Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#2801

2014-07-28 16:27

Bangelijk proletengedrag! Een VVD'er onwaardig!

Gast

#2802

2014-07-28 16:27


Het grote verschil
L.S
Al enige tijd heb ik belangstelling voor de problemen betreffende Arabieren die zich beroepen op de koran en menen dat het juist is geweld te gebruiken en daardoor recht te doen aan hun profeet Mohammed en hun geloof.
Ik dacht bij mezelf is het mogelijk dat er een vergelijking gemaakt zou kunnen worden tussen de twee profeten t.w. die van de Bijbel en die van de Koran.
Het is in dit geval even niet belangrijk of het nu wel of niet historisch is.
Ook even in het midden laten het oude testament, maar even uitgaan van de twee profeten
Het is volkomen duidelijk dat er een zeeeer groot verschil is tussen de belangrijkste profeet van de Koran Mohammed en de belangrijkste profeet van de Bijbel Jezus Christus. Jezus Christus, die volgens het Bijbelboek leerde...Dat je hoeren niet moet stenigen, ophangen, verbranden. ( "wie van u zonder zonden is!!!") Dat je,je vijanden moet liefhebben.
Dat je moet vergeven die je haten of kwaad doen..
Dat wie het zwaard hanteert, door het zwaard zal vergaan.
Ja, zelfs leerde: “Heb uw vijanden lief!”
Dergelijke uitspraken zijn nooit uit de mond van Mohammed gekomen,staan ook nergens in de Koran.
Oorlog is de Islamiet toegestaan...De ware Christen is dat niet toegestaan!
Hun profeet leerde dat wie het zwaard opheft zal er door vergaan!
De belangrijkste profeet van de Bijbel zou zeker anders met homoseksuelen omgaan dan de Islam die ze ophangt en zeker ook met hoeren die door Islamieten gestenigd worden enz.
Indien een van de twee zou moeten terugkomen…Wie? Gelovig of niet, wie zouden wij dan toch het liefst zien terugkomen
Even afgezien van de twee boeken Koran of Bijbel gelovige of niet?!
Gewoon als er gekozen zou moeten worden!
Als filosofisch ingesteld mens zou mijn keuze dan gauw gemaakt zijn!

Gast

#2803 Re:

2014-07-28 16:27

#2793: -

Totdat je een grotere hond tegenkomt. Duh!


Gast

#2804

2014-07-28 16:27

Met moslims is geen dialoog mogelijk, hamas heeft maar 1 doel en dat is Israel vernietigen.
De moslims in ons land zouden ook graag, als zij de kans kregen, de sharia invoeren en ons land transporteren naar de 13 e eeuw.

Gast

#2805 Re: Re: ISIS haattuig moeten we stoppen!

2014-07-28 16:28

#2796: - Re: ISIS haattuig moeten we stoppen!

Kijkt het OM even mee? Luistert Van Aartsen naar de teksten? Om het nog makkelijker te maken, hebben we een paar zinnetjes uitgeschreven. "We blijven spreken, totdat Shaam gezuiverd wordt van de joden", predikt de verhitte spreker op minuut 6. "Takbir! Allah Akbar!", doen de omstanders strijdlustig. Daarna meer openlijk antisemitisme: "Ja we spreken over de joden. Zijn de joden niet degenen die in het gebied wonen? Zijn de joden niet degenen die in 1948 naar Shaam (Levant -red.) zijn gemigreerd? Ja, dat zijn joden. Mensen noemen hun zionisten, maar wij noemen hun joden", doceert de praatbaard met zijn spreekbeurtstem. De groep scandeert: "Dood aan de Zionist! Vuile joden! Allah Akbar!" Op 6 minuut 55 wordt A. Nanninga gesignaleerd door de salafi-fanaten. In het volgende shot overlegt dezelfde spreker met een gemaskerde Kalifaatboy, duidelijk verstaanbaar, over haar aanwezigheid: "We moeten nu wat doen tegen die vrouw. Die vrouw is vervelend. Zij is van GeenStijl. Ja, ja, zij is van GeenStijl." Kort daarop gaat het mis, maar de daadwerkelijke belaging van A. Nanninga is helaas niet te zien. Wel is te zien hoe zij even later samen met Bart Schut en Frank Verhoef een eindje verderop staan nadat ze uit de meute zijn ontzet door de politie. Die scene eindigt met A. Nanninga die naar een politieauto begeleid wordt, die met piepende banden wegrijdt. Hieronder een paar screenshots, meer fotomateriaal en een nieuwsbericht op Regio15.nl. Kan het Openbaar Ministerie vandaag nog mee aan de slag, dunkt ons. Openlijke jodenhaat en agressie tegen vrije pers: keihard tegen optreden. Het is echt niet zo moeilijk.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/voor_de_hitsers_die_nog_bewijzen_zochten.html#comments


Gast

#2806

2014-07-28 16:28

je moet hier juist krachtig bij de wortel van het kwaad ingrijpen

Gast

#2807 Re: Re: Re: Marinus van der Lubbe

2014-07-28 16:28

#2794: - Re: Re: Marinus van der Lubbe

Mijn sympathie voor ISIS? Waar haal je dat vandaan?

Ga met vuur spelen en hou je verder buiten de gesprekken van volwassenen.


Gast

#2808 Waarom zo lelijk doen

2014-07-28 16:29

#2786: - Re:

tegen iemand die het iets anders formuleert?


Gast

#2809

2014-07-28 16:29

Dit slag politici moeten uit hun ambt gezet worden,het zijn de slappelingen in deze maatschappij.Als je als aanhanger van Wilders iets roep over Marokkanen dan is het land te klein.Weg wezen met van Aartsen.
Veelkantie.nl

#2810 Re: Re: Re: Re:

2014-07-28 16:29

#2791: - Re: Re: Re:

Ik ga hier niet eens over in discussie. Als u uw geweten wilt laten afhangen van een al dan niet actie of uitspraak van het OM, en u kennelijk niet voor uzelf kunt bepalen dat een oproep tot volkerenmoord niet kan en niet mag, dan is er aan u niets meer te winnen of te verliezen. Dan heeft spreken met u geen enkele zin.


Gast

#2811 Stop de haat van ISIS

2014-07-28 16:29

Geef dit ISIS tuig geen seconde de kans te hopen dat wij een stap terug doen, maar ontneem ze die hoop. Onthoud dat ze niets zijn behalve hun haat, dat ze geen eigenwaarde hebben. Alleen hun haat. En die bezit hen. Maar hun haat tegen alles dat anders is, is eigenlijk de haat tegen zichzelf. Dat ze nooit, gewoon, met vriendjes kind zijn geweest. Dat ze de taal die ook van hen een succes had kunnen maken, niet goed spreken waardoor ze op school achter bleven en ze allemaal wegstroomden naar het praktijkonderwijs - ondanks dat een normale vertegenwoordiging het IQ moet hebben voor hoger onderwijs. Ze haten zichzelf, ze haten de achterlijke sociale omstandigheden waar ze uit komen. Ze schamen zich voor hun ouders en daarover haten ze zichzelf weer. Hun enige uitweg uit dit deze put van minderwaardigheid is de verheerlijking van een imaginair verleden en de volledige onderwerping aan een repressieve orthodoxie. Het geluk dat zij daarin vinden is de sexuele bevrediging van de vernedering. Ze roepen de suprematie van de Islam uit om eindelijk bij iets groots te horen. Maar hoe harder ze schreeuwen, hoe harder de echo verraad dat het gebouw van hun gedachten leeg is. Hun enige hoop op de toekomst komt voort uit hun gedrag van vernietiging dat zo kenmerkend is voor mensen zonder eigenwaarde. Hun enige beeld van de toekomst is er een van dood en verderf. De leugen van de jihad drijft hen voort. Het is de overwinning van de haat, van de God van het gehenna. De haat die als voortrazend vuur alles op zijn pad verteert. Maar aan het eind verteert het ook zichzelf. Heel het Midden-Oosten valt er aan ten prooi. En er is maar een weg uit dit dal: laat ze hun haat, laat ze aan hun eigen haat ten onder gaan.'
wim heitinga
Gast

#2812

2014-07-28 16:29

WAAR MOET HET HEEN MET ONS MOOIE KIKKERLANDJE!1!!1!!!


Gast

#2813

2014-07-28 16:29

Helermaal eens met petitie. het is een schande hoe onze volksvertegenwoordigers zich laf verstoppen achterrt zgn correcte juridisch geklets. Alsof je daarmee de NL burgers kunt beschermen tegen kwaadwillende haatzaaiers en extremisten die jodenhaat prediken, christenvervolging prediken en uitvoeren en onze normen en waarden onderuitschoppen. Wetten wijzigen zsm, straffen en uityzetten naart hun kalifaat. Wij hebben sterke leiders nui hard nodig, slapjanus van aartsen houdt het pluche maart niet van zijn eerste plicht naar den Hollander. Svp aftreden!!

Gast

#2814

2014-07-28 16:29

Nederland is verkocht! Nederland wordt geregeerd door angst. Als Wilders roept:"minder, minder" Dan is het hek van de dam. Maar dit tuig mag alles roepen, want Jozias is bang!

Gast

#2815

2014-07-28 16:29

hakenkruizen en spreekkoren over joden daar moet gelijk tegen opgetreden worden

Gast

#2816

2014-07-28 16:30

Kereltje Van Aartsen hoort z'n werk te doen, maar kijkt liever andere kant op; Moslims horen ook te weten tot hoever ze mogen/kunnen gaan. Aanpakken, die lui (Van Aartsen als eerst).

Gast

#2817

2014-07-28 16:30

Weg met deze antisemiet

Gast

#2818

2014-07-28 16:30

Waar Geert Wilders al zo lang voor waarschuwt lijkt te gebeuren. Nog even en dan hebben wij als echte Nederlanders niets meer te zeggen. Ik word misselijk van die lange jurken. Ze schuwen niet zelfs kleine kinderen mee te laten lopen en schreeuwen. Maar wel van onze welvaart misbruik maken waarvoor wij zo veel jaren hebben gewerkt en Nederland hebben opgebouwd.
Atie (80 jaar).
wim heitinga

#2819 Re:

2014-07-28 16:30

#2809: -

En die vrouw van de Albert Heijn die steeds de zegeltjes vergeet moet ook het land uit!


Gast

#2820

2014-07-28 16:30

Belachelijke uitspraak burgemeester. Wat doet de burgemeester als er wordt geroepen dood aan de Hollanders ?????!!!!!

Gast

#2821 The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague. ‘Death to the Jews,’

2014-07-28 16:31

SIS’s Black Flags Are Flying in Europe
The symbol of the murderous Islamic State is waving in The Hague. ‘Death to the Jews,’ shout the demonstrators. Yet the Dutch government authorized the protests.
“Death to the Jews” chanted the crowd waving the black flags of the Islamic State, or ISIS as it used to be known. They were looking for new supporters for their cause, the creation of a worldwide caliphate answering to the man who now calls himself Ibrahim: a zealot too radical even for Al Qaeda who has stormed through Syria and Iraq carrying out mass executions, crucifying rivals, beheading enemies. But these marchers were not in Syria or Iraq; they were in The Hague in The Netherlands. And their message was one tailored to the disaffected young descendants of Muslim immigrants in Europe.

“We are Moroccans,” went out the cry over a portable loudspeaker. "The French killed the Moroccans but they didn’t kill them all; the grandchildren of the few men left protest against the West, America and the Jews.”

Many of the demonstrators covered their faces with Palestinian scarves or balaclavas. “Anyone who doesn’t jump is a Jew,” someone shouted as the whole group started jumping in a scene that might have been ludicrous if it weren’t for the hateful message. “Death to the Jews!” the crowd shouted in Arabic.

Zo kijken ze nu naar ons in het buitenland.

Stop deze ISIS gekken!
wim heitinga

#2822 Re:

2014-07-28 16:31

#2801: -

EN DE MSM NEGEREN HET WEER VOLLEDIG!1!1!!!!!1


Gast

#2823 Re:

2014-07-28 16:32

#2818: -

Iedereen die dit aan zag komen en ons wijst/heeft gewezen op het gevaar (gif) voor onze democratie:

Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983
Hans Janmaat
Pim Fortuyn
Theo van Gogh
Pamela Hemelrijk
Ayaan Hirsi Ali
Afshin Ellian
Leon de Winter


Etc. etc.
Geert Wilders die al jaren ondergronds moet leven vanwege doodsbedreigingen.

Haatzaaiers, fascisten, racisten, nazi' etc. werden/ worden degenen genoemd als ze de moed hadden kritiek te uiten op de Islam, of op het verderfelijke gedrag van Marokkanen.

Zie hier wegkijkers van Nederland de uitkomst van wat u al die jaren zo gekoesterd heeft, u die met uw selectief verontwaardige reacties alles bagatelliseerde, veroordeelde, afdeed als onderbuik gevoelens, of angst voor vreemde luchtjes in het portiek etc. etc.

Zie hier de uitkomst. Joden worden gehaat en belaagd in Nederland en heel veel andere landen en dat is al jaren aan de gang. Stop met wegkijken en sta op!

 


Gast

#2824

2014-07-28 16:32

Ook hier in Thailand zijn we geschokt door de nalatigheid van de burgemeester en overheid dat deze de afschuwelijke tekenen van moord haat en vreselijke beelden van hitlergroet en hakenkruis toe hebben gelaten en de kreten die ge uit werden.Het leek wel een start van de jodenhaat die door de duitsers op de haast zelfde manier gebracht werd

Gast

#2825

2014-07-28 16:32

Maak petitie landelijk bekend.MS