Verkeerslichten Gistelsesteenweg thv. Zilverlaan nu!

Al jarenlang is het kruispunt op de Gistelsesteenweg ter hoogte van de Zilverlaan een gevaarlijke plek voor alle weggebruikers. De verkeersrdukte die van alle kanten komt zorgt er voor dat dit een uiterst moeilijke oversteekplaats is waarbij de minste fout dramatische gevolgen kan hebben.

In tijden dat de Vlaamse en lokale overheden verkeersveiligheid hoog in het vaandel lijken te dragen is het onbegrijpelijk dat zo'n pijnpunt nog steeds niet aangepakt werd.

Door deze petitie te tekenen vraag je aan het Oostendse stadsbestuur om werk te maken van verkeerslichten op dit kruispunt; niet later maar NU!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Rudy Blomme om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )