Houd het enige Ronald McDonaldhuis in Friesland open !

Het Ronald McDonald huis, met lieve luisterende en adviserende vrijwilligers. Een plekje voor jezelf om op te laden in tijden van verdriet en zorgen heeft op 1 november 2018 zijn deuren gesloten. 

Het MCL geeft aan dat er gebruik kan worden gemaakt van het zogenaamde “rooming in”, wat betekend dat één ouder van een langdurig ziek kind, weken, soms maanden in een ziekenhuisbed bij hun zieke kind op de kamer moet slapen. Met artsen die s’nachts in en uit lopen, waarbij je niet de gelegenheid hebt om even uit de ziekenhuissfeer te zijn, niet een gezonde maaltijd kan koken en niet even kunt ontsnappen van de harde realiteit. 

Het alternatief.. boek maar een hotel ! 

Voor partners van een langdurig zieke geliefde is het een ander verhaal, daarbij geldt dat het MCL bepaald of het noodzakelijk is of de naaste in het ziekenhuis mag verblijven of niet.

Het alternatief, boek maar een hotel !

Teken deze petitie en steun daarmee de actie tegen het sluiten van het Ronald McDonald Friesland huis.

Geef eilanders en mensen van ver een thuis in nood. Wij laten onze geliefden niet alleen. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Maaike Duursma toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...