Neen tegen de uitbreiding van Hoeve Hoogland en Hezehof!

Hoeve Hoogland, een kweker/handelaar uit Tielen die al meermaals in opspraak is geweest is voor het verkopen van zieke dieren wilt uitbreiden van 96 naar 250 honden wat bijna een verdriedubbeling is. 

Hiermee kunnen vzw Anti Broodfok Actie en enkele andere organisaties zoals GAIA en BSPCA niet akkoord gaan. Niet voor de dieren die daar verblijven, niet voor de verkochte en de niet verkochte pups, maar ook niet voor de consument.

VZW ABA zal bezwaarschrift aantekenen en daarbij willen we graag een goed gevulde petitie afleveren!!! 

Daarnaast wilt Hezehof te Lummen ook uitbreiden tot zo maar even 480 volwassen honden. En ook hier wordt weer geen rekening gehouden met de pups onder de 6 maanden (die zijn niet bestaand voor de wet). 480 honden kunnen er dus ook 2000 zijn inclusief pups.

Vzw ABA tekent ook hier bezwaar tegen aan!

Wie zegt er nog meer 'nee'???

Graag zoveel mogelijk delen en ondertekenen. 

Alvast bedankt!

Bestuur vzw Anti Broodfok Actie 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik vzw Anti Broodfok Actie om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )