Recht op vrije wil

Cindy m was zaterdag 16mei aanwezig op de optocht voor vrijheid in brussel, die ook op de tv te zien was. 

Het "toeval" wil dat ze de microfoon onder haar neus kreeg en ze haar oprechte boodschap de ether mocht insturen: vrijheid van keuze en iedereen moet doen wat ie zelf wil.

Dit bleek tot ongenoegen van één of meerdere onbekende personen want zondag kreeg zij een telefoon van haar baas (de Antwerpse gemeente M) met de schokkende boodschap, dat ze maandag en de daaropvolgende dagen niet moest komen werken. Omdat de gemeenteraad zich eerst moest buigen over haar case??????

Cindy zet zich met hart en ziel in voor haar job, de buitenschoolse kinderopvang en nu mag zij dat niet meer en is zij zonder reden geschorst. 

Het kenmerk van elke levende mens is juist de vrije wil en het feit dat een mens een expressie is van haar vrije wil. Het is dan ook een onaantastbare evidentie dat elke mens het recht heeft op haar vrij wil die onlosmakelijk met haarzelf verbonden is, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van zelfexpressie.

Als u beste levende mens, hier ook mee akkoord kan gaan, gelieve dan deze petitie IN ALLE VRIJHEID te willen ondertekenen waarbij we het volgende verwachten van de Antwerpse gemeente M

- dat de Antwerpsee gemeente M, de vrije wil, vrije meningsuiting en vrijheid van zelfexpressie erkent en respecteert van al haar medewerkers, levende mensen.

- dat voor elke dag waarop cindy de toegang tot haar werk ontzegt wordt, zij een morele schadevergoeding geniet als levende soevereine zelfbewust mens van 10 000€/dag.

Dank alvast.

isabelle lambrechtⓈ

voortrekker van de soevereine beweging de goddelijke orde

https://levende-gemeenschap.site/de-goddelijke-orde/

 

 


isabelle lambrecht voortrekker soevereien beweging de goddelijke orde    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik isabelle lambrecht voortrekker soevereien beweging de goddelijke orde om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...