SKB moet blijven

Quoted post

Gast

#51

2012-01-17 20:24

Gisteren op radar gezien hoe de IGZ (Inspectie voor de Gezondheidszorg) haar werk doet. Moet je voorstellen dat die haar werk wel doet en wat daar dan allemaal uit zou komen. Winterswijk ga naar Duitsland, GOEDKOPER, BETER, KORTERE WACHTTIJDEN. Zoek een zorgverzekeraar die dat dekt (zonodig een Duitse) en laat ze hier maar privatiseren. Alles wat de laatste jaren tenslotte geprivatiseerd is beter geworden. Voor de inkomsten van de managers althans, niet voor de patienten. Edith Schippers keep up the excellent work! :-(

Reacties

De Kenner

#76 Re:

2012-01-18 20:41:50

#51: Gast -  

 Denk heel even aan de autogarage. Uw auto is veel goedkoper. Wat een winst, hij rijdt toch wel. Maar, wat minder luxe, wat meer geruis, wat minder veiligheid bij een botsing.

Nu even terug naar uw eigen lichaam. De zorgverzekeraar regelt het beter WANT goedkoper. Maar is goedkoper beter?? U bent waarschijnlijk niet geheel op de hoogte in verschil tussen de strenge kwaliteitseisen in NL en de afwezigheid hiervan in Duitsland. Besef dat het goedkope ergens vandaan moet kopen. De specialist is echt niet het overheersende kostenplaatje, dat is alle materiaal en (noem het) overhead. Hoe goedkoper des te meer bezuinigen op deze kwaliteitsfacetten.

Dus het goedkope is helemaal terecht maar het goede... Look before you leap....