Stop attack on unstunned slaughter

Voor het behoud van het recht op het slachten volgens de islamitische en joodse wijze

 
Onbedwelmde slacht staat steeds meer onder politieke druk en wil men het liefst deze slachtwijze verbieden in Nederland maar ook andere landen voeren die druk op.
Ondanks veel protest vanuit diverse islamitische en joodse organisaties blijft men sturen naar  een algeheel verbod op onbedwelmde slacht. Ook maakt men het slachten steeds moeilijker met nieuwe regelgeving wat de kosten enorm doet stijgen van eerlijk halal vlees.

Dit zonder voldoende onderbouwde wetenschappelijke bewijzen en met eerder politiek belang om moslims en joden het onmogelijk te maken hun religieuze plicht te voldoen.


Dit betekent dat we

- Geen vlees meer kunnen eten dat in Nederland verkocht wordt
- Geen offerdier meer kunnen laten slachten in Nederland
- Geen offerdier meer kunnen laten slachten bij de geboorte van een kind

Tenzij met verdoving zoals penschot en gasbedwelming vooraf!

Wil je dat dit niet gaat gebeuren doe dan je plicht als moslim en burger van dit land en onderteken de petitie hieronder !

Denk ook aan je familieleden die zelf de petitie niet kunnen ondertekenen, maar voor wie jij -mét toestemming- kunt ondertekenen.

Verder is er op facebook een pagina geopend. Like ook deze pagina nog even zodat we je op de hoogte houden van de met betrekking op dit onderwerp:

https://www.facebook.com/Tweede-kamer-wij-willen-halal-en-kosjer-eten-179874905394100/


Kom op voor onze rechten en waarborg halal en kosjer vlees in Nederland maar ook Belgie waar op dit moment ook deze slachtwijze onder zware druk staat!


Werkgroep "waarborgen onbedwelmde slacht"


Werkgroep "Waarborgen onbedwelmde slacht"    Neem contact op met de schrijver van de petitie