Huis Hellemans, een (t)huis voor kunst moet blijven bestaan.

​In de grote besparingsronde die het gemeentebestuur van Edegem aankondigt, staat ook Huis Hellemans in de uitverkoop.
​Eenzijdig en zonder motivering werd beslist om : 
  • op 31/12/2020 de vzw Huis Hellemans te ontbinden
  • het huis in concessie te geven
  • geen tentoonstellingen meer te organiseren
Dit accepteren we niet!
Laat je stem horen voor het behoud van dit unieke, laagdrempelige platform voor beeldende kunstenaars.
Na 42 jaar heeft Huis Hellemans een fantastische werking en heeft het naam gemaakt, iets waar de gemeente trots mag op zijn.
Huis Hellemans is een belangrijke plaats voor kunstbeleving en kunsteducatie : 10 tentoonstellingen per jaar, 400-500 bezoekers per tentoonstelling, enthousiaste Edegemse schoolkinderen maken er actief kennis met kunst, er is een hoge waardering door de kunstenaars en de bezoekers en een wachtlijst van geïnteresseerde kunstenaars. Er is een actieve werkgroep nevenactiviteiten en de toezichters doen hun job met passie.
Geef mee een signaal dat kunst belangrijk is en dat kunstcentrum Huis Hellemans (https://www.edegem.be/product.aspx?id=3860) moet blijven bestaan. 

Teken de petitie via deze link en deel ze massaal. 
De vrijwilligers en toezichters van Huis Hellemans danken u!

Hedwig Verbeeck, in naam van toezichters en vrijwilligers van Huis Hellemans    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hedwig Verbeeck, in naam van toezichters en vrijwilligers van Huis Hellemans om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )