Geen Adelaar in ons Kanaalpark!

Kanaalpark of vuilnisbelt?
Als het aan sportwethouder Nathan Stukker van de gemeente Apeldoorn en projectontwikkelaar Buddy Wensink van wielervereniging De Adelaar ligt, zijn beide benamingen binnenkort verleden tijd. Zij beogen een nieuw aan te leggen wieler(trainings)parcours binnen enkele 10-tallen meters van de Matense woonwijk De Velden. Deze woonwijk behelst hondenbezitters, is zeer kindvriendelijk en is bovenal een fijne plek om te wonen en te genieten van rust en ruimte. 

Zorgen?
Waar maken de bewoners zich dan zo'n zorgen om? Het zal toch wel meevallen? Nee dus. Geluidsoverlast van enthousiaste supporters tijdens evenementen, speakers en geluidsinstallaties die namen en rondetijden over het gebied schallen, vele bomen die moeten wijken voor een 5 meter brede nieuw aan te leggen baan, grote parkeeroverlast in de wijk (deze is nu al niet berekend op 2 auto's per gezin), verstoorde flora en fauna door o.a. verlichting, een groot uitlaatgebied voor hondenbezitters uit de wijde omgeving verdwijnt, meer zwerfafval in de wijk en roering van de vervuilde bodem met mogelijk alle gevolgen van dien. Dit scenario hangt boven ons hoofd en dat laten wij niet gebeuren! We hebben 'Actiegroep Kanaalpark' opgericht. Binnenkort verschijnt er een persbericht en een brief aan de gemeente van onze hand, maar dat is niet voldoende. We hebben uw steun hard nodig in de strijd tegen de voorgenomen plannen in ons Kanaalpark van wielervereniging De Adelaar! 

Beekbergsebroek
Liever zien wij dat De Adelaar samen met de gemeente Apeldoorn een andere locatie onderzoekt, namelijk Beekbergsebroek aan de overzijde van de A1. Hier is geen vervuilde grond, dit is niet op loopafstand van bebouwing, geen beoogde parkeeroverlast in een aangrenzende woonwijk en deze locatie heeft als bestemming 'evenementen' maar hier is (tot op heden) nog niets voor gerealiseerd. Buurtraad De Velden ondersteunt dit idee.

Steun!
Steunt u onze actie tegen de vergaande plannen van wielervereniging De Adelaar ons Kanaalpark om te toveren tot wielerwalhalla? Dank u wel! Dan heel graag deze petitie ondertekenen.

OnsKanaalparkTransparant1.png

  

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Actiegroep Kanaalpark toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...