Mo Moet Blijven

Hallo

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze petitie te tekenen en te willen Delen onder de #MoMoetBlijven Voor onze buurman Mohamed ( ook wel Mo genaamd )?

Afgelopen woensdag 09-11-2020 te zien geweest bij Beau op RTL4.

Mohamed kan koning worden in zijn geboorte land Benin maar hij wil hier graag blijven werken als toezichthouder in Emmen, maar omdat hij al 3 keer een jaarcontract heeft gehad zou dat nu omgezet moeten worden naar een vaste aanstelling voor hem, en dat wordt niet gedaan. 

Met deze petitie willen wij laten zien hoe geliefd Mohamed is, en hoe graag wij hem als toezichthouder zien en willen houden in Emmen. En hopen dan op een vaste aanstelling, als ervaringsdeskundige want dat is hij inmiddels wel.Screenshot_20201210-074036_Google.jpgFB_IMG_16075794112581.jpg

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Iris Holzapfel toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...