Wij willen geen Sigrid Kaag op BUZA in Den Haag

Ik, ondergetekende ondersteun deze petitie waarin ik u verzoek de benoeming van Sigrid Kaag op het ministerie van Buitenlandse Zaken, in te trekken om de volgende redenen.

1: Haar Palestijnse man, Anis al-Qaq, was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in een tijd dat zijn baas Yasser Arafat opdrachten gaf om terreuraanslagen tegen Israel te plegen. 

2: Sigrid Kaag beroept zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de sjiitische terreurorganisatie Hezbollah, deze groepering heeft bloedige aanslagen uitgevoerd.

3: Ze is haatdragend tegenover de democratisch gekozen Israëlische premier Netanyahu die noemde zij onder meer “een racistische demagoog” en “geen vertegenwoordiger van vredelievende Israëli’s”. Israël  is een bevriende staat, dat een democratisch gekozen premier heeft. 

4: Sigrid Kaag was werkzaam bij de afdeling politieke VN-zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken en huwde met haar Palestijnse man, dit heeft ze verzwegen, nadat dit toch bekend is geworden, is ze van haar vertrouwensfunctie ontheven.

Een dergelijk persoon met denkbeeelden, en sympathie voor de PLO en Yasser Arafat zal de betrekkingen tussen Nederland en Israel schade toebrengen.

Ik roep u bij deze op, om haar niet aan te stellen op het ministerie van Buitenlandse Zaken, als minister van Buitenlandse Zaken.

 


Dutch people who support Israël    Neem contact op met de schrijver van de petitie