MICHELE MARTIN TERUG IN HET GEVANG !!!!

Quoted post


Gast

#6

2012-08-28 22:34

Zovelen werden geraakt, zovelen werden gekwetst. Zoveel mensen die géén tweede kans krijgen, die hun leven lang zitten met de trauma's, het gemis, de pijn,...
Michele Martin verdient geen tweede kans! Wat ze deed was verschrikkelijk en verdient enkel en alleen gevangenisstraf zoals zij de kinderen liet wegkwijnen!

Reacties

Een mama

#15 Re:

2012-08-28 23:41:45

#6: -

Het was NB al een derde kans. Ze was al eens hervallen na een vervroegde vrijlating .. Waar zit de regering in godsnaam met hun hoofd ??? Wat gaan we nog meemaken met die kiekes zonder kop ??? We moeten wapens inleveren, zelfs speelgoedwapens. De brave burgers doen dat. Maar als ze dat soort onmensen vervroegd gaan vrijlaten, waar is dan de veiligheid ??? O ja, verdedigen mag niet eens. Dan loop je kans op gevangenisstraf !!! Maar kinderen vermoorden mag, kinderen misbruiken mag, kinderen martelen van al die brave burgers mag !!!   De daders worden nog beschermd ook !!! Is dat recht minister van justitie en al wie daar wat in de pap te brokken heeft ??? Ziedend wordt je daar van !!!