Nieuw skatepark Dronten

wij( groepje skaters in dronten) zouden graag een nieuw skatepark willen. Hiervoor zijn wij naar de gemeente gegaan en willen wij laten zien dat er mensen achter dit idee staan.

Ook komt dit park goed van pas voor mensen uit swift, Biddinghuizen en andere plaatsten in de buurt. 

Argumenten : algemene gezondheid gaat omhoog, minder jeugd in centrum en andere "hangplekken" waardoor er minder overlast komt en een beter beeld van jongeren. Ook zal het park veiliger zijn dan het huidige park die inmiddels meer dan 10 jaar oud is. 

wij zouden het erg waarderen als u deze petitie ondertekent.

 

Mvg.


Lucas kik


Lucas Kik en skaters Dronten    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lucas Kik en skaters Dronten om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )