Laat Gerard, pakketbezorger PostNL van de wijk De Bothoven, ajb blijven!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Bericht PostNL

2022-02-23 08:49:26

Dag allemaal,

Ik heb een brief mogen ontvangen van PostNL waarin wordt aangegeven dat ze de petitie als een heel mooi compliment voor Gerard zien. Ze zien graag dat de bezorgers geliefd zijn in de buurt en ze weten dat de bezorgers veel meer zijn dan alleen de man of vrouw die hun pakketje bezorgt.

PostNL geeft tevens aan dat de pakkettenafdeling behoorlijk groeit en om dat in goede banen de leiden, ze continue het proces moeten veranderen. En daar hoort soms ook de herindeling van routes bij geven ze aan. Bijvoorbeeld vanwege drukte een bezorgroute kleiner maken zodat het behapbaar blijft voor de mensen van PostNL of omdat ze de routes efficiënter indelen.

PostNL geeft aan dat dit soms vervelend is voor een buurt of bezorger, omdat hun bekende gezicht er dan niet meer is. PostNL gaat ervan uit dat de nieuwe bezorger in De Bothoven en omgeving net zo geliefd wordt als Gerard. En PostNL geeft aan dat ze daarnaast natuurlijk heel blij zijn dat Gerard gewoon voor PostNL blijft werken.

Al met al positief: ze zijn net zo tevreden over Gerard en zijn manier van pakket bezorgen als ons. Maar helaas voor De Bothoven en omliggende wijken.. Gerard gaat niet terug komen in onze wijk.

Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor het ondertekenen van de petitie en de positieve berichten richting Gerard, ik weet zeker dat alle berichten hem niet onopgemerkt zijn gebleven!

Hartelijke groet,
Wendy


Wendy

Gerard

2022-02-11 20:50:11

Dag allemaal, 

Er is inmiddels contact met PostNL, ik zal jullie op de hoogte houden. Ik heb begrepen dat Gerard inmiddels een andere wijk voorziet van pakketjes. Wat niet wil zeggen dat hij niet terug zal keren, wie weet gaat dat alsnog gebeuren!


Wendy

Contactgegevens Gerard en 1Twente

2022-02-09 12:56:26

Beste medebewoners,

Heeft iemand de contactgegevens van Gerard of ontvangt iemand een deze dagen nog een pakketje om die vraag aan de betreffende pakketbezorger voor te leggen?

Er mag ook worden aangegeven dat Gerard even contact met mij opneemt, hij weet waar wij wonen. Dit om hem in contact te brengen met 1Twente.

Daarnaast gaat 1Twente mij morgen als initiatiefneemster een aantal vragen stellen over de petitie.

Is er iemand die daar ook voor open staat dat 1Twente contact kan opnemen met 1 of 2 medebewoners?

Als het goed is kan er een prive bericht naar mij worden gestuurd via deze petitie.


Wendy

Update

2022-02-09 09:04:55

Bij deze even een update.

Afgelopen vrijdag heb ik de petitie gedeeld met de klantenservice van PostNL. Daarop ontving ik het volgende bericht:

<Uhm, wij gaan hier niet over personeelzaken, noch zou ik daar enige invloed op hebben. Hartverwarmend om te zien dat Gerard zo populair in de buurt is, maar het zal iets meer nodig hebben dan een petitie met 180 handtekeningen naar de klantenservice om het woud van contracten, arbeidsvoorwaarden, en al het andere te doordringen. Groetjes Jimi>

Maandag heb ik de petitie persoonlijk overhandigd aan een medewerker van PostNL aan de Zuiderlijke Havenweg in Hengelo.

Daarnaast ben ik gisteren benaderd door 1Twente, zij gaan mogelijk een reportage maken over deze petitie.

Wordt vervolgd!


Wendy

Petitie gedeeld met PostNL via Facebook

2022-02-04 19:14:39

Beste medebewoners van de wijk De Bothoven en omliggende wijken in Enschede,

Zojuist hebben wij de petitie, die met succes is ondertekend door jullie allemaal (dank daarvoor!), gedeeld met PostNL via een Facebook post:
https://www.facebook.com/PostNL/posts/5162475320432072
Mocht de post zichtbaar zijn voor degene die Facebook gebruiken, like het bericht dan gerust, dit zorgt voor een nog betere zichtbaarheid.

Daarnaast gaan wij PostNL berichten middels hun website.

We willen natuurlijk voorkomen dat het bericht niet zal worden opgemerkt. Laten we duimen voor een goede uitkomst en daarmee dus het behoud van Gerard in de wijk De Bothoven en omliggende wijken.

Met vriendelijke groet,

Wendy

Bericht aan PostNL:

Beste PostNL

Bij deze delen wij, bewoners van onder andere de wijk De Bothoven in Enschede onderstaande petitie met u. Dit voor het behouden van Gerard, sinds vele jaren, onze vaste en betrouwbare pakketbezorger voor PostNL. Maar liefst 180 handtekeningen zijn er gezet om Gerard in onze wijk te behouden als pakketbezorger. Dit zou toch voldoende moeten zijn om actie vanuit u hierin te mogen verwachten om Gerard in onze wijk te mogen behouden als pakketbezorger voor PostNL?

Met vriendelijke groet,
Bewoners van onder andere de wijk De Bothoven en omringende wijken, te Enschede.

Wendy



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...