Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

Quoted post


Gast

#1753

2011-12-04 12:59

Beste mensen,
Ik vind het super dat er mensen zijn die laten weten dat zij het niet met de uitlatingen van Johann (rascisme, hitler, joden enz.) eens zijn. Niemand hoeft het met elkaars schrijven eens te zijn, dus ook niet met mij, maar dit gaat veel te ver. M.i. hoeven we dan ook niet bang te zijn voor ruzie en verdeeldheid, het toont aan dat de saamhorigheid nog altijd groot is.
We zijn allemaal op ons eigen manier met het zelfde doel bezig en soms is dat scherp. Het is echter niet nodig elkaar op deze wijze te bestoken. Het schrijven van Johann lijkt om een grote egotrip te gaan. Ongetwijfeld heeft Johann zijn bijdrage aan deze aktie geleverd en onze dank daarvoor.
Echter er zijn zoveel mensen die achter de schermen ontzettend veel en goed werk doen, die daar niet persé met naam en toenaam mee lopen te schermen om tegelijkertijd hun medeaktievoerders te beledigen.
Ik zelf heb de neiging om bij iedere naam die ik tegen kom te gaan googlen, zo is stukje 1704 gevonden.
Zo heb ik ook de hr. Chhayra tegengekomen en heb het opzetje geleverd van belangenverstrengeling en heb nog zoveel meer gedaan. Echter MIJN ego is minder groot dan het ALGEMEEN BELANG en ik kies ervoor 'gast' te zijn en te blijven, zelfs al vindt Johann dat ik me nergens mee moet bemoeien. Ik blijf proberen mijn steentje bij te dragen, in alle opzichten.
Ik kan goed tegen kritiek en had e.e.a. liever op een fatsoenlijke manier uitgepraat, maar dat lijkt voor Johann uitgesloten, omdat zijn mening al vaststaat. Dit doe ik dan ook niet en ik hoop dat we hiermee allemaal de eenmansaktie van Johann los kunnen laten, want het heeft geen zin. Laten we niet afdwalen.
Hulde aan alle mensen die zich zo geweldig inzetten, samen staan we sterk. GA ZO DOOR.

Reacties

Johann van der Veere

#1760 Re:

2011-12-04 17:12:52

#1753: -  

Quote 'gast': We zijn allemaal op ons eigen manier met het zelfde doel bezig en soms is dat scherp. Het is echter niet nodig elkaar op deze wijze te bestoken. Het schrijven van Johann lijkt om een grote egotrip te gaan. Ongetwijfeld heeft Johann zijn bijdrage aan deze aktie geleverd en onze dank daarvoor.

Voorlopig mijn laatste bijdrage hier, de 'elite' moet namelijk ook werken voor het dagelijkse brood en is tenslotte 'ledigheid des duivels oorkussen.............'

En fin, lees en trek uw eigen conclusie maar:

http://www.zoetermeernieuws.nl/2011/10/gastcolumn-sip-en-seghwaert-wiktmaar.html#comments

Quote 'gast': ...............ik kies ervoor 'gast' te zijn en te blijven................

Veel succes er dan mee. En komen we elkaar in winkelcentrum Seghwaert eens tegen ben ik altijd bereid even mijn hoed op te lichten ten teken van waardering.

Prettig weekend verder en een fijne Sinterklaas-avond.