Stop de huisvesting van uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam of waar dan ook in Nederland!

Wij, de actiegroep , 'geen huisvesting uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam of waar dan ook in Nederland, zijn niet tegen opvang van asielzoekers die in levensgevaar verkeren in het land van herkomst. Wij zijn tegen de langdurige opvang van minimaal anderhalf jaar van uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam. Er zal op 10 verschillende plekken in de stad opvang en leefgeld (illegale uitkering) geregeld worden voor minstens 500 uitgeprocereerden https://www.telegraaf.nl/nieuws/2911528/amsterdam-gaat-500-uitgeprocedeerden-opvangen

Deze ongedocumenteerden zoals de uitgeprocedeerde asielzoekers genoemd worden, mogen anderhalf jaar nadenken over hun toekomst elders. Onbegrijpelijk want zij zijn immers al uitgeprocedeerd. Kosten huisvesting kunnen oplopen tot totaal 24 miljoen euro

Wij zijn van mening dat deze 24 miljoen euro aan gemeenschapsgeld beter besteed kan worden in Amsterdam. Ziekenhuizen en verzorgingstehuizen worden nu gesloten in Amsterdam .”
“Vluchtelingen met status krijgen voorrang voor een sociale huurwoning op inwoners van Amsterdam, die soms al meer dan 15 jaar op de wachtlijst staan. “
“De jeugd trekt weg uit de stad omdat ze geen sociale huurwoning kunnen krijgen (wachttijd minstens 15 jaar) en niet tot hun 30e bij hun ouders willen wonen. Ouderen krijgen onvoldoende zorg en kunnen vaak niet samen in een verzorgingstehuis blijven de laatste jaren van hun leven. “ Arme Amsterdammers slapen onder bruggen, maar ongedocumenteerden krijgen huisvesting. Het is onbegrijpelijk! 
Daarbij is er een grote kans dat de illegalen verdwijnen in de criminele circuits in Amsterdam. De zogenaamde veiligelanders (uit veilige landen van herkomst) gebruiken de asielprocedure slechts om in de criminaliteit te kunnen fungeren. Zij lopen zo het AZC uit en komen nooit meer terug. Deze groep aso-azielzoekers verpest het voor de goedwillende asielzoekers.

De veiligheid van de inwoners van Amsterdam (en elders) staat op het spel. Er zijn al verschillende illegale bendes actief in Amsterdam. Nu nog 500 plekken gedurende anderhalf jaar voor nieuwe illegale uitgeprocedeerden betekent een vergroot risico dat deze mensen hun asielprocedure niet gaan afwachten. Zeker omdat zij veelal terug naar het veilige land van herkomst kunnen. En voor een deel uitgeprocedeerden het doel is om in het illegale criminele circuit te verdwijnen.

https://wnl.tv/2019/02/15/asielzoekers-onhandelbaar-aso-azcs/?fbclid=IwAR3U3TAjrBuqwB86LzCod0g-VXw1cyleNHrB7uLEGHC9dWxa-MYckqJL6H0

Wij vinden dat het nu genoeg is in Nederland en dat het ministerie en de gemeenteraad Amsterdam ‘grensoverschrijdend’ optreden door illegalen langdurig te huisvesten, met alle problemen van dien.

De inspraakprocedures in de verschillende wijken in Amsterdam waar ongedocumenteerden gehuisvest worden en waar inwoners door burgerparticitatie hun mening kunnen geven zijn een wassen neus. Wethouder Groot Wassink (Groen Links) zelf geboren en getogen in Doetinchem, doet HELEMAAL NIETS met de bezwaren van inwoners van Amsterdam tegen de huisvesting in hun buurt. Ook niet in Buitenveldert, waar onlangs een Amsterdamse vrouw werd verkracht, zwaar mishandeld en vermoord door een asielzoeker.  Er worden nu wat bosjes gekapt!  

Wij willen steun vragen voor ons burgerinitiatief om de positie en veiligheid van legale Nederlanders te waarborgen! Wij willen mensen dringend vragen om ons burgerinitiatief te steunen en deze petitie te tekenen.

In feite is dit geen petitie maar een burgerinitiatief, ons doel is het onderwerp verplicht op de agenda van de Tweede Kamer te zetten. Daar hebben wij 40.000 handtekeningen voor nodig! Wij willen de Tweede Kamer verzoeken om het gemeentebestuur van Amsterdam terug te fluiten en de huisvesting van illegale uitgeprocedeerde asielzoekers te staken en deze mensen zsm uit te zetten. Actiegroep , 'geen huisvesting uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam en Ned.    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Actiegroep , 'geen huisvesting uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam en Ned. om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )