Een 1,5meter wet NEE !!

foto1.png

Een 1,5 meter wet dat gaat te ver !!

In berichtgeving van de overheid, deskundigen en media wordt gesproken over het nieuwe normaal of de 1,5 meter economie, dit nieuwe normaal gaat in als de maatregelen zijn opgeheven. Herhaal die zin even, het nieuwe normaal gaat in als de maatregelen zijn opgeheven.

Architecten zijn al volop bezig met aanpassingen en nieuwe ontwerpen voor de anderhalve meter realiteit !

Wie zegt dat deze wet nog verandert of weggaat, door de wet eind september opnieuw te stemmen in de Eerste en Tweede Kamer? 

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2020/05/15-meterregel-komt-in-de-wet

In sommige gevallen zal het bijna onmogelijk zijn om te werken met die anderhalve meter. Theaters, bioscopen, restaurants, kappers, schoonheidsspecialisten etc. Bij alle dienstensectoren wordt het steeds lastiger. 

De marges die je als bedrijf kunt maken, gaan enorm onder druk komen.

De vergaande maatregelen tegen het coronavirus, waaronder de 1,5-meterregel, is economisch al niet verantwoord. Daarnaast, zijn we nog vrij volgens de rechten van de mens?

Denk aan 1,5 meter verjaardagen, BBQ's, Festivals etc. dat wordt het nieuwe normaal. 

Volgens het RIVM wordt er alleen getest op de kwetsbare groepen.

Een test om te weten of je besmet bent geweest, gebeurt al helemaal niet.

Hierbij is het dus zo dat het sterfte percentage niet overeenkomt met het daadwerkelijke sterftecijfer percentage.

Nederland heeft ook nog nooit maximaal op testcapaciteit getest en dat betekent dus dat het percentage aan sterfte gevallen puur speculatie is, deze anderhalve meter wet is dus absoluut niet menselijk en of economisch verantwoord.

Aan de jaarlijkse griep 2017/2018 stierven gemiddeld 9500 mensen, dit zijn alleen de geregistreerde griepgevallen, Bij welk percentage van sterftegevallen van Covid-19 is deze wet wel verantwoord?

Wie zich overigens niet houdt aan de 1,5 meterregel of het samenscholingsverbod kan een forse boete krijgen. Dit is geen gewone boete, maar een strafbeschikking, waardoor je ook een strafblad krijgt, dit kan overigens een VOG in de weg staan (verklaring omtrent gedrag nodig voor sollicitaties in veel beroepen), maar het hoeft niet pers se gevolgen te hebben volgens EenVandaag.

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/een-coronaboete-gekregen-dat-hoeft-niet-per-se-gevolgen-te-hebben-voor-je-loopbaan/

Om alvast een klein beeld te krijgen van wat deze 1,5 meter wet voor gevolgen gaat hebben voor onze samenleving, bekijk dan eens dit filmpje gemaakt door nu.nl

https://nam10.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FWkuwjiVzy1k&data=02%7C01%7C%7Ce9501dfd7ee347d7125808d7ef691016%7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637241106821891756&sdata=eAQCTrOIhkLHsaAHj5sBoL8pL7Y8uusO%2BgJtu4%2BsUXc%3D&reserved=0

Wij beginnen ons inmiddels meer zorgen te maken over alle corona maatregelen dan over het virus zelf !

17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde, die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde !!

Wij verzoeken het parlement om tegen deze wet te stemmen !

Deel deze petitie met iedereen alstublieft !!!