zeg nee tegen het pietenpact

Quoted post


Gast

#2900

2016-11-14 21:34

Dit is typisch een probleem dat kunstmatig gecreëerd werd. Het dook plotseling uit het niets op en dat doet sterk vermoeden dat het eerder om schade toebrengen aan de meerderheid, dan om bescherming van de minderheid gaat.
De snelheid waarmee politici, mediafiguren, het onderwijs en andere belangrijke spelers hieraan toegeven is vrij beangstigend. De klachten van enkelingen worden kritiekloos aanvaard, de wens van de overgroot deel van de bevolking wordt genegeerd. Wat gaat er bij de volgende vingerknip nog allemaal weggegooid worden van dat wat ons nauw aan het hart ligt?

Reacties

Melissa

#2917 Re:

2016-11-15 00:05:34

#2900: -  

 Natuurlijk, voor stemmengewin verkopen de politiek-correcte extremisten hun ziel. Waarom worden anders voorkeuren gegeven aan migranten en asieleisers, waarom worden ze al jaren gepamperd door de bende politici? En dan nog ten koste van de autochtone bevolking die voor het kostenplaatje moet opdraaien en zwaar gedriscrimineerd wordt. Zelfbehoud kennen deze criminelen immers niet, wel eigen volk pluimen en uitdelen aan iedereen die hier komt binnenwaaien, het ocmw spelen voor de hele wereld met als doel eigen bevolking te verarmen zodat ze onder de knoet gehouden kunnen worden - het zal even anders uitdraaien.

van democratie is nooit enige sprake geweest, wij leven in een verborgen dictatuur. Alleen goed om een bolletje zwart (oei, ben ik nu racistisch?) te kleuren en voor de rest dient de bevolking enkel om te dokken tot aan de bedelstaf of het graf.

Met Zwarte Piet is de doos van pandora geopend, de massa is wakker geschoten en laat zich niet meer in slaap sussen met dooie mussen. Nu ziet iedereen waar het om draait: vernietiging van onze westerse cultuur. Met dank aan de zielepoten die deze bewustwording in gang hebben gestoken: dat noemen ze backfire of boontje komt om zn loontje, hahaha