Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#4476

2014-07-29 21:13

weg met deze linkse infiltrant!
gebruik je hersens..

#4477

2014-07-29 21:15

veel weten niet eens waarom ze het roepen ..het zit zo verweven in hun moslimopvoeding..het hoort gewoon erbij om negatief over joden te praten.

HAMAS IS EEN TERREURORGANISATIE DIE OOK ECHT NIKS OM DE MENSEN IN GAZA GEEFT...maar dat vergeten we maar even voor het gemak en roepen als een stel schapen ....zonder kennis van zaken..
Tuurlijk zijn er onschuldige mensen de dupe maar dat is natuurlijk ook zo bij de joodse gemeenschap..de mannen worden ook gedwongen het leger in te gaan...juist dit soort extreme uitspraken houden het geweld in stand....

Gast

#4478

2014-07-29 21:16

En de journaliste die aanwezig was bij deze ISIS demonstratie werd afgevoerd door de politie. Moet ik nog meer zeggen ...............

Gast

#4479 Dank voor uw steun. Stuur a.u.b. deze petitie door, ook via twitter en facebook.

2014-07-29 21:16

Het is zeer belangrijk dat we EN MASSE laten horen dat:

  • Alle Joden dood wensen
  • Hakenkruizen tonen
  • ISIS vlaggen tonen
  • Hitlergroeten tonen
  • Ernstige bedreigingen van verslaggevers


Deze haat en agressie willen wij niet!
Deze uitwassen dienen scherp veroordeeld en aangepakt te worden.

Burgemeester Van Aartsen is ernstig in gebreke en meet met twee maten.

Ook de meeste heren en dames politici blijven oorverdovend stil en laten het gewoon gebeuren!

Wat er is gebeurd is ontoelaatbaar.

Laat uw stem horen. Laat horen dat oproepen tot dood van alle Joden, het tonen van hakenkruizen, het brengen van de Hitlergroet, het bedreigen van onze verslaggevers ontoelaatbaar is.

Het gaat fantastisch aantal handtekeningen: 16208 en via twitter 1368 keer gedeeld.


Gast

#4480 Re:

2014-07-29 21:17

#4478: - En de journaliste die aanwezig was bij deze ISIS demonstratie werd afgevoerd door de politie. Moet ik nog meer zeggen ...............

Ja, waarom was die opgepakt dan?


Gast

#4481 Re:

2014-07-29 21:18

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het.

Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het ISIS  haattuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop.

Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf.

Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs.

Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer.

Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering.

Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is.

Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf.

De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'

 

#4477: gebruik je hersens.. -

 


Gast

#4482

2014-07-29 21:21

wegwezen met die landveraaier.

Gast

#4483 Anti-ISIS demonstratie in Den Haag 10 augustus

2014-07-29 21:23

n Den Haag wil een groep mensen demonstreren tegen ISIS-aanhangers in Nederland. Het is de bedoeling dat de "mars van de vrijheid" op 10 augustus wordt gehouden.

Een groep Hagenaars roept op Facebook op tot een demonstratie tegen moslimradicalen en antisemitisme. Het protest zou op 10 augustus moeten plaatsvinden in de Haagse Schilderswijk.
"Nederlands gebied"

De mars loopt onder meer door de Schilderswijk en Transvaal in Den Haag. In de Haagse Schilderswijk werd tijdens een demonstratie tegen het geweld in Gaza "dood aan de joden" geroepen door een aantal mensen.

Op Facebook worden mensen opgeroepen om met de mars mee te lopen. "Om te laten zien dat ook de eerder genoemde wijken Transvaal en de Schilderswijk nog steeds Nederlands gebied is", staat op Facebook. "Als signaal aan de salafisten: dit is ons land, met onze regels. Bevalt je dat niet? Pak dan jouw spullen en vertrek!"

http://nos.nl/artikel/680657-antiisis-demonstratie-in-den-haag.html
Maria

#4484 Re: Re:

2014-07-29 21:23

#4480: - Re:

Voor haar eigen bescherming. Ze werd bedreigd.


Gast

#4485

2014-07-29 21:23

#4481: - Re:

'Als we willen dat het stopt, dan stopt het. Je moet het hard genoeg willen, met elkaar, zij aan zij, en voor niets wijken. Geef het tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van RTL5 en SBS6 uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de reality-soap drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van de pecunia. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel Tokkistan valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'


Gast

#4486 haarscherpe beelden van jodenhaat in 070

2014-07-29 21:24

#4484: Maria - Re: Re:

Kijkt het OM even mee? Luistert Van Aartsen naar de teksten? Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven. "We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6. "Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig. Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!" Op 6 minuut 55 wordt A. Nanninga gesignaleerd door de salafi-fanaten. In het volgende shot overlegt dezelfde spreker met een gemaskerde Kalifaatboy, duidelijk verstaanbaar, over haar aanwezigheid: "We moeten nu wat doen tegen die vrouw. Die vrouw is vervelend. Zij is van GeenStijl. Ja, ja, zij is van GeenStijl." Kort daarop gaat het mis, maar de daadwerkelijke belaging van A. Nanninga is helaas niet te zien. Wel is te zien hoe zij even later samen met Bart Schut en Frank Verhoef een eindje verderop staan nadat ze uit de meute zijn ontzet door de politie. Die scene eindigt met A. Nanninga die naar een politieauto begeleid wordt, die met piepende banden wegrijdt. Hieronder een paar screenshots, meer fotomateriaal en een nieuwsbericht op Regio15.nl. Kan het Openbaar Ministerie vandaag nog mee aan de slag, dunkt ons. Openlijke jodenhaat en agressie tegen vrije pers: keihard tegen optreden. Het is echt niet zo moeilijk.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/voor_de_hitsers_die_nog_bewijzen_zochten.html

 


Gast

#4487 Re: Re:

2014-07-29 21:24

#4481: - Re:  

 

+ 1

Gast

#4489 Re:

2014-07-29 21:25

#4485: -

Het ontmoedigen en het verdraaien van de waarheid gaat u niet lukken. :-)

 

 


Gast

#4491 Re: Re:

2014-07-29 21:27

#4489: - Re:

Deze petitie heeft geen enkele waarde. Omdat namelijk geen enkele handtekening als een geldige handtekening kan worden beschouwd.

Probeer het zelf maar eens uit. Je kunt bij naam en adres de meest rare onzin schrijf — wordt gewoon door de petitie geaccepteerd. Is ook al gebeurd hier; kijk maar naar handtekening nr. 190, daar staat bij naam “NEEEEEEEE NEEEEEEEEEEE” en bij woonplaats “totaal-niet-mee-eens”. Ik durf er zonder blikken of blozen best wel een kapitaaltje op te zetten dat noch die naam, noch die woonplaats bestaat of ooit bestaan heeft. Ik kan dus oneindig vaak een handtekening zetten met verzonnen informatie, die niet eens op een naam of een woonplaats hoeft te lijken. Op basis daarvan kunnen al deze handtekeningen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Dus naam en adres zeggen niets over de geldigheid van een handtekening. E-mailadres dan misschien? Want de software van de petitie vraagt je om de link in de e-mail te klikken om de handtekening te bevestigen. Lijkt redelijk, maar met al die gratis e-mailaccounts via Hotmail, G-mail, Yahoo en wat al niet meer, kan ik in mijn eentje een oneindig aantal e-mailadressen bezitten. Bovendien, ik kan één en hetzelfde e-mailadres oneindig vaak gebruiken. Probeer maar. Zolang ik maar niet dezelfde naam met hetzelfde e-mailadres combineer, kan ik oneindig blijven tekenen. Die oneindige handtekeningen kunnen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Is het dan misschien het IP-adres dat een handtekening geldig maakt of niet, want we zien dat de software van de petitie bijhoudt of een IP-adres meer dan één keer wordt gebruikt. Had ook redelijk kunnen zijn, ware het niet dat ook dit heel eenvoudig te omzeilen is, door via een proxy een handtekening te zetten en ook dat kan ik oneindig blijven herhalen. Die oneindige handtekeningen kunnen dus stuk voor stuk niet als geldig worden beschouwd.

Ik vrees dus, dat deze petitie geen enkele waarde heeft, want geen enkele handtekening kan zonder twijfel als een geldige handtekening worden beschouwd. Da’s lullig, uiteraard, maar troost je: dat geldt voor ALLE andere petities hier ook. Geen enkele petitie hier heeft enige waarde, omdat het kinderlijk eenvoudig is een petitie te manipuleren door een oneindig aantal valse handtekeningen te zetten.

Begrijp je meteen waarom deze service gratis is: hij levert namelijk helemaal niets. Deze petities zijn bedoeld om inkomen te generen voor de eigenaars van deze site. Inkomsten van diegenen die een bedrag doneren "voor meer zichtbaarheid" van deze petitie. Ik persoonlijk vind het schandelijk dat mensen op deze wijze om de tuin worden geleid, een rad voor de ogen wordt gedraaid en geld uit de zak wordt geklopt, maar die mening hoeft niemand te delen.

Er zijn al eerder petities om precies deze reden gesloten: ze zijn namelijk zinloos.

http://www.petities24.com/forum/post/2181550

Wees niet de laatste die zich dat realiseert!

Ik zeg alleen maar: deze petitie heeft geen enkele waarde.

 

Michael

#4492 Bestuurlijk incapabel

2014-07-29 21:27

Duidelijk niet in staat om belangrijke zaken aan te pakken. Bij de ah kunnen ze hem als vakkenvuller inzetten. Daar past deze houding en mentaliteit beter bij.

Gast

#4493

2014-07-29 21:27

Deze man is onhoudbaar geworden zo snel mogelijk laten opstappen.
Maria

#4494 Re: Re: Re:

2014-07-29 21:29

#4491: - Re: Re:

Wat probeer je hiermee te bereiken?


Gast

#4495 Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 21:30

#4494: Maria - Re: Re: Re:

Negeer deze man/vrouw. Is de hele dag al in de weer.

 


Gast

#4496 Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 21:31

#4494: Maria - Re: Re: Re:

"Mensen kunnen tekenen met valse handtekeningen dat schiet dus niet op dan heeft petities24.com geen enkele betekenis", schreef Fra Mieke over haar petitie hier. Jullie kennen d'r wel. Vraag maar.


Gast

#4498 De Joden in Nederland staan niet alleen, stop de haat tegen Joden!

2014-07-29 21:33

Wie wel juridische middelen heeft om een gooier van een theelichthoudertje voor meer dan een jaar op te kunnen sluiten, kan zich niet meer verbergen achter het argument dat iets juridisch iets niet mogelijk is. Wie in staat is om een cartoonist met 10 man sterk op te pakken kan nu alleen maar onwil worden aangerekend. Wie in staat is om een politiek leider aan te klagen wegens een opinie delict, heeft nu geen argument meer om niets te doen.

Als er voorbedrukte aangifteformulieren worden gemaakt en aangifte 'feestjes' worden georganiseerd(zelfs bij mensen thuis kwam de politie) t.b.v. een opgeblazen incident, kan een Burgemeester zich niet meer verschuilen achter een gebrek aan capaciteit.

Hij laat nu de Joodse gemeenschap in de kou staan.


Heer Van Aartsen, er is opgeroepen tot: 'dood aan alle Joden'. De hitlergroet is gebracht, de ISIS vlag (vlag van een zeer moorddadige zeer zieke organisatie), deze werd getoond, verslaggevers werden ernstig bedreigd.

En dan laat Van Aartsen via zijn woordvoerders weten dat er geen grenzen zijn overschreden?

U bent als Burgemeester een grens overgegaan, u ben ongeschikt, u verklaart met uw lafhartige gedrag de Joden vogelvrij. Ze hebben hier geen deel van leven meer en dat komt door u!

Welke groep volgt, de homo's?

Stop deze waanzin in ons land, wordt wakker!

Maria

#4499 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 21:34

#4496: - Re: Re: Re: Re:

Ik ken geen FraMieke. Daarnaast bereikt deze petitie heel veel. Aandacht van de media; de politiek kan niet meer om de roep van de burger heen. En het geeft hoop. Dat zoveel mensen ondertekenen betekent dat wij massaal willen vasthouden aan onze democratie en artikel 1 van onze Grondwet. Je kunt jouw berichtje nog zo vaak plaatsen; we laten ons niet ontmoedigen!!!


Gast

#4500 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-29 21:35

#4499: Maria - Re: Re: Re: Re: Re:

Dan amuseer je je toch lekker met een petitie met vervalste handtekeningen?