Stem Amanda naar het Songfestival!

In 2020 komt het Songfestival naar Nederland. Wie de presentatie mag doen, is nog even de vraag. Tot nu! Ik heb namelijk het antwoord: ik (Amanda Morina)! 

Afgelopen jaar heeft Emma Wortelboer een succesvolle ik-wil-de-punten-geven campagne gevoerd. Maar je hebt altijd baas boven baas. Teken dus nu deze petitie en steun mijn campagne om het songfestival te presenteren. 

We hebben allemaal gezien wat voor groot succes het was een tamelijk onbekend persoon naar het festival te sturen. Duncan Laurence heeft ons namelijk naar de overwinning gebracht. Die traditie moeten we voortzetten. Vandaar dus mijn campagne. Laat een onbekende Nederlander het songfestival presenteren. Ik dus! Met mijn 190 Instagramvolgers (want dat is hoe je bekendheid meet uiteraard...) ben ik overduidelijk de juiste persoon voor deze taak. 

Ik heb ervaring in het verwisselen van outfits (in mijn geval omdat ik niet weet welke ik aan moet trekken) en kan heel goed grapjes maken die niet vallen. Ook spreek ik Engels, op een hoger niveau dan we-schamen-ons-hier-als-land-voor (al zeg ik het zelf). 

Teken nu de petitie, zodat de NPO snapt dat ze mij moeten hebben voor deze taak. Laten we dit ons collectieve project maken. Hier hoef je niet eens in oranje de straat voor op! Het enige wat ik nodig heb is je naam onderaan deze petitie. Tekenen dus!

Please? 

Het zou toch echt heel grappig zijn.

Liefs, 

Amanda Morina

PS ben ook nog op zoek naar een leuke functie in de media. Mocht je iets voor me hebben, hoor ik het graag ;) Eurovision-Song-Contest-Eurovisie-Songfestival-Logo1.png

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Amanda Morina toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.