Terrassen Doesburg

In deze maatschappij wordt er al snel geluisterd naar klagende mensen..Wat als we het omdraaien? Luisteren naar wat wel leuk, gezellig, positief is. Momenteel is er een discussie over de terrassen in Doesburg. Ipv dit negatief te benaderen, vraag ik me af, hoe we dit in positieve zin kunnen oplossen, zodat er compromissen kunnen ontstaan, ipv tweespalt. Wat zijn bijvoorbeeld de voordelen? Bruisende binnenstad, economische belangen, verbinding tussen oude en nieuwe inwoners. Laat weten, op een positieve manier, wat jouw gedachten of ideeën zijn! 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Veronic Hermans om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )