Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#4826 MORELE grenzen zijn overschreden!

2014-07-30 11:02

In een demonstratie waarin openlijk opgeroepen wordt tot het vermoorden van Joden, het brengen van de Hitlergroet, het dragen van ISIS haatvlaggen, het ernstig bedreigen en intimideren van onze verslaggevers etc. en dan ook nog afgemeten laten weten via woordvoerders dat er niets strafbaars is gebeurd, dar er geen MORELE grenzen zijn overschreden?

Zo iemand is niet in staat de openbare orde te handhaven en de veiligheid van andere burgers te waarborgen en dient op te stappen!

http://isreality.nl/2013/01/laten-we-naast-de-joden-gaan-staan/


Gast

#4827

2014-07-30 11:02

Onbekwaam

Gast

#4828

2014-07-30 11:03

MG we laten het toch niet weer gewoon gebeuren?

Iedereen deel deze petitie svp laat zien wat er gebeurt en wat niet mag, niet kan gewoon. Laat je horen.
Euromast

#4829 Nu ook in Leiden

2014-07-30 11:06

http://www.sleutelstad.nl/nieuws/archief/2014/07/ruiten-ingegooid-bij-bezwaarmakers-moskee
Ook Leiden heeft een verwant van Aarsje als burgemeester. Ook daar loopt het danig uit de klauw. Twitter deze petitie rond in 073 mensen! Laat dit een kop van Jut petitie worden!

Gast

#4830 Re: Nu ook in Leiden

2014-07-30 11:08

#4829: Euromast - Nu ook in Leiden

Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken.

Geef het moorddadige ISIS haattuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop.

Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf.

Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen.

Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer.

Hun enige uitweg uit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie.

Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen.

Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde.

Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert.

Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi.

En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#4831

2014-07-30 11:09

als het over de islam gaat zijn bijna ale nederlandse polietici en burgemeesters
laffe sukkels
Maria

#4832 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-30 11:09

#4817: - Re: Re: Re: Re:

Hou eens op met deze petitie te misbruiken met je getrol!


Gast

#4833 'Zorgwekkende' toename jodenhaat in Europa (Elsevier, 2009)

2014-07-30 11:10

'Zorgwekkende' toename jodenhaat in Europa'

Het aantal antisemitische incidenten in de Europese Unie (EU) – variërend van fysiek geweld tot vandalisme en belediging – is sinds december zorgwekkend sterk gestegen.

Dat was 2009!


Gast

#4834

2014-07-30 11:11

helemaal mee eens.
dit kunnen we niet zomaar over ons heen laten gaan. welk recht hebben deze mensen die jodenhaat schanderen? Ze hebben van ons het recht gekregen destijds om hier te wonen Eens vluchteling wellicht? En nu meteen maar haatzaaien. Schande ! Weg met die luit terug waar ze vandaan kwamen...

Gast

#4835

2014-07-30 11:13

We laten het toe dat we staan te kijken hoe onze grenzen danig worden overschreden. Onbegrijpelijk gewoon, alsof mensen nog slapen of zouden wij werkelijk al zo gehersenspoeld zijn dat we denken dat we hier niet tegen in opstand mogen komen. Nou ik ben tegen Jodenhaat en goed ook!

Gast

#4836 CIDI: Meer jodenhaat in Nederland sinds oorlog Gaza (Elsevier, 2009)

2014-07-30 11:13

Bij een protest in Rotterdam werden Israëlische vlaggen in brand gestoken

Sinds het begin van het krachtige Israëlische optreden in Gaza tegen terreur van Hamas is het aantal meldingen van antisemitisme gigantisch toegenomen. 'De toename is vergelijkbaar met de oorlog in 2006 tussen Israël en Hezbollah, toen de jodenhaat met 64 procent steeg.'

En dan staat Burgemeester Van Aartsen in 2014, 2 x achter elkaar toe dat er openlijk wordt geschreeuwd : 'dood aan de Joden', dat de Hitlergroet wordt gebracht.

Stop de Jodenhaat in Nederland


Gast

#4837 Jodenhaat: een bittere werkelijkheid (Elsevier, 2009)

2014-07-30 11:18

http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2009/8/Jodenhaat-een-bittere-werkelijkheid-ELSEVIER244150W/

Al jarenlang worden we gewezen op de toename van groeiende Jodenhaat in Nederland en omringende landen.

Dan is het moreel verwerpelijk om een haat demonstratie toe te staan waar wordt opgeroepen tot 'dood aan de Joden', de Hitlergroet wordt gebracht, haat vlaggen worden gedragen en verslaggevers worden bedreigd en geïntimideerd!


Gast

#4838

2014-07-30 11:20

Ik wil helemaal geen gemaskerde mannen met vlaggen en leuzen met dood aan de Joden zien of horen. Ik begrijp niet eens dat deze petitie inmiddels niet al 50.000 handtekeningen heeft om een statement te maken naar de Nederlandse politiek!

We gaan voor nog duizenden stemmen erbij. Laat je horen mensen!


Gast

#4839 Meten met twee maten en de haat voeden door niet in te grijpen

2014-07-30 11:21

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd( zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek van capaciteit. Hij laat de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden? En dan laat Van Aartsen ook via zijn woordvoerders weten 'diep geschokt te zijn'?

Kom op zeg, de Joden in Nederland zijn diep geschokt en voelen zich niet meer veilig, en daar draagt u uw steentje aan bij door haat demonstraties toe te staan en niet in te grijpen.


U bent als Burgemeester een grens overgegaan, u ben ongeschikt, u verklaart met uw lafhartige gedrag de Joden vogelvrij. Ze hebben hier geen deel van leven meer en dat komt door u!

Welke groep volgt, de homo's?

Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!


Gast

#4840 Re:

2014-07-30 11:27

#4838: -

Dank u wel.

 

Daarom is het afgeven van een krachtig signaal erg belangrijk.

 

Beste mensen teken deze petitie en stuur hem door, ook via twitter en facebook. Jodenhaat moet gestopt worden.

Het gaat hier over onze toekomst en die van onze kinderen.

In een land vol van haat kunnen we niet leven.

In een land waar Jodenhaat wordt gefaciliteerd door een Burgemeester is het end zoek en glijden we af naar een zeer griezelige situatie.

 

Stop de Jodenhaat in Nederland!

 


Gast

#4841

2014-07-30 11:27

Goede actie

Gast

#4842

2014-07-30 11:28

Dit zou een nobele petitie zijn, indien deze werkelijk gericht was op de verontwaardiging voor de antisemitische uitingen van de demonstranten in Den Haag. Maar het werkelijk doel van deze petitie blijkt enkel het aan de kant schuiven van een onwelgevallige politicus. Ik zeg met opzet ‘politicus’, ofschoon het een burgemeester betreft, die vanuit zijn functie boven partijen dient te staan, omdat de verbale aanvallen hier duidelijk daarop wijzen.
Dat is treurig en kwalijk tegelijk, omdat hiermee het leed van de joden in Nederland eveneens misbruikt wordt, terwijl het tegenovergestelde gepretendeerd wordt.
Indien u waarachtig een vuist wenste te maken tegen het groeiende antisemitisme in Nederland, dan is het uit zijn ambt ontheffen van een burgemeester een zowel onjuist als ondoeltreffend middel.
Uw petitie geeft mij steun noch hoop op een toleranter Nederland, maar laat mij een minstens even lelijke keerzijde van de medaille zien. Ik ben ernstig teleurgesteld.

Gast

#4843 Re:

2014-07-30 11:30

#4842: -

Er moet ergens worden begonnen om een grens aan te geven. In dit geval was duidelijk van Aartsen de druppel So it Be

Ik zou u nog wel eens willen horen als ze bij u in de wijk roepen dood aan alle Joden! Schande! Maar waarschijnlijk staat u dan ook achter uw woonkamergordijntjes te gluren ernaar.

 

 


Gast

#4844 Re:

2014-07-30 11:33

#4842: -

Het is een begin. Het is een signaal naar aanleiding van twee haat demonstraties in Den Haag. Waar 'dood aan alle Joden' werd geschreeuwd, waar de Hitlergroet werd gebracht, waar haatvlaggen werden gedragen (ISIS), waar hakenkruizen werden getoond ter provocatie en waar verslaggevers ernstig werden bedreigd.

 

Het optreden van een Burgemeester die niet durft in te grijpen en zich verschuilt achter woordvoerders en het O.M. dien hier stevig op aangesproken te worden. Beter is het als hij zijn functie neerlegt.

 

Laat het een duidelijk signaal zijn vanuit onze samenleving dat er morele grenzen zijn overschreden.

 


Gast

#4845 Stop de Jodenhaat !

2014-07-30 11:35

Israëlische voetballers worden belaagd tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Oostenrijk. In de voorsteden van Parijs en Brussel lopen protesten tegen Joden verschrikkelijk uit de hand. Ook in Nederland groeit de Jodenhaat. Het maakt één ding duidelijk, antisemitisme is levendiger dan ooit.
Jodenhaat in Nederland

Zoals gezegd gaat de Jodenhaat aan Nederland niet voorbij. Afgelopen week werd tijdens een Gaza-demonstratie in Den Haag opgeroepen om ‘alle Joden te doden’. Mensen liepen onherkenbaar rond. Een GeenStijl journaliste werd bijna gelyncht. En aan het einde van de demonstratie werd de Hitlergroet uitgebracht. Een week eerder liep eenzelfde protest ook uit de hand. Demonstranten liepen rond met vlaggen vol hakenkruizen. Zelfs een PVDA-politica deed aan deze demonstratie mee! De Haagse burgemeester Van Aartsen zwijgt. Hij en Nederland lijken de lessen van het verleden niet serieus te nemen.'

http://www.leenardkanselaar.nl/nooit-meer-jodenhaat/


Gast

#4846

2014-07-30 11:37

Antisemitisme mag niet, kan niet, nu niet en nooit!

Gast

#4847 MORELE grenzen zijn overschreden

2014-07-30 11:38

Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden? En dan laat Van Aartsen ook via zijn woordvoerders weten 'diep geschokt te zijn'?

Kom op zeg, de Joden in Nederland zijn diep geschokt en voelen zich niet meer veilig, en daar draagt u uw steentje aan bij door haat demonstraties toe te staan en niet in te grijpen.


U bent als Burgemeester een grens overgegaan, u ben ongeschikt, u verklaart met uw lafhartige gedrag de Joden vogelvrij. Ze hebben hier geen deel van leven meer en dat komt door u!

Welke groep volgt, de homo's?

Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!


Gast

#4848 Re:

2014-07-30 11:38

#4846: -

Signed!


Gast

#4849 Re: Re:

2014-07-30 11:39


Gast

#4850

2014-07-30 11:40

goed dat jullie dat doen!
vr gr.n.m.