Voor een veilige Boekweitlaan.

boekweitlaan_met_oversteek_en_klaar-overs.jpg

De Boekweitlaan is geen racebaan

De Boekweitlaan lijkt soms net zo'n racebaan. Met gevolg onveilige situaties voor mensen. Met 3 scholen in de  buurt, 3 kerken, een Moskee, twee parken en een winkelcentrum zijn er heel wat mensen die dagelijks op één of andere manier van de Boekweitlaan gebruik maken. Alle mensen van de wijken dicht bij het park ontkomen niet aan een dagelijkse gang langs deze drukke weg.

Oversteken is, zeker in de spits, amper veilig te doen. Vooral wanneer je niet op een holletje kunt oversteken, zoals onze ouderen en gezinnen met kinderen. Daarbij wordt er soms zo hard gereden dat er met regelmaat ernstige (bijna) ongelukken gebeuren. 

In gesprek met de gemeente

Daarom zijn we in gesprek met de gemeente om te zien wat voor maatregelen er kunnen komen om het veiliger te maken in onze buurt. Hiervoor willen we laten zien dat er echt heel veel mensen last hebben van de drukke en onveilige weg. Daarom vragen we je om deze petitie te steunen en je handtekening te zetten Voor een veilige Boekweitlaan.

Stelling

De actiegroep voor een veilige Boekweitlaan wil een voorstel indienen bij de gemeenteraad Hoogeveen. 

Door afremmende maatregelen en veilige oversteekplaatsen kan de Boekweitlaan veel veiliger worden. Door het zetten van mijn handtekening betuig ik steun aan deze actie.

 


Actiegroep Voor een veilige Boekweitlaan    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Actiegroep Voor een veilige Boekweitlaan alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...