Zeg nee tegen azc Brunssum

We staan in Brunssum niet te springen om dit soort vluchtelingen die in hun buurlanden prima opgevangen konden worden maar die hierheen komen als gelukszoekers. Nederland heeft de fout al gemaakt om ze het land in te laten misschien is Brunssum nog op tijd om nee te zeggen tegen azc.

De punten waarom we nee moeten zeggen:

Wachtlijsten voor huurwoningen zijn al te lang en de mensen die op de lijst staan die willen niet nog langer wachten omdat asielzoekers voorrang krijgen.

Brunssum heeft genoeg criminaliteit dat hoeft niet nog erger te worden.

Brunssum heeft nu al een tekort aan werkvoorzieningen.

Brunssum heeft jaren geleden een azc gehad (huize tieder) mensen waren blij toen het gesloten werd want ook daar had Brunssum last van.

De plannen voor het ziekenhuis om te bouwen tot azc zou een puinhoop worden 400 asielzoekers kunnen ze dan minimaal plaatsen. Je dochter of je vrouw kan je dan niet eens meer alleen door schutterspark laten lopen om een rondje met de hond tegaan, bang omdat zoon viespeuk je dochter de struiken in trekt. Als zoiets gebeurt je weet niet eens wie je aansprakelijk kan stellen ze lijken op mekaar en zeggen allemaal ik niet begrijp. En helaas maar waar veel moslim jongens zeggen Nederlandse vrouwen zijn hoeren en waarom omdat hun moslim vrouwtjes maagd moeten blijven tot hun huwelijk.

De ouderen van Brunssum moeten nu al op passen als ze buiten komen maar als zoon azc er is dan durven oudere al helemaal niet meer naar buiten dan lopen ze overal met een grote boog om de groepjes Moslims heen bang dat ze worden overvallen en ook omdat ze heel intimiderend in hun eigen taal praten wat niemand verstaat.

En daarom moeten wij nee zeggen tegen azc voordat het te laat is want zodra gemeente en politie meldingen krijgen over dit soort dingen, wat word dan gezegt helaas we kunnen niet een azc sluiten om een paar incidenten. 

En er zullen nog veel meer redenen zijn om nee te zeggen tegen azc Brunssum .

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Siem toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.