FREE TEST TO PARTY (laat jongeren fuiven met een gratis test!!)

FREE TEST TO PARTY (#freetesttoparty)

Weeral worden jongeren tussen 15 en 19 jaar compleet vergeten, genegeeerd, gebagatelliseerd door de overheid. In de coronamaatregelen wordt de optie voor sneltesten aan de inkom bij danscafé's en discotheken geregeld maar niets over fuiven voor jongeren. 

Maar door het feit dat de politiek de keuze laat tussen met mondmasker of een sneltest schuiven ze de keuze en dus de verantwoordelijkheid af op de organisator die niet anders kan dan de kost van de sneltest door de jongeren extra te laten betalen. 

Dat geld is het beetje geld dat een jongere heeft om iets te drinken op een fuif. 

Ook tijdens vorige coronapieken werd er gesproken over studenten, ouderen maar niet over de echte jongeren die sinds maart 2020 welgeteld 1,5 maand naar een fuif konden. 

Ze moeten vanaf volgende week heel de dag een mondmasker en als beloning om steeds alles te volgen en zich helemaal krom te draaien om elke keer elke gewijzigde regel uit te voeren, mogen ze een sneltest betalen uit eigen zak.  Als dat al mag op een fuif want duidelijk is dat niet. Terwijl er 18.000 mensen zot mogen doen in een sportpaleis of 500 tot 1000 mensen in een discotheek als bakharingen op elkaar geplakt staan te dansen, is er niets geregeld voor de jongeren fuiven. Fuiven die voor vele verenigingen broodnodig zijn. Zowel voor de financiele werking als voor de mentale weerstand van de vele jongeren die hier naaruit kijken. 

TEKEN daarom deze petitie omdat ook de echte jongeren niet vergeten zouden worden. Er moet een oplossing op hun maat komen. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Danny Vermeijen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.