Zeg NEE tegen het nieuwe Gentse mobiliteitsplan

Zie je het nieuw mobiliteisplan niet zitten?

De laatste weken/maanden is het nieuwe mobiliteitsplan 'voorgesteld' in Gent.

Ben jij niet akkoord met dit plan?

Ben jij niet akkoord met hoe dit plan 'voorgesteld' is aan het grote publiek (wat het ook nooit gedaan is)?

Ben jij ook iemand die zich achteruitgeschoven voelt en niet op de hoogte bent gebracht over dit plan?

Weet jij ook dat onze kleine binnenring het verkeer nu al niet kan slikken en dat binnenkort alle verkeer langs daar zal moeten?

 

Hier boven vindt u maar enkele argumenten tegen het nieuwe mobilteitsplan. Dit plan is plots uit de grond gestampt door onze nieuwe paars groene coalitie in Gent. Er zijn zelfs enkele stappen overgeslaan om dit plan te laten goedkeuren, welke ze achteraf snel hebben rechtgezet op hun eigen manier. Alles wordt er aan gedaan om het grote publiek te weerhouden van zijn opinie waardoor het lijkt alsof dit plan enkel lof krijgt. Zelfs binnen de media en pers wordt er tegenstand geboden of andere meningen aan het woord gelaten. Alsook werd alles enkel op bepaalde sites en media medegedeeld waardoor zelfs de meeste bewoners/handelaars in Gent niet op de hoogte of niet correct op de hoogte zijn van dit plan.

Wil je meer lezen of weten over het plan: - http://www.mobiliteitgent.be/mobiliteitsplan

                                                                                 - https://www.facebook.com/groups/920152721345639/

 

Woon je in Gent of werk je in Gent of kom je regelmatig en Gent, maakt allemaal niet uit. Want jij bent het die Gent tot een stad maakt en uw mening of visie telt. Dus heb je schrik dat je binnenkort uren in de file zal staan of gewoon niet meer op je bestemming zal geraken of als je wil gaan shoppen dat je met al je zakken en inkopen zal moeten sleuren of heb je schrik dat je zaak in Gent kapot zal gaan etc etc

Teken dan deze petitie en stuur ze door naar zoveel mogelijk mensen zodat we kunnen laten horen dat niet iedereen hier zomaar mee akkoord gaat!!!


Facebookgroep zeg NEE tegen het nieuwe mobiliteitsplan    Neem contact op met de schrijver van de petitie