SKB moet blijven

Quoted post

gast

#84 # 71 Kijk uit voor verborgen agenda

2012-01-18 23:20

..en die verborgen agenda zou wel eens het convenant Achterhoek 2020 kunnen zijn. Dit is mede ondertekend (op 30 november 2011)door de directeuren van het SKB en het SZ. Na te lezen via google: regio Achterhoek 2020; scrollen naar 21 juni 2010; klikken op het woord "overzicht". Je vindt dan een kleurig schema waarin links staat te lezen dat men streeft naar 1 Ziekenhuis Achterhoek.
Uit deze stukken blijkt nu al dat Doetinchem een dominante positie in de regio wil innemen. Dus inderdaad sterfhuis constuctie voor het SKB! Maar zonder topzorg voorzieningen. Daarvoor moeten we dan naar Arnhem!
Is het de SP opgevallen dat het verloop van het traject van de huidige fusieplannen tot nu toe identiek is aan de mislukte fusiepoging tussen de ziekenhuizen van Weert en Roermond? Ook hier was H. Janssen een van de ziekenhuisdirecteuren. Alles openbaar na te lezen op het internet.

Reacties

De toekomstvoorspeller

#91 Re: # 71 Kijk uit voor verborgen agenda

2012-01-19 14:04:21

#84: gast - # 71 Kijk uit voor verborgen agenda

Hoe kan het overigens zijn dat als 4 grote maatschappen inmiddels hebben aangegeven samen te willen werken met het MST om de zorg voor de patient in Winterswijk te behouden, de Raad van Bestuur (mind you.... eenmansbestuur) in zijn eentje wil samenwerken met Doetinchem.

 

Wat als het SKB verdwijnt? ik kan u vertellen dat er dan een mooi leeg gebouw klaar staat voor Loek de Winter om te betrekken....