Stop dubieuze verkoop project de Geurmeij te Overdinkel

In het prachtige stukje Twents landschap te Overdinkel ligt een gebied bestemd voor het nieuwbouwproject "de Geurmeij". Dit schitterende stuk land verdient een waardige bestemming welke het oer-Twentse (smökkel)dorp verdient en past. Het college van B&W van de gemeente Losser heeft op een, op zijn minst te noemen, opmerkelijke manier dit mooie en bijzondere stuk Overdinkels landschap verkocht aan de stichting SprenghenParc. Dit zonder omliggende bewoners te betrekken en te informeren, zonder diverse politieke partijen in de gemeenteraad te betrekken en zonder gedegen onderzoek te doen naar de woonbehoefte van de inwoners van de gemeente Losser. Met deze petitie willen we de betrokken inwoners van de gemeente Losser een stem geven om bij het college B&W van de gemeente Losser aan te geven dat zij het niet eens zijn met de gang van zaken mbt de verkoop van het project "de Geurmeij".


Bewoners van de Pastoor van Laakstraat    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Bewoners van de Pastoor van Laakstraat toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...