Bezwaar aanschaf extra zomerabonnement voor abonnementhouders

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Actie geslaagd…..

2024-05-15 17:07:56

Hallo zwemmers,

Zoals jullie weten is onze actie geslaagd en is de regeling voor aanschaf zomerabonnement teruggedraaid. Ik wil iedereen bedanken voor de steun, alle leuke reakties op de petitie en fijne complimenten die ik mocht ontvangen. Ik ga de petitie sluiten en in het kader van de privacy alle e-mail adressen verwijderen. Ik wens iedereen veel zwemplezier en een fijne zomer. Bijgaand stuur ik nog het laatste artikel dat op 11 mei in BNdeStem stond.

Link naar artikel in BNdeStem

 

Met hartelijk groet Anja van Gils

 

 


Anja van Gils

Aanschaf extra zomerabonnement wordt teruggedraaid

2024-05-07 13:54:58

Beste zwemmers,

Zojuist  (7 mei) bericht gehad dat het college van BenW de regeling: "aanschaf extra zomerabonnement voor abonnementhouders" heeft teruggedraaid.

De mensen die al een extra zomerabonnement hadden gekocht krijgen hun geld terug. De Warande gaat deze mensen hierover per mail informeren. Heb je toch nog vragen dan kun je hiervoor terecht bij De Warande.  

Concreet betekent dit dat we vanaf morgen met ons abonnement ook buiten en in het weekend kunnen zwemmen. Het huidige voorjaars- en zomerrooster blijft ongewijzigd maar we kunnen nu ook tijdens de blokken zomerzwemmen terecht.  

Het is een mooi resultaat. Ik wens iedereen veel zwemplezier en bedankt voor jullie steun.

 

yes_we_can.jpg

 


Anja van Gils

Artikel BNDeStem

2024-04-27 08:44:00

Beste zwemmers,

Op 23 april zijn er raadsvragen gesteld door GroenLinks over het 'zomerabonnement De Warande'.

Naar aanleiding daarvan staat er nu een artikel online bij BNdeStem. Op 7 mei gaat het college een nieuw besluit nemen. Mevr. Kuhlmann (GroenLinks) zegt: "wat ik begrijp is dat de toeslag voor zomerzwemmen eraf gaat"  Maar wat BenW gaat besluiten is nog niet duidelijk. Hieronder vinden jullie de link naar het artikel van BNdeStem. Als je geen abonnement op BNdeStem hebt dan kun je inloggen om dit te lezen.   

-----

Frustratie en onbegrip nu je met een ‘onbeperkt’ abonnement niet buiten kunt zwemmen: ‘Rare situatie’

BNdeStem | Ralph van Wolffelaar 26-04-24, 18:30


Anja van Gils

Stand van zaken 24 april 2024

2024-04-24 16:09:13

Hallo allemaal,

 

Ik heb vandaag contact gehad met het management van de Warande. Ze hebben aangeven dat ze opnieuw in gesprek gaan met de wethouder en het college. Onze actie en de vraag van Groen Links tijdens de raadsvergadering van gisteren 23 april heeft voldoende ophef veroorzaakt om deze zaak opnieuw te bekijken. Ik heb de garantie gekregen dat we begin volgende week een bericht krijgen. 

Ik hou jullie op de hoogte.

 

 

 


Anja van Gils

Reaktie brief gemeente

2024-04-23 16:14:00

Beste abonnementhouders,

Vandaag een reactie van de gemeente gehad met een negatief resultaat. In de brief gaan ze voornamelijk in op de extra kosten en niet op de beperkte mogelijkheden voor abonnementhouders om te zwemmen  in de zomer.  We kunnen volgens het rooster in het weekend maar 1 uurtje aan het einde van de dag zwemmen.

Wat betreft slechte communicatie verwijst de gemeente alleen naar de communicatie  over de  tariefsverhoging van het abonnement maar niet over de beperking (roosteruren) om te zwemmen.

Vanavond worden er raadsvragen gesteld door GroenLinks over dit onderwerp. Dit is te volgen via de website van de gemeente Oosterhout. Vragen halfuurtje is van 19:00 tot 19:30.  
Morgen  (24 april) heb ik een telefonisch interview bij de ORTS. Dit is te beluisteren vanaf 12:20.  


Anja van Gils

Begin volgende week (week 17) komt een reaktie op ons bezwaar

2024-04-18 10:05:39

Na telefonisch contact (18-4) met het management van De Warande heb ik vernomen dat er maandag 22 april een overleg is met de wethouder. De brief met de reaktie is klaar maar moet nog met de wethouder besproken worden. De reden dat het langer duurt is omdat de wethouder op vakantie is. Ik heb de garantie gekregen dat de schriftelijke reaktie begin volgende week wordt verstuurd. We wachten dus nog even af. 


Anja van Gils

Bezwaarbrief en handtekeningen zijn verstuurd (blijf tekenen en delen)

2024-04-12 09:47:57

Op 11 april is de bezwaarbrief, met handtekeningen via de post en via email verstuurd naar het management van De Warande en college van BenW. We hadden op dat moment bijna 200 handtekeningen verzameld. In de mail is aangegeven dat de petitie nog actief is waardoor het aantal handtekeningen nog kan oplopen.

 

Blijf de petitie delen en tekenen.

Dank voor jullie steun.

 


Anja van Gils



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...