STOP WILLEM ENGEL!

20200831_120536.jpg

DE MAAT IS NU VOL. STOP WILLEM ENGEL!

Met deze petitie eisen wij van het Openbaar Ministerie een STRAFRECHTELIJK ONDERZOEK naar de gedragingen van Willem Engel.

Wij verwijten hem o.a.

- bedreiging (van een redacteur van PowNews)

- aanzetten tot belediging en stalking van zorgmedewerkers (in een oproep aan zijn aanhangers gaf hij de opdracht om medewerkers van een verpleegtehuis te bellen. Deze mensen zijn vervolgens veelvuldig telefonisch lastiggevallen, uitgescholden en beledigd)

- het opzettelijk verspreiden van nepnieuws

- aanzetten tot gedrag dat kan leiden tot ziekte of dood

- opruiing tegen het heersende gezag (de actie #ikdoenietmeermee is ontstaan in een Whatsapp groep van BN-ers én Willem Engel. Zijn exacte rol hierin dient nader onderzocht te worden!)

- misdrijf tegen de openbare orde: in een filmpje roept Willem Engel de supporters van Feijenoord op om te gaan feesten, schreeuwen en zingen op de Coolsingel. Dit is opruiing en strafbaar volgens art.131, tweede boek.

DE MAKER VAN DEZE PETITIE ZAL NIET SCHROMEN OM DAADWERKELIJKE JURIDISCHE ACTIE TE ONDERNEMEN.

Deel deze petitie alsjeblieft.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik PEOPLE AGAINST WILLEM E. om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...