ZZP-ers in de kunst en cultuur willen werken!

maakerwatvanb_(1).jpg

We zagen het al aankomen. De cultuursector blijft dicht. Er is wel steun vanuit de overheid voor de culturele sector. Maar vele zzp-ers vissen achter het net en krijgen niets. Voor sommigen van ons met enorme gevolgen; omscholen, verhuizen, depressie... We willen alleen maar ons vak uitvoeren. Doen waar we goed in zijn; Keihard werken en mooie dingen maken. Maar de overheid lijkt ons vergeten. Neemt ons niet serieus; een dvd-tje opzetten kan immers ook. Of weer iets aankopen van een dooie kunstenaar. Of net doen alsof zzp-er zijn in onze sector een vrije keus is. Dat we nu niet kunnen werken is een kwestie van 'dikke bult, eigen schuld'.

Maandag 17 januari houden Ton Meyer en Mariska Simon een klein protest op Het Plein in Den Haag. Tussen 12.00 en 16.00 speelt Mariska een uitgeklede versie van de voorstellng 'Alice in Wonderland' en speelt Ton een boze menigte in zijn eentje. 

Je bent van harte welkom om te komen kijken. Maar je kan ook je stem kenbaar maken door deze petitie te ondertekenen; omdat jij ook niet mag werken. Of dat je ons gewoon nodig hebt om het leven mooier te kleuren.

Laat je verhaal achter. Of je naam. En je steun. 

Liefs, 

Mariska Simon

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Mariska Simon om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )