Geen boomkap in de Kloostertuin te Essen.

Geen massale boomkap in de kloostertuin te Essen!

 

Het Kempens Landschap, beheerder van de mooie kloostertuin van de Redemptoristen te Essen, plant in oktober een eerste fase van een dramatische kapbeurt van bomen.

Het is duidelijk dat het om heel veel bomen gaat. 100 Amerikaanse eiken/ 60 Fijnspar/130 Esdoorns en de Rhododendrons. 

Indien dit doorgaat wordt de tuin voor jaren verminkt. De sfeer en de ziel van het park wordt voor de vele wandelaars voor tientallen jaren ontnomen. Ze gaan dit mooie gebied mijden.

Aan het unieke vleermuizenbestand hebben de kappers zelfs nog niet gedacht!

Tal van koele schaduwrijke plekken worden na de kap veranderd in hitte-eilanden. Het kappen van deze mooie bomen is dus onbegrijpelijk, wij hebben de luxe niet

HET MOET STOPPEN!

388719E0-6023-4A00-A836-98201F717CE9.jpeg


Red-de-kloostertuin@outlook.be    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Red-de-kloostertuin@outlook.be om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )