geef ons ons dagelijks brood in het RITS

Beste medestudenten en docenten,

Door de jaren heen is er veel gebeurd met ons RITS café, elk nieuw school jaar stonden er nieuwe gezichten achter de bar, vaak was dit allemaal ten goede van ons. Helaas was dit jaar anders. Dit school jaar is ISS (ons cateringbedrijf) aangetreden en heeft op zijn minst gezegd de boel op de schop gegooid. Helaas heeft dat deze keer niet tot vooruitgang geleid.

Zo hebben er prijs stijgingen van 25 tot 50 procent plaats gevonden, zijn praktisch alle warmen gerechten van de kaart gehaald, en de koude gerechten zijn al om 12:00 uur uitverkocht. Dit is natuurlijk onwaarschijnlijk aangezien onze lunch pauze normaal gezien om 13:00 uur begint. Mocht je toch een broodje hebben weten te bemachtigen moet je ook niet verwachten dat dit ook daadwerkelijk lekker is.

Wist u dat het de bedoeling is dat tegen September 2014 ISS volledig het Rits cafe over zal nemen en alleen nog maar verpakte producten wil gaan verkopen. Dit houdt in geen croques, geen paninies en geen verse broodjes meer.

Hier moeten wij een stokbroodje voor steken!!! Dus als u liever ISS ziet vetrekken en weer lekkere verse broodjes en croques op de menukaart wil zien voor normale studenten prijzen, teken dan deze petitie!!! Dan kunnen we een poging doen om u ook lunch te bieden na 12:00 uur.