Houd de Horeca in Zeeland open!

Het wordt tijd dat wij in Zeeland voor onzelf opkomen.

Gezondheid staat altijd boven aan maar gezondheid betekent meer dan geen Corona.  De gezondheid van de maatschappij gaat samen met die van de economie, en deze balans is weg. We slaan door in de maatregelen en zijn banger voor de besmettingen dan voor het virus zelf.  

Op basis van de huidige cijfers van besmettingen en ziekenhuisopnames is de maatregel om de Zeeuwse Horeca te sluiten buiten proportioneel.
Het percentage wat besmet is geraakt in de horeca in Zeeland is te verwaarlozen. Het is dus niet te onderbouwen dat er hier zulke ingrijpende maatregelen genomen worden. De schade van deze maatregelen is in verhouding vele malen groter dan die van het virus.

Zelfs het OMT vond dat de restaurants niet hadden hoeven sluiten.

 

Laat je Stem horen!
Samen staan wij sterk.

#Zeelandblijftopen

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Alex Minderhoud om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...