bang voor deze harige enge lafaards, die beschermd worden door ook lafaard jozias aartsen!

Gast

#5002

2014-07-30 16:31

Propaganda filmpje van ISIS. Dit willen wij niet in het Nederlandse straatbeeld. Geen ISIS demonstraties en geen Jodenhaat!

Wees gewaarschuwd zeer schokkende beelden!!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isis-pleegt-genocide-en-is-er-trots-op
tarkus

#5003

2014-07-30 16:32

Als ik smorgens wakker wordt dan vraag ik me of ik iedere keer uit een nachtmerrie ontwaak...helaas

De nederlandse samenleving komt steeds meer onder druk te staan en rottend ongedierte komt van vanuit hun holen vandaan gekropen. Veel te lang hebben bepaalde politieke bewegingen hierin gefaciliteerd o.a. teneinde stemmen te vergaren. In feite hebben zij de nederlandse samenleving in gevaar gebracht !!

Deze rotzooi openbaart zich nu. Opstaan met z'n allen als het al niet te laat is !!!!!


Gast

#5004

2014-07-30 16:33

Het is ongehoord om dit soort mensen een podium te geven in al hun ongekende haat, en dit over ons land uit te laten smeren. Een burgemeester die DIT toestaat kan geen burgemeester in Nederland zijn, want hij is niet opgewassen tegen het kwaad, maar nodigt het uit. Hij geeft gelegenheid en zijn fiat. Waar wij met z'n allen tegen zijn: haatzaaierij geeft hij zijn burgemeesterlijke zegen. Weg met deze man. Hij is geen burgemeester die wij op ons Nederlandse schild hijsen !

Gast

#5005 Re:

2014-07-30 16:33

#5003: tarkus -

Klopt mensen als van Aartsen brengen de Nederlandse samenleving in gevaar door geen grenzen aan te geven. Daardoor krijg je onrust onder de bevolking.

 


Gast

#5006 Re: Re: Re: Re: Re: handtekening petitie

2014-07-30 16:35

#4999: - Re: Re: Re: Re: handtekening petitie Ik was zo vrij om voor diegene te antwoorden, maar ben niet de starter van het onderwerp "handtekening petitie". Niet zo zwaar op de hand gelijk doen en over leugens beginnen, we zijn hier wel volwassen onder elkaar. Het lijkt mij vrij logisch dat er niet alleen namen zoals de Boer en de Wit tussen staan en heb ook geen zin aan nutteloze discussies die u op wilt starten.

IK wil geen nutteloze discussies opstarten, JIJ wil dat.

Nee, natuurlijk heet niet iedereen de Boer, maar er zijn ook moslims die de Boer heten. Doen alsof hier geen enkele moslim heeft getekend is een LEUGEN. En die leugen gebruiken om de petitie iets van serieusheid mee te geven is een TWEEDE LEUGEN. De eerste en tweede leugen verdedigen is wat mij betreft de DERDE LEUEGN.

Stemmingmakerij en verder helemaal niets. Dat is waar deze petitie over gaat. Zieltjes winnen voor jouw eigen, achterbakse agenda. Daarom zit je ook op IEDERE pagina dezelfde loze frasen te plakken, die rammelen van de fouten tegen de spelling, de grammatica en de logica.

Laat je masker vallen en misleid niet de mensen die denken dat ze hier voor een serieus doel tekenen.


Gast

#5007 Dank voor uw steun. Stuur deze petitie door, ook via twitter en facebook.

2014-07-30 16:36

Beste mensen teken deze petitie en stuur hem door, ook via twitter en facebook. Jodenhaat moet gestopt worden.


Het gaat hier over onze toekomst en die van onze kinderen.

In een land vol van haat kunnen we niet leven.

In een land waar Jodenhaat wordt gefaciliteerd door een Burgemeester is het end zoek en glijden we af naar een zeer griezelige situatie.

Het is een signaal naar aanleiding van haat demonstraties in Den Haag.

Waar 'dood aan de Joden' werd geschreeuwd, waar de Hitlergroet werd gebracht, waar haatvlaggen werden gedragen (ISIS), waar hakenkruizen werden getoond ter provocatie en waar verslaggevers ernstig werden bedreigd.

Het optreden van een Burgemeester die niet durft in te grijpen bij uiting van deze expliciete haat en agressie tegen Joden, agressie en intimidatie tegen verslaggevers en zich vervolgens achteraf ook nog verschuilt achter woordvoerders en het O.M. dient aangesproken te worden.


Beter is het als hij zijn functie neerlegt.


Gast

#5008

2014-07-30 16:37

En dat is dus ook de reden waarom je hier steeds weer diezelfde teksten plakt: OMDAT ANDERS IEMAND EENS EEN GENUANCEERDERE OF KRITISCHERE TEKST ZOU KUNNEN GAAN LEZEN. Meteen wegdrukken van de pagina, dus.

Zwakkeling!

Let maar op, zometeen komt er weer eentje:


Gast

#5009 Re:

2014-07-30 16:39

#5008: -

Het gaat  u niet lukken :-) U levert geen enkele toegevoegde waarde. Gaat u a.u.b. weg.


Gast

#5010 Laffe leugenaar Van Aartsen moet aftreden

2014-07-30 16:40

'Een burgemeester die Jodenhaat faciliteert, heeft niets te zoeken in de “internationale stad van vrede en recht”.

Dat het onmogelijk is een pro-Gaza of anti-Israel demonstratie te organiseren zonder dat er gemaskerde fans van terreurorganisaties als ISIS of Al Qaida in meelopen, bleek gisteren opnieuw in Rotterdam. De zwarte sjahadavlag wapperde fier in de voorste gelederen van de stoet die over de Erasmusbrug trok en werd even later zelfs op het monument voor de Tweede Wereldoorlog van de Maasstad gehesen.

So be it. De organisatoren van deze demonstraties maken zich er alleen maar belachelijk mee en zorgen ervoor dat niemand dit soort protesten serieus neemt of zich er iets van aantrekt. Dit is jammer voor de welwillende demonstranten, voor hen die zich oprecht bekommeren om het lot van de Gazanen en dit soort optochten niet slechts gebruiken om hun islamisme, antisemitisme of haat voor het Westen te etaleren.'

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/laffe-leugenaar-van-aartsen-moet-aftreden

Gast

#5011

2014-07-30 16:40

Zie je wel?

Gast

#5012 Re: Re: Re: Re: Re: Re: handtekening petitie

2014-07-30 16:41

#5006: - Re: Re: Re: Re: Re: handtekening petitie

Weet je wat een leugen is? Dat er wordt weg gekeken van een probleem. Ik ben trouwens niet de starter van de petitie maar gewoon een belangstellende, dus geen idee waarom je over jouw eigen agenda ed begint.

Bekijk onderstaande filmpje maar even en wanneer jij het normaal vind om hier op de straten vrij spel te geven aan deze ISIS mensen die dood aan alle Joden roepen mag je het zeggen.

 

Wees gewaarschuwd zeer schokkende beelden!!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isis-pleegt-genocide-en-is-er-trots-op


Gast

#5013

2014-07-30 16:41

Zo voorspelbaar. Zo doorzichtig. Zo doortrapt. Zo achterbaks.


Gast

#5014 I, therefore wonder, Mr. Van Aartsen, how you feel about endangering your Jewish citizens?

2014-07-30 16:42

'Our membership is shocked at your authorization, on two occasions,
of demonstrations in The Hague, - ironically branded as the “City of
Peace and Justice” – calling for “the Death of Jews”.

http://www.docdroid.net/fdjg/letter-to-the-hague-mayor-mr-van-aartsen.doc.html

Gast

#5015

2014-07-30 16:42

En de volgende.
PseudoNiemand

#5016

2014-07-30 16:43

Judas Van Aartsen is een politiek correcte lafaard die net zoals vele letterlijk bang zijn voor moslims. Deze incompetente bureaucraat moet maar lekker een ander baantje nemen binnen het rattencorps.

Gast

#5018 Nooit meer Jodenhaat!

2014-07-30 16:44

Israëlische voetballers worden belaagd tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. In de voorsteden van Parijs en Brussel lopen protesten tegen Joden verschrikkelijk uit de hand. Ook in Nederland groeit de Jodenhaat. Het maakt één ding duidelijk, antisemitisme is levendiger dan ooit.
Jodenhaat in Nederland

Zoals gezegd gaat de Jodenhaat aan Nederland niet voorbij. Afgelopen week werd tijdens een Gaza-demonstratie in Den Haag opgeroepen om ‘alle Joden te doden’. Mensen liepen onherkenbaar rond. Een GeenStijl journaliste werd bijna gelyncht. En aan het einde van de demonstratie werd de Hitlergroet uitgebracht. Een week eerder liep eenzelfde protest ook uit de hand. Demonstranten liepen rond met vlaggen vol hakenkruizen. Zelfs een PVDA-politica deed aan deze demonstratie mee! De Haagse burgemeester Van Aartsen zwijgt. Hij en Nederland lijken de lessen van het verleden niet serieus te nemen.'

http://www.leenardkanselaar.nl/nooit-meer-jodenhaat/

Gast

#5019

2014-07-30 16:44

En maar liefst twee op een rij.

Gast

#5020

2014-07-30 16:45

Goede petitie!

Gast

#5021 haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-30 16:51

Kijkt het OM even mee?

Luistert Van Aartsen naar de teksten

? Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven:

"We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6.

"Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig.

Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem.

De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!"

Op 6 minuut 55 wordt A. Nanninga gesignaleerd door de salafi-fanaten. In het volgende shot overlegt dezelfde spreker met een gemaskerde Kalifaatboy, duidelijk verstaanbaar, over haar aanwezigheid: "We moeten nu wat doen tegen die vrouw. Die vrouw is vervelend. Zij is van GeenStijl. Ja, ja, zij is van GeenStijl."

Kort daarop gaat het mis, maar de daadwerkelijke belaging van A. Nanninga is helaas niet te zien. Wel is te zien hoe zij even later samen met Bart Schut en Frank Verhoef een eindje verderop staan nadat ze uit de meute zijn ontzet door de politie. Die scene eindigt met A. Nanninga die naar een politieauto begeleid wordt, die met piepende banden wegrijdt. Hieronder een paar screenshots, meer fotomateriaal en een nieuwsbericht op Regio15.nl. Kan het Openbaar Ministerie vandaag nog mee aan de slag, dunkt ons. Openlijke jodenhaat en agressie tegen vrije pers: keihard tegen optreden.


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/voor_de_hitsers_die_nog_bewijzen_zochten.html


Gast

#5022

2014-07-30 16:51

Israel pleegt genocide, Israel houdt illegaal grond bezet, Israel heeft na WOII gewoon landjepik gedaan en dan verbaasd zijn dat de verjaagden terugwillen. De Palestijnen zijn zeker mede-dader, maar Israel is hoofdschuldige !
Een niet-anti-semiet

Gast

#5023

2014-07-30 16:51

En dat is dus ook de reden waarom je hier steeds weer diezelfde teksten plakt: OMDAT ANDERS IEMAND EENS EEN GENUANCEERDERE OF KRITISCHERE TEKST ZOU KUNNEN GAAN LEZEN. Meteen wegdrukken van de pagina, dus.
Zwakkeling!
Let maar op, zometeen komt er weer eentje:

Gast

#5024 Re:

2014-07-30 16:52

#5023: -

Mensen die schreeuwen doen dat alleen omdat zij niets zinnigs meer te melden hebben.

Een fijne avond nog!


Gast

#5025 Re:

2014-07-30 16:53

#5023: -

:-) het gaat u niet lukken. U levert geen toegevoegde waarde hier. Gaat u maar weg.