Rapportering van bouwvergunningen

Minister Schauvliege heeft de omgevingsvergunning en het omgevingsloket geïntroduceerd. Een goede zaak die een vereenvoudiging van de documentenstroom met zich meebrengt.

Maar … met deze introductie is ook de rapportering van de bouwvergunningen stilgevallen. Sinds enkele maanden rapporteert FOD Economie/Statbel onvolledige (enkel voor Brussel en Wallonië) of momenteel zelfs geen enkele statistiek meer aangaande de afgeleverde bouwvergunningen. Hierdoor ontbreekt het de bouwsector aan een officiële en objectieve barometer over hoe de bouwmarkt evolueert en wat we kunnen verwachten.  

Als marketingbureau gespecialiseerd in de bouwsector, vindt Essencia het een must dat er snel werk gemaakt wordt van de IT-problemen zodat de rapportering van de bouwvergunningen terug zoals voorheen loopt. 

Mist u ook deze objectieve barometer ? Onderteken dan deze petitie zodat Essencia kan aantonen dat dit mankement de ganse sector raakt. 

 


Bieke Gepts - Essencia Marketing    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bieke Gepts - Essencia Marketing om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )