Speciaal onderwijs van Detschool open.

Meerdere ouders willen dat de van Detschool open gaat. Kwetsbare kinderen zitten nu thuis omdat de directrice het maatschappelijk belang voor de belangen van onze kinderen zet. 
Speciaal onderwijs mag open van het kabinet en wordt zelfs geadviseerd. In overleg met gemeente en ouders mag een school beslissen om alsnog dicht te blijven maar er is geen overleg geweest met ouders. 

Kinderen worden geweigerd op de noodopvang. Vanuit de Rijksoverheid is het een vereiste dat minimaal 1 ouder een cruciaal beroep heeft of dat het een kwetsbaar kind betreft. Op de van Detschool houden ze zich aan 2 ouders in een cruciaal beroep en wordt aangeven dat alle kinderen op zijn/haar eigen manier kwetsbaar zijn. Desondanks zitten er maar max 3-6 kinderen in de noodopvang voor de onderbouw en 3-6 in de bovenbouw. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Ouderpower van Detschool toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...