Help Jimmy's Oldambt!

Beste mensen, help Jimmy's Oldambt!

 

Jimmy's Oldambt is een talenten broedplaats en een laagdrempelige plek voor hulpvragen waar jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud terecht kunnen.

Denk aan vragen over opleidingen, seksualiteit en seks, drugs en alcohol, financiën of problemen thuis. Daarnaast kan er ook een vraag worden gesteld over het inzetten van eigen ervaringen.

Naast alle vragen, zijn alle ideeën ook welkom! Wil je een game-event organiseren, een voetbaltoernooi, een jamsessie of een thema-middag/avond over pesten? Jimmy's staat voor iedere jongere klaar om dit te realiseren!

Op basis van peer-support (gelijken ondersteuning) en het samenwerken aan projecten komen jongeren hier samen om mooie dingen in de wereld te brengen en hebben zij een plek om dit te doen. 

Nu is er helaas een situatie ontstaan die de toekomst van Jimmy's Oldambt niet kan garanderen: de gemeente Oldambt moet bezuinigen en een van de projecten waar de financiering helaas voor stopgezet wordt is Jimmy's.

Dit horen we niet graag en om die reden vragen we om jouw handtekening!

Draag jij Jimmy's een warm hart toe en wil jij ook dat jongeren in de gemeente Oldambt een plek hebben en kunnen behouden om aan hun heden en toekomst te werken?

Teken dan onze petitie! Jouw betrokkenheid laat ons zien dat je geeft om de jongeren in de omgeving en dat is enorm belangrijk!

De enige voorwaarde? Je moet woonachtig zijn in de gemeente Oldambt om te tekenen. 

Alvast enorm bedankt voor je handtekening én je tijd om dit te lezen, namens het Jimmy's Oldambt team en de jongeren uit Oldambt. 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Jimmy's Oldambt toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg daninfo@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op dat het niet mogelijk is om u uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...