Anne Faber dood door schuld rechtssysteem

Anne Faber dood door schuld rechtssysteem / Mededelingen / Bedrijf gevonden voor het printen en........ / Opmerkingen


Gast

#1

2017-10-17 15:51

Goed nieuws, gefeliciteerd met zulke goede ondersteuning. Ik hoop dat er nog vele handtekeningen bijkomen. Bedankt Lydia voor je fantastische initiatief en inzet.

Vergeet svp niet de pers, dat een overhandiging in het nieuws dient te komen. Dus liefst met diverse pers erbij, vooraf eventueel diverse nieuwsmedia / pers informeren inzake tijdstip en plaats.

Wij willen krantennieuws en acht uur journaal

Waarom ook niet aan de directe volksvertegenwoordigers, dus afgevaardigden van diverse fracties van de 2e Kamer. In het nieuws is dit vaak vertoond en dus ook niet ongebruikelijk. Wellicht dat daar dan ook nog eens een roep vandaan komt, vanuit de 2e Kamer, voor nog meer nadere noodzakelijke wetswijziging, liefst een parlementaire enquete.  Rutte, daar verwacht ik weinig van, onderste steen MH 17 is daar ook een triest voorbeeld van voor alle betrokkenen / nabestaanden.

Dus liefst meer aandacht nog, ook aanbieden aan de fracties van de 2e Kamer.

Het protest mag niet gebagateliseerd door Rutte en consorten.

In de openbaarheid, niet bv buiten de pers om in het torentje of een ander achteraf kamertje.

Succes en nogmaals grote dank !

 


Gast

#2

2017-10-17 15:54

Dit moet nu stoppen deze gekken gaan maar door daar bestaat geen maatschappij voor deze daders zijn niet meer te redden.
de wet moet nu aangepast worden elke dag vallen er onschuldige slachtoffers Nederland is gek geworden.
te verkeerde straffen worden er gegeven foute beoordelingen van daders pas op justitie deze monsters zijn slimmer dan je denkt en houden ons voor de gek spijt hebben ze echt niet van hun daden, dit is hun leven passie om slachtoffers te maken ziek mismakelijk hoe het strafrecht hier in mekaar zit.
wij zijn boos heel boos wordt toch eens wakker er vallen elke dag maar slachtoffers lopen teveel gekken rond dan vast zitten.

Gast

#3 Re:

2017-10-17 15:56

#2: -  

 Fantastisch nieuws!


Gast

#4

2017-10-17 16:19

Geweldig! Maar eigenlijk hadden het 17 miljoen handtekeningen moeten zijn!

Gast

#5

2017-10-17 16:20

Lieve Lydia, Allereerst Bedankt dat jij degene bent die deze petitie hebt gestart. Mijn man en ik hopen dan ook dat er snel een datum komt wanneer u deze enorme petitie kunt overhandigen aan de grootste dader die we hebben......onze overheid die ons moet beschermen is daar zelf niet toe in staat. Hoe moeten wij het opvatten als onze eigen premier het goed vindt dat men bv. in Spanje mensen dusdanig mishandeld omdat er een vredeslievende groepering is die maar 1 ding wil, onafhankelijkheid. We hebben het niet over het buitenland maar over ons eigen land, we hebben het ook niet over onze premier, we hebben het puur over ons rechtssysteem. Zolang de overheid zijn eigen mensen nog niet eens in het gareel kan houden hoe moeten we ons dan voorstellen dat er in januari een nieuwe wetgeving komt voor daders zoals Michael , de man die trots is op zichzelf en zijn daden. En zeg nu eerlijk, er gaat geen dag voorbij of het rammelt aan alle kanten. Nu weer een moeder gearresteerd dankzij een volhoudende intense verdrietige vader, omdat zij hun 8 jarig dochtertje mogelijk heeft gedood, arme kind stond al bloot aan drugs, alcohol en geweld, maar nee hoor..ook hier weer falend beleid. Maar we zijn wel 2 jaar verder inmiddels. Ik word hier zo verdrietig van. Ik snap ons rechtssysteem werkelijk niet meer. Daders worden beschermd, slachtoffers blijven slachtoffers. Want laat mij niet lachen wat slachtofferhulp doet, deze bestaat ook weer uit vrijwilligers die zelf iets hebben meegemaakt , dus levenservaring..we gooien er een cursus tegenaan en hup de vader van dit 8 jarig meisje heeft hulp, niet meer zeuren hoor. Zelfde zal ook gebeuren bij de ouders, familie en vriend van Anne. Ongetwijfeld krijgen zij hulp. Maar is die zelfde hulp er over pakweg 12 jaar ook als de dader volgens ons rechtssysteem weer in de maatschappij terug moet. Nee , we mogen nog steeds geen eigen rechter spelen maar.......stiekem jeuken mijn handen. En zou ik dolgraag beginnen bij de overheid. Ik zou dan elke minister laten voelen waarvoor hij of zij werkt. Dan zou de minister van financiën een maandlang moeten leven van de voedselbank, minister onderwijs moet terug naar school maar dan wel voor de klas zodat hij zelf ondervindt wat het is om leerkracht te zijn. Geld dus voor elke ministerie, maar die van justitie en veiligheid in het bijzonder en minister Schippers van volksgezondheid, die 2 moeten maar eens ondervinden wat het betekent om slachtoffer of patiënt te zijn. Daarna...mag men eens echt aan het WERK gaan met hun taken om ons land te beschermen zoals je dat van een overheid mag verwachten. En Mark Rutten? Wel een paar klappen van de Spaanse ME is misschien wel voldoende om zijn uitspraken dat het "goed"is om zo een opstandig volk in te dammen voorgoed voorbij is. Leve ons......rechtssysteem.

Gast

#6

2017-10-17 16:22

Fantastisch nieuws, Lydia, chapeau...

Gast

#7

2017-10-17 16:30

Geen keuze. Moet opgelegd worden!

Gast

#8

2017-10-17 17:09

Dankjewel, Lydia!

Gast

#9

2017-10-17 17:13

succes en ik sta 100% achter je

Gast

#10

2017-10-17 17:15

Geachte Lydia,
Jij ook bedankt dat je dit hebt opgezet. Werkelijk een geweldig initiatief met helaas een reden om van je janken.
Bewezen levensgevaarlijke figuren te laten loslopen, dat is van de gekke, welke dwaas maakt wetgeving die de
veiligheid en het welzijn van de burgers zo ernstig beschadigt.
Met vriendelijke groet,
Gerrit.
gast

#11

2017-10-17 17:17

het moet nu maar eens afgelopen zijn met die levensgevaarlijke naïviteit van de geitenwollensokken tbs industrie, die nog denkt dat dit soort monsters nog te behandelen valt. Niet dus, dat weten wij al ons hele leven en men blijft er maar mee doorgaan. Als ik er met mensen op straat over praat, zeggen de meesten, écht waar, dood maken die zedendelinquenten, soms schamen ze zich er een beetje voor en anderen totaal niet. In de vs krijgen dit soort monsters van de ergste soort géén tweede kans, deathrow of 300 x levenslang, nooit meer vrij, ook verkrachters. Ik erger me iedere dag weer kapot aan dit geitenwollensokkensysteem, steeds gaan ze wéér in de fout en de verantwoordelijken met bloed aan de handen, ontlopen hun straf? Het is een totaal achterhaalde methode, die behandeling door psychiaters in klinieken, dat heeft voortschrijdend inzicht ons toch wel geleerd zou je zeggen, maar nee, in het pieter baan centrum en andere klinieken weten de psychopaten sadisten precies welk gedrag ze moeten vertonen, acteren om de behandelaars om de tuin te leiden. Sociaal wenselijke antwoorden, etc. Men tuint er in. Niemand kan in die hersens kijken wat voor verschrikkelijke fantasieën en plannen deze criminelen hebben. 


Gast

#12

2017-10-17 17:34

Fantastisch nieuws Lydia. Een prachtig gebaar.
Idd, samen sterk

Gast

#13

2017-10-17 17:36

Fantastisch meid !! :D zal zeker indruk gaan maken meer dan 400.000 (tot nu toe) namen op papier. Als ze er niks mee doen dan kunnen we wel veilig beredeneren dat onze veiligheid hun geen zak interesseert. Vandaag ook weer op NOS-pagina man rijd in op tankstation, geen rapport geen tbs opgelegd, blijkbaar vind een rechter dit gedrag normaal, onmiddelijk afzetten zo'n rechter, ze hebben de macht maar weigeren de verantwoording er voor te dragen

Gast

#14

2017-10-17 17:46

Dankjewel vd signaal. Ik hoop dat het ons iets brengt naast dat het wellicht de naasten van Anne enige troost kan bieden.

Gast

#15

2017-10-17 17:56

Goed bezig Lydia, ik vind dat de verantwoordelijke minister net als Hennis zijn functie per direct kan neerleggen!

Gast

#16

2017-10-17 17:57

Ooh wat goed

Gast

#17 Re: geweldig!!

2017-10-17 18:00

#A geweldig!!!!

 


Gast

#18

2017-10-17 18:06

Ben blij dat het probleem opgelost is, zet m op!

Gast

#19

2017-10-17 18:40

Wij leven in een goed land, maar de straffen zijn heel veel te laag en daarom zal onze veiligheid in de toekomst steeds minder gewaarborgd zijn.
pv

#20

2017-10-17 18:48

@Lydia,

Fantastisch dat de printingperikelen nu zijn verholpen. Hulde voor dit bedrijf uit Enschede!

En tevens richting alle ondertekenaars; klasse mensen,dat jullie je er niet bij neerleggen dat het geen nut heeft om te willen ondertekenen. Vele burgers hebben via deze petiitie laten blijken geen genoegen te nemen met het handelen van de meervoudige raadkamer inzake de veroordeling van MP. En hoe diverse hulpverlenende instanties naderhand dit resocialiseringstraject een gevolg hebben gegeven; de dood van Anne Faber tengevolge.

Desalniettemin, de MinJus zal zich dienen moeten verantwoorden. Enkel deze minister is nalatigheid te verwijten. Opdat er niet wederom een ' incident' gaat gebeuren.

tav de ouders, vriend en direct betrokkenen bij de dood van Anne Faber, 

Sterkte met het rouwproces. Wij als gezin leven met u allen mee.

Janna

#21

2017-10-17 18:54

Geweldig nieuws.

Top van het bedrijf is enschede. Respect


Gast

#22

2017-10-17 19:01

Dankjewel, Lydia!

Gast

#23

2017-10-17 19:01

Beste Lydia,

Overweeg ook eens een referendum nu er meer dan voldoende handtekeningen zijn. Gezien ook de uitspraken weer van vandaag (Den Bosch & Lelystad) is het té gek voor woorden dat de geitenwollensokken lobby in Nederland de crimineel voortrekt ten opzichte van hert slachtoffer. Wellicht tijd voor een referendum ÉN een protest in Den Haag?
john van der wal

#24

2017-10-17 19:08

De overheid moet zorgen voor de veiligheid van iedere burger!Dat deed het dus niet!Daders hebben meer rechten dan slachtoffers....


Gast

#25

2017-10-17 19:16

Samen sterk geldt zeker in deze nare zaak en hoop dat er nu gewerkt wordt aan een oplossing en we niet weer met een kluitje in het riet worden gestuurd !Nederland is het echt zat en wil graag veilig de weg op voor de kinderen maar ook voor ons zelf! MAAK NEDERLAND VOOR ONS ALLE VEILIGER!!!!Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...