Schaaktafels in Overschie

Schaaktafels in het Sidelingepark maken Overschie nog mooier.

Schaken is een geweldige activiteit die jong en oud verbindt! Het is gezellig en je leert er ook goed van nadenken, plannen en problemen oplossen.

In steden als Madrid, Parijs en New York staan populaire schaaktafels in de mooiste parken. In verschillende Nederlandse steden zijn schaaktafels geplaatst. Dus waarom niet in Overschie. Het Sidelinge park is een multifunctioneel park, dicht bij een basisschool die ook van deze tafels gebruik zouden kunnen maken. Voor eventuele (naschoolse) schaaklessen maar ook voor andere activiteiten. De lokale schaakclub (Schaak Genootschap Overschie) kan de lokatie gebruiken voor evenementen. De beste plaatsing is een aantal tafels bij elkaar bv 4. Dit vergroot de mogelijkheden. Het creëert een ontmoetingsplek voor verbinding en stimuleert de sociale cohesie. Ondersteun dit idee!

Teken nu deze petitie en deel de link zoveel mogelijk! 

https://www.petities24.com/schaaktafels_in_overschie

 

Dank voor uw steun. 

Fokke Lindeboom

Voor meer info over schaken in overschie: http://sgo.feijen.info/

locatie_sidelingepark.jpg

tafel_voor_2.jpg

tafel_voor_4.jpg

 

Vrijdag 9 maart zijn de 3 schaaktafels geplaatst in het Máximapark in Utrecht.Er zal ook een boom geplant worden voor de schaduw/verkoeling in de zomer. 

10 maart is de opening!

2018-03-09-PHOTO-00001202.jpg


Fokke Lindeboom (lid Schaak Genootschap Overschie)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Fokke Lindeboom (lid Schaak Genootschap Overschie) om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...