Anne Faber dood door schuld rechtssysteem

Quoted post


Gast

#15

2017-10-17 17:56

Goed bezig Lydia, ik vind dat de verantwoordelijke minister net als Hennis zijn functie per direct kan neerleggen!

Reacties


Gast

#47 Re:

2017-10-17 22:19:43

#15: -  

 Inderdaad ! 

Helemaal mee eens, misschien moeten wij ook niet meer op deze regering stemmen? 

Veels te soft gaat men met moordenaren om hier in Nederland , de straffen die ze opgelegd krijgen veels te soft veels te tolerant veels te laks !...

☹️

Ray

#207 Re:

2017-10-29 21:25:46

#15: -  

Volg de politiek eens, Min. Stef Blok keert niet terug in het nwe kabinet, hem nu wegsturen is zekerheid dat het niet overgedragen wordt maar en onderop stapel dossier wordt, nu kan hij dit dossier FORMEEL !!! overdragern aan zijn opvolger, dat van Hennis was van een totaal andere orde ondeugdelijke munitie waar zij vanaf wist en over loog, capice.

De 2e kamer was wachtende op goedkeuring van het voorstel tot wetswijziging van de 1e kamer, zodat de semi vrije keuze voor wel/geen TBS vanwege het niet willen meewerken met een psychiatrisch onderzoek geschrapt zou worden, m.a.w. niet de crimineel bepaalt maar de wetgever.

Blame de mastodonten in de 1e kamer die het voorstel tot aanpassing/wijziging van de betreffende passage in de wet jaren heeft laten rusten ondanks verzoeken vanuit de 2e kamer om wakker te worden en aan het werk te gaan 'zogezegd'.

Commentaar is altijd goed zolang het gefundeerd commentaar is, zomaar wat blabla'en is fout




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...