Ja, ik wil een buurt cafe!

Buurtcafé De Kameleon, jouw thuiskamer op het Purmerplein.

Ellen Roggeveen wil niets liever dan verder met Purmer; met dezelfde no-nonsens gezelligheid, verrassende en leuke initiatieven, en natuurlijk met goeie koffie en goed eten. ‘Voor de buurt, door de buurt’ dat moet het zijn. En blijven. Met haar thuiskamer De Kameleon bouwt Ellen door op de stevige basis die zij als mede-eigenaar van Purmer heeft gelegd, een plek waar jong en oud zich welkom voelt. Wil jij ook een tof buurtcafé waar men je naam kent en weet hoe je je koffie drinkt? Teken voor jouw thuiskamer op het Purmerplein!

Steun ons plan De Kameleon en zorg dat Ellen en haar Noordteam door kunnen. We willen met deze handtekeningenactie jullie als buurtbewoners een stem geven.

Fijn dat jij dit doet! 

x El

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Ellen Roggeveen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...